Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(5)
Raspunsuri - Pagina 13
georgia_c spune:
montytaiana, ce frumos suna ...."sa-i spui ca va fi tata"..cred ca toate ne-am imaginat in fel si chip acest moment ...si tu maryb , ca ai aceasta posibilitatea , spune-i ... io cred ca as striga in gura mare de bucurie ...
montytaiana, te-am urmarit si pe la alt topic , si sper din tot sufletul , si iti doresc la fel , tot ce imi doresc si mie... sa se prinda un samburel (sau doi) , la tine in burtica
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
maryb spune:
montytaiana, georgia_c, m-au trecut fiorii si pe mine cand am citit "sa-i spui ca va fi tata"....aproape ca mi-au dat si lacrimile.
as vrea sa am o dovada clara in momentul in care ii voi spune, un test clar pozitiv. nici eu nu mai stiu cum sa fac acum....voi vedea cum ma hotarasc....oricum nu mai e chiar asa de mult pana maine dimineata.
http://bd.lilypie.com/c3xfp2.png
maryb
4+
ainigriv spune:
"La Multi Ani,sarbatoritelor!!!"Sf.Andrei sa va acopere cu minunile sale si sa mijloceasca noua,tuturor, iertarea pacatelor si grabnic ajutor.Eu sunt foarte fericita ca suntem in zi de sarbatoare cu bebei noi,ii asteptam,ii simteam ca vin,asa ca felicitari noilor mamicute,sa va apere Dumnezeu si Maicuta Domnului.
Ne rugam in continuare,vor veni si mai multi bebei,numai rabdare sa avem si credinta.Ce intamplare....eu nu am sters din lista mea bebeul lui Marryan si uite ca au aparut bebici la mamici cu numele Maria.Doamne,Doamne,cat esti de minunat!!!Si cata putere si mila ai cu noi.
Tuturor va doresc post linistit,cu rugaciune,pace sufleteasca,orice incercare se trece cu ajutorul lui Dumnezeu si nu va lasati intristate si deznadajduite,ca asta vine de la incornorat,trebuie sa avem multa bucurie si lumina,ca este postul bucuriei,al nasterii Domnului Iisus.
Pupici si Doamne ajuta sa auzim numai de bine.
montytaiana spune:
intradevar este un post al bucuriei si totodata o sarbatoare a bucuriei
a Nasterii Mantuitorului nostru
si eu de data asta privesc inainte cu incredere si speranta, ma simt mai puternica
inca o data va multumesc tuturor pentru sutinerea si ajutorul pe care mi-l dati prin rugaciunile voastre
weekend minunat
ainigriv spune:
Montytaiana,ne rugam Maicutei Domnului sa te aiba in paza,sa mijloceasca de data aceasta un prunc sanatos pt tine.Cred ca va fi darul Sf.Nicolae,mare facator de minuni, pt voi !!!Eu ma rog din tot sufletul pt toate fetele sa vina acum de sarbatori Darul mult asteptat,insa Dumnezeu va randui cum stie El ca-i mai bine.
Multa putere si rabdare sa ai pana bebita isi va face simtitta prezenta.Doamne ajuta!!!
montytaiana spune:
anigriv pana acum nu ma gandisem la asta - dar s-ar putea sa ai dreptate multe lucruri minunate mi s-au intamplat de Sf Nicolae
si cele mai importante dintre ele imi sunt ff dragi si acum
in ajun de Sf Nicolae in urma cu multi ani l-am cunoscut pe sotul meu care este o persoana cu adevarat speciala si pe care o iubesc f mult, de fapt ne iubim si trecem impreuna peste toate necazurile
iar la 2 ani de la aceasta intamplare numai prin voia lui Dumnezeu ne*-am si casatorit civil (desi cununia o planificasem cu 1 saptm mai devreme au intervenit niste probleme si s*-a facut in accesi zi in care ne-am cunoscut- desi in momentul cand s*a anulat pt prima data stabilita credeam ca nu o sa se mai intample curand)
dar asa a vrut Bunul Dumnezeu cine stie ce minune ne mai rezerva si de aceasta data
uite ce putin a tr si m-ai si facut sa visez
chiar nu ma gandisem la acest aspect acum mi se pare ca totul se leaga
Syris spune:
Dragele mele, buna! Ma iertati ca va raspund cu intarziere, ieri, desi cu 2 sarbatori in familie, onomastica fetitei si fasolica din burtica, fetita a venit aseara de la gradinita cu viroza intestinala si toata seara a fost mofturoasa si noaptea a vomat de cateva ori. Cand vine iarna incep racelile cu muculeti, nas infundat, gat inflamat, febra, influenze...si cate si mai cate. Acum este bine, Doamne ajuta, mai are un pic de febra si se plange de gat dar se joaca normal, a si vrut la leagane si coarda
!
Cleo, Livsy, criss, maryb, marryan, ainigriv, va multumesc din suflet pentru urarile de bine pentru bebe si fetita! Sunteti niste minunate si minuni de bebelusi zburdalnici si sanatosi sa va dea Dumnezeu! Marryan, Dumnezeu sa te fericeasca cu bebelusul blond si cu ochii azurii pe care il visezi! Cleo esti un suflet special si mare si chiar meritai de la Dumnezeu o fericire dubla, prin cei doi micuti din burtica ta! Ai sesizat bine ca ni l-am dorit foarte mult bb2. Ma intrebam, cand era fiica-mea beleus, cum pot sa mai iubesc inca o sora sau un frate ca nu m-as fi desprins de langa ea si era lumina ochilor nostri, doar pentru ea ne batea inima. Ea ne-a pus in fata faptului implinit, acum aproape 6 ani
, nu ne propusesem sa facem un bebe la vremea aceea. Inca de dinainte sa ne casatorim visam noi la un bebe grasunel si zambaret, dar pentru ca lucram cu radioizotopi zilnic, ne gandeam ca o sa il facem candva, dupa ce imi termin studiile. Dar uite ca, Dumnezeu a stiut mai bine cand sa ne dea primul copil. Cand am aflat de bebe am fost foarte ingrijorata, e perioada cea mai importanta din evolutie, nu stiam ca se prinsese bebe si continuasem sa lucrez normal. Colegele cu copii ma linisteau ca nu e bomba de la Hiroshima ce folosim noi si o sa fie totul bine si au avut mare dreptate. Imi aduc aminte si acum, nostalgic, de cate ori nu am pus-o pe doctorita sa numere la eco degetele de la manute si picioare si sa verifice organele interne. Cand am nascut-o, imediat ce mi-au pus-o pe burtica, sotul incepuse cu inspectia bebelusei
, mi-a zis zambind ca totul e OK si am rasuflat usurata. Slava Domnului pentru darurile lui nepretuite! Cand s-a facut ea pe la 2 ani jumate am inceput sa am nostalgii mai ales ca ea deja incepuse sa ne ceara o sora, ba de la un timp ne mai si invinovatea ca suntem rai si nu vrem sa ii facem bebelusul, in oala, pe aragaz!!?!
Dragut, nu?
Ce puteam noi sa ii explicam ca de fapt noi incercam dar Dumnezeu avea pentru noi planul Lui si nu puteam noi interveni? Cel mai mult ne-au starnit esecurile anterioare. Ele ne-au facut sa ne intarim dorinta si mai mult, ajunsesem sa am depresii. Bunul Dumnezeu m-a adus si pe mine alaturi de voi in rugaciune si credinta si asa m-am schimbat mult.
Multa sanatoate la toate fetele, bebei frumosi si sanatosi si Dumnezeu si Maicuta Lui sa ne ocroteasca!
Sy,
criss_2081 spune:
dragele mele va doresc un weekend frumos.
Maryb sa ne povestesti ce reactie a avut sotiorul tau, oricum sa stii ca te admir ca ai asteptat pana ai avut testul super pozitiv ca sa-i dai vestea cea mare.
Montytaiana ne rugam pentru tine sa se prinda bine samburelul si sa stea la caldurica 8 luni si sa fie un bebe sanatos si voios.
anigriv te imbratisez si va pup pe amandoi.
cleo toata viata mea am sa-ti fie recunoscatoare.
marryan, syris, livsy, georgia c, mmc_nd, aditi, leny, alinushca va pup.
am uitat sa mentionez o biserica minunata din Bucuresti, am mers mult timp la Biserica Rusa, daca sunteti prin zona sa nu ezitati sa intrati sa va inchinati, e in zona Universitatii, chiar in centru http://www.nowandthen.ro/?p=17
cleopatra70 spune:
Buna,dragele mele!
La multi ani,Romania!E ziua tuturor romanilor din tara dar si a celor din toate colturile lumii.Va doresc tuturor multa sanatate si bunatate!Sa nu ne fie rusine ca suntem romani,ci sa fim mandri.
Maryb,asteptam cu nerabdare sa ne povestesti cum a reactionat sotiorul tau drag la primirea celei mai frumoase vesti din viata lui.Iti doresc multa sanatate si Dumnezeu sa te aiba in paza Lui!Doamne ajuta!
Ainigriv,ce frumos ne scri de fiecare data,indradevar este postul bucuriei care ne va binecuvanta cu multa sanatate si multi bebelusi in listuta,sa dea Dumnezeu sa fim fericiti in continuare de acest post cu multe impliniri sufletesti.
Iti doresc multa sanatate atat tie cat si bebelusului tau drag,Dumnezeu sa va vegheze pe tot parcursul frumosului drum pana la termen!Doamne ajuta!
Montytaiana,sa dea Dumnezeu sa primesti frumosul dar al vietii de Sf.Nicolae,mare minune si bucurie ar fi,deabia astept sa ne anunti ca ti s-a indeplinit visul mult asteptat!Dumnezeu sa-ti auda rugaciunile si sa te aiba in grija Lui tot timpul!Doamne ajuta!
Syris,ma bucur ca fetita ta cea draga este bine acum.
Mi-a placut ce frumos ne-ai povestit,iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase pe care mi le-ai adresat!Ce frumos ti-ai indeplinit de 2 ori frumoasele dorinte atunci cand a stiut El ca e cel mai bine.
Iti doresc sarcina usoara,multa sanatate pana la termen si Dumnezeu sa va aiba in grija Lui mereu!Doamnme ajuta!
Criss,iti multumim si iti dorim si tie la fel!
Iti multumesc pentru vorbele tale frumoase care mi le-ai adresat,si iti doresc sa te bucuri cat de curand cum ma bucur si eu de o sarcina frumoasa pana la termen cu ajutorul Bunului Dumnezeu,a Maicutei Domnului si a tuturor Sfintilor.Dumnezeu sa-ti dea multa sanatate,rabdare si sa ne anunti vestea cea mare cat mai repede de Sfintele sarbatori care urmeaza.Doamne ajuta!
Va iubesc mult si va doresc multa sanatate si lumina!Dumnezeu sa ne aiba in grija LUI!Un post binecuvantat!Doamne ajuta!