Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dimineata fete dragi !!!

mie imi este cam rau in dimineata asta...deh....greturi de graviduta
sotul meu nu a avut o reactie spectaculoasa, deoarece stia ca trebuia sa-mi vina de vreo 2 zile si din moment ce nu-i spusesem ca mi-a venit a zis ca banuia el ceva dar astepta sa-i spun eu. Si in plus, a zis ca vrea sa fie sigur sigur si ca sa asteptam confirmarea dr. Normal ca se bucura si se intreaba " tocmai luna asta cand am fost asa de obositi si abia am reusit sa facem ceva s-a prins ?"
Deocamdata nu am spus nimanui din familie, stim doar noi doi. Miercuri sper sa am confirmarea ca este totul in regula si apoi vom putea anunta si noi familiile.

Seara am iesit la un restaurant chiar in centru si la un moment dat am iesit afara sa vedem si noi artificiile care au fost suuuuupeeeeeerrrrrr si bradul. Cand s-au terminat am intrat inapoi in restaurant si am papat. Apoi am fost la niste prieteni care asteapta un bebe si tipul ne intreaba "hai, lasati vrajeala, voi cand faceti un bebe ?". Pe mine m-a luat rasul, iar sotul meu ii spune "lasa ca vine el..."
Duminica am fost la biserica Sfantul Spiridon, apoi pe la socrii, am dormit (eu), am mancat apoi am plecat la niste cumparaturi si dupa aia acasa.
Cam asa a fost primul meu week-end de graviduta.

Va pup dulce pe toate si va doresc o saptamana minunata !!!

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

crisis81, imi pare nespus de rau pentru pierderea ta.
Dumnezeu sa te ajute sa te linistesti, sa treci cu bine de acest moment din viata ta si sa-ti daruiasca un al bebelus care sa ramana la tine in burtica 9 luni.

Dumnezeu sa fie cu tine !

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna seara
am intrat in luna decembrie
astept cu nerabdare sa vina Craciunul, aceasta sarbatoare imi umple intotdeauna inima de bucurie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Buna,dragele mele!
Crisis81,draga mea imi pare foarte rau pentru pierderea sarcinii,parca ma vad pe mine anul trecut prin august,a fost o perioada foarte grea pentru mine,parca picase cerul pe mine,dar uite nu am renuntat am crezut in continuare ca Dumnezeu ma va ajuta si nu m-a lasat,acum totul merge perfect.
Iti doresc multa sanatate,liniste sufleteasca, Dumnezeu, Maicuta Domnului si toti sfintii sa aiba grija de tine , iti vor da alt bebelus cat mai curand pe cale naturala!Doamne ajuta!
vdrag,sa ne anunti cat mai repede ca vei avea in burtica bebelusul mult dorit!Dumnezeu sa-ti indeplineasca visul cat mai repede posibil!Dumnezeu sa aiba grija de tine!Doamne ajuta!
Maryb,ma bucur ca totul decurge perfect,sa ne anunti cum a fost la doctor miercuri.
Iti doresc multa sanatate,Dumnezeu sa te bucure pe fiecare zi cu frumoasa ta sarcina si sa te aiba in grija Lui impreuna cu bebelusul tau drag!Doamne ajuta!
Sandaa,ma bucur ca ai fost la Maslu si ca te simti bine,iti multumim ca ai dus listuta noastra la biserica!Iti multumesc pentru frumoasele tale cuvinte!
Iti doresc sa ai si tu credinta mea si sa nu te mai dejamagesti ca Dumnezeu nu te va lasa,sa ai multa rabdare!Dumnezeu sa aiba grija de tine si sa-ti indeplinesti visul cel frumos cat mai repede!Dumnezeu sa te ajute!
CHOWPERSA,ma bucur ca ne-ai reamintit de povestea ta minunata,chiar ca a fost o minune,Sf.NIcolae ti-a daruit copilasul mult visat,minunile exista,Dumnezeu ne ajuta si ne iubeste mereu.
Iti doresc multa sanatate atat tie cat si bebelusului tau iubit,multa bucurie si Dumnezeu cu Sf.Nicolae si toate puterile ceresti sa va aiba in grija Lor!Doamne ajuta!M-as bucura sa ne mai scri.
Va iubesc mult si va doresc multa credinta si lumina,Sf.Nicolae sa ne aduca multe gravidute fericite!Dumnezeu sa ne aiba in grija Lui!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

buna dimineata fete dragi,

am si eu o problema, sunt tare ingrijorata...am mai facut un test azi, tot sure check si mi-a iesit a doua liniuta tot pala (azi a-6-a zi de intarziere). Cand s-a uscat testul a ramas la fel ca si intensitate a liniutelor. Cred ca daca s-ar fi estompat liniutele testul ar fi aratat cam la fel cu cel facut in a-3-a zi de intarziere. Asta este ceea ce ma preocupa pe mine, oare sarcina merge bine ??? de ce nu s-a pozitivat clar acest test ? nici intepaturi in burta nu mai simt, poate una pe zi, sanii ma dor cand si cand dar foarte putin. Ieri mi-a fost rau cam toata ziua si asta m-a facut sa cred ca totul merge bine, dar testul de azi m-a dat peste cap....nu mai stiu ce sa cred. Maine am prima eco, cea de confirmare, insa doar atat pot afla maine. Abia peste vreo 2 saptamani (cam la 7 saptamani) as putea sa vad daca ii bate inimioara lui bebe. Am si plans dimineata si i-am spus si sotului ca sunt ingrijorata din cauza acestui test.....oooofffff.....cred ca l-am speriat si pe el acum.....

Ma rog la Bunul Dumnezeu sa aiba grija de bebelusul meu si sa fie in evolutie....

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suflet spune:

Doamne ajuta! Am revenit dupa o perioada destul de mare de absenta. Sarcina decurge bine. Am 11 sapt.Fac in continuare tratament de sustinere.Sper ca totul sa fie bine.
Cleo, am citit sfaturile duhovnicesti date de parintele Argatu, postate de tine.Eu stiu ca este un mare pacat deschiderea Cartii. Imi este greu sa cred ca dansul sa fi dat acest sfat. Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hei maryb , nu te mai agita , ca totul e bine , doar ca bb mai si doarme , si o mai lasa si pe mami mai linistita .. glumesc , ca sa te incurajez , dar serios acum , nu mai plange ca nu-ti face bine .... plus ca bb trebuie sa fie linistit , sa ii povestesti ce-i aduce Mos Nicolae ... si tot asa ... hai te rog nu plange ca-ti faci mai mult rau , plus ca DD e langa tine , cel mai important lucru

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

va spun si eu o buna dimineata ..........cam tarzie..........
acum am ajuns la birou...
zilele astea sunt foarte aglomerata si la servici si acasa...........
am mai emotii pentru ca pe 11 dau pentru a doua oara de carnet..........
si sper sa il iau...........
ieri am fost la Manastirea Cernica.........am trecut intamplator pe acolo si aseara am aflat ca ieri a fost sarbatorit Sfantul Gheorghe de la Cernica..........
am fost enorm de fericita ca m-am rugat la Sfintele Moaste si de ieri am o pace interioara............, nu stiu , dar nu pot exprima in cuvinte .....
va iubesc pe toate si sa stiti ca nu am uitat de listuta, asa ca diseara o voi duce iar la Sfantul Maslu.
imi pare rau pentru fetele care sufera si ma rog in fiecare seara sa vina sorele si pe strada noastra............
pe cele gravidute le si sa aveti o sarcina cat mai usoara si bebei sanatosi...........
sper sa mai am timp sa va scriu ......zilele astea.........
ma rog pentru toate !!!!!!!!!!!!

unde esti, bebe??????

ROXANA

Mergi la inceput

georgia_c, multumesc de incurajari. acum ma simt mai bine, ma voi ruga la Bunul Dumnezeu in continuare sa aiba grija de puiutul pe care tot EL mi l-a dat si sa fie totul bine. Sper ca maine dupa prima eco si discutie cu dr. sa ma linistesc de tot.

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput