Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(5)
Raspunsuri - Pagina 16
cleopatra70 spune:
Buna,dragele mele!
Luna aceasta este o luna a bucuriei,cu cadouri materiale dar si spirituale mult mai placute,sa fim bucuroase in fiecare zi si sa nu cadem in dejamagiri ca ne facem singure rau,tot timpul trebuie sa fim vesele si optimiste ca totul o sa fie bine,sa zambim mai des,sa gandim pozitiv ca atunci cand suntem fericite corpul nostru elibereaza niste substante benefice organismului numite endorfine,numite si hormonii fericirii,corpul nostru este mult mai sanatos si nu imbatraneste daca vom fii asa vom avea mai multe reusite in viata,vom fii mai sanatoase si mai tinere.Eu am 37 de ani dar nu ma simt ca am aceasta varsta,nu ca ma laud acum,imi spun multi ca arat cu 10 ani mai tanara,dar ma si simt asa cum mi se spune,sunt vesela tot timpul,gandesc pozitiv,daca prin absurd mi se intampla ceva mai putin placut,tot timpul iau partea buna din ceea ce mi s-a intamplat si pe viitor fac tot posibilul sa nu mai repet greseala.Cineva care crede si vede totul negativ,ca nu se poate,ca nu voi reusi,vorbeste urat cu altii si despre ei,nu o sa aiba o viata buna se imbolnaveste de inima rea,corpul cu timpul se autodistruge prin intermediul bolilor care apar mai devreme sau mai tarziu,totul este sa gandesti pozitiv ca nu te costa nimic numai o portie de hormoni ai fericirii si toate iti merg din plin,nu este imposibil,suntem ceea ce gandim.
Toate astea se intampla cu mare iubire de tot ce ne inconjoara,de lumina care am primit-o la nastere,scanteia divina a Lui Dumnezeu,fiecare e liber sa si-o aprinda cand vrea el,Dumnezeu ne-a lasat sa alegem noi momentul pe ce cale sa mergem in viata,pe cea pozitiva sau pe cea negativa,fiecare face ce crede cu viata lui,este liberul sau arbitru,cum se zice uneori.
Va iubesc mult, va trimit multa liniste sufleteasca si lumina!Dumnezeu sa aiba grija de noi si sa ne aduca in aceasta luna minunata multe impliniri!Dumnezeu sa ne ajute!

Livsy spune:
Buna tuturor!
Cleo, sa stii ca e (cam) exact ce-mi trecuse prin minte putin mai devreme... ciudat :-) parca ai scris exact ce voiam sa "aud" :-) MULTUMIM mult si sa iti ajute Dumnezeu, tie, copilasilor tai, tuturor fetelor si copilasilor lor, care sunt in burtica acum si celor care vor veni!
Crisis, suntem sufleteste alaturi de tine. Sa te ajute Dumnezeu si sa te binecuvanteze cu Darurile Lui de lumina!
Va Iubesc!
cleopatra70 spune:
Maryb,sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine, ma voi ruga pentru tine,asteptam sa ne spui cum a fost la doctor,maine!Iti doresc multa sanatate,copilas frumos si sanatos care sa stea cuminte la mami in burtica!Doamne Doamne sa aiba grija de voi!
Suflet,ma bucur ca sarcina este bine,Dumnezeu sa aiba grija de voi in continuare pana la termen!M-as bucura sa ne scri mai des despre sarcina ta draga.
Referitor la sfaturile Parintelui Argatu eu am luat aceste informatii de pe internet,nu am modificat acest material,stiu ca e pacat cu deschiderea cartii,o sa modific acolo,dar e bine sa luam ce este bun din acele sfaturi care sunt benefice pentru noi.Doamne ajuta!
Georgia,iti doresc sa primesti de la Mos Nicolae cadoul vietii mult visat!Dumnezeu sa te vegheze mereu!
Baby,ce ma bucur ca ai reusit sa mergi la manastire sa atingi acele sfinte moaste,e o minune ca ai fost si te simti bine.
Iti multumim ca duci listuta noastra la Maslu,ce ma bucur ca esti bine si Dumnezeu a patruns in inima ta.Iti doresc multa sanatate si Mos Nicolae sa-ti daruiasca copilasul mult visat,Dumnezeu sa aiba grija de tine,mereu.Mult succes la examenul de carnet,sa-ti lumineze Dumnezeu mintea si sa reusesti!Doamne ajuta!
Livsy,ce ma bucur ca am fost pe aceeasi lungime de unda,e foarte frumos ce ni s-a intamplat,sa gandesti asa de pozitiv,m-as bucura sa ne scri mai des.Iti doresc ca Mos Nicolae sa-ti umple casa de lumina si sa-ti daruiasca bebelusul mult asteptat!Dumnezeu sa fie cu tine!Doamne ajuta!
Crisis81,suntem in continuare alaturi de tine,ma rog sa fie bine pe viitor sa-ti dea Dumnezeu un copilas pe cale naturala.Iti doresc sa ai multa liniste sufleteasca si multa sanatate,Dumnezeu sa faca o minune si sa-ti daruiasca un bebelus cat mai repede!Doamne ajuta!
Montytaiana,si eu iubesc aceasta luna foarte mult,e luna bucuriei,sa fim vesele ca minunile nu vor inceta sa apara,Mos Nicolae ne va darui cat mai multe gravidute in listuta.Iti doresc sa primesti cel mai frumos cadou al vietii de Mos Nicolae,bebelusul mult asteptat!Dumnezeu sa fie cu tine!Doamne ajuta!
Maine,va pot anunta cu bucurie ca merg la un ecograf 4D sa fac echo morfo-fetal,deabia astept sa-mi vad gemenutii mei iubiti,o sa trec prin momente minunate de neuitat!O sa va povestesc cum a fost.
Va iubesc mult si va doresc sa primiti cat mai multe cadouri
spirituale de Mos Nicolae dar si materiale!Dumnezeu sa faca minuni in aceasta luna de vis,cu noi toate!Doamne ajuta la toate fetele!

montytaiana spune:
buna seara
cleopatra iti multumesc pentru cuvintele calde, pt bunatatea ta si pt ca iti gasesti mereu timp sa te apleci asupra fiecareia dintre noi
sambata dim am fost si eu la Manastirea Caraiman din Busteni, si spre rusinea mea nu am putut da listuta noastra desi o aveam la mine pt ca era un anunt aolo in care spunea ca toate acatistele se dau personal staretului la casa parohiala a acestuia
dar m-am rugat pt noi, pt binecuvantarea casatotiilor cu un copil si pt sarcini usoare si bb sanatosi
ce m-a mirat a fost faptul ca desi am mai fost in cateva randuri la aceasta manastire (vb de cladirea veche) nu am remarcat pana acum ce multe Icoane cu Maica Domnului sunt in ea, majoritatea o intruchipau pe Fecioara Maria cu Pruncul.
am citit azi acatistu SF Nicolae la serv, iti multumim ca l-aiu postat sa il avem la indemana pentru rugaciunile noastre
am sa il si ascult
pupici tuturor
si Dumnezeu sa ne vegheze mereu pasi si sa ne fie alaturi, ca mare e voia lui, si sigur ne ajuta pe fiecare dintre noi
vdrag spune:
Va pup fetele si iti multumesc din suflet cleopatra70 pentru gandul bun in ceea ce ma priveste si pentru acatistul Sf.Nicolae. Astazi s-a implinit o saptamana de la prima inseminare si sunt tare trista pentru ca ieri am avut ceva din semnele pe care le-am avut de fiecare data inainte cu o saptamana de menstruatie. Nu stiu ce sa mai cred! Fac eforturi destul de mari sa raman optimista, sa nu plang si sa imi mentin moralul cat mai ridicat dar este greu! Mi-am pus sperante destul de mari in inseminare dar stiu ca nimic nu se poate intampla fara voia lui Dumnezeu! Astazi am facut bradul de Craciun iar ziua a trecut destul de repede dar sunt sigura ca celelalte zile pana luni cand va trebui sa fac testul de sange, vor trece destul de greu. M-am gandit ca in week-end sa fac un test de sarcina, poate totusi voi avea un rezultat pozitiv! Va doresc la toate ca Sfantul Nicolae sa va indeplineasca dorinta de a ramane insarcinate si de a avea copilasii mult visati! Doamne ajuta-ne!
georgia_c spune:
buna dimineata ..ce mai faceti ?..ce mai fac sambureii ?
cleopatra, este prima data ,cand postezi un mesaj ff optimist si cum sa zic , zglobiu ... adica plin de viata, si gand bun .... nu ma intelege gresit , cele dinainte , erau pline de povete , erau ale unei femei de 37 ani , acesta este exact cum spui ca arati .. ale unei fete optimiste de 26 ani ... mi-a placut tare , mai ales ca eu inteleg credinta , postul , iubirea de Dumnezeu , in general , ca pe un motiv de mare bucurie , de zambet permanent pe figura ,de optimist si stare de bine .... nu-mi plac , si cred ca nu o sa-mi placa nicodata persoanele , care fac observatie in biserica , altei persoane , pe un ton mai ... ma rog .. , care se vaita ca tin post ..
deci, in mesajul tau am regasit toata bucuria unui crestin cu credinta ...asta vreau si eu sa ating , sper sa mai invat cate ceva de la tine ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
sunshine4ever spune:
Buna dimineata fetelor dragi !
Cleopatra esti o draguta si ai perfecta dreptate. doar ca uneori viat asta iti scoate si raul din tine, dar Dumnezeul e mare si ne iarta.

si pt simbureii tai.
Ei ieri am tras o sperieutra zadravana dupa ce mi-am scos analizele, cei drept otate mi-s data epste cap , dar fiind recoltate si al z 30 de cm la insistentele dr endocrinolog, deci nici nu stiu ce sa cred de is bune sau nu. Dar cind am vazut citomegalovirus IgG pozitiv, m-am speriat foarte tare si toate ginduriel negre mi-au tecut ptin cap in legatura cu bebe, dar Dumnezeu ma- luminat si mi-am dat seama ca important e ca IgM sa fie negativ si e bine. Si m-am ami linistit.
Va pup pe toti si sa dea DD numai bucurie si bunatate in sufletul nostru si fericire si implinirea tuturor viselor.

in asteptarea unui ingeras
georgia_c spune:
mai fetelor dar de mariana mai stie cineva ceva ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
maryb spune:
fetele mele dragi, am vesti nemaipomenit de bune.....deci sunt graviduta 

.....mi-a iesit 260.82 valoarea la beta HCG....ca la eco nu s-a vazut mare lucru, decat un punctisor mic mic....

pentru toate fetele.
maryb
4+ cu
mic
comoara mea