Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dimineata dragele mele.

urez si LA MULTI ANI ANDREELOR !!! Sa fiti sanatoase si cat mai curand sa vedeti cele II liniute magice.

syris, FELICITARI !!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si LA MULTI ANI !!!

leny2007, deocamdata ma simt bine. Am usoare greturi pe parcursul zilei si usoare ameteli.Cu ajutorul lui Dumnezeu totul va fi bine.

cleopatra, ca intotdeauna vorbesti foarte frumos. Multumesc de cuvintele frumoase si iti doresc sarcina usoara in continuare, sa fie sanatosi bebelusii tai si Dumnezeu sa va aiba in paza Lui.

restul fetelor, lyvsi,marryan, criss_2081, montytaiana, aditi, ainigriv, magduta10, alinushca, danangie, si toate fetele va doresc numai bine si Dumnezeu sa aiba grija de voi.

http://bd.lilypie.com/c3xfp2.png

maryb 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dimineata iubitele mele!

multumesc pentru ca ma incurajati de fiecare data si imi aprindeti cite o scinteie vie de optimism in sufletul meu.
Syris iubita mea te felicit din toata inima pentru aceasta mare minune Dumnezeiasca, sa ai parte de o sarcina usoara, la termen, si multa sanatate tie si bebeluilui tau mult asteptat! mare minune a facut Sf Andrei! Doamne ajuta incontinuare!
multumesc livsy Leny Doamne ajuta eu voi merge cu ajutorul lui Dumnezeu duminica la biserica si ma voi ruga mai mult pentru tine ca sa reusesti si pentru montynaia pentru ca stiu ce inseamna sa faci IA si sa ai un rezultat negativ, am si eu facuta in februarie si multe sperante miam mai facut....tie sa te ajute Dumenzeu sa reusesti din prima si sa fie acolo doi bbei deodata asa cum scumpa noastra Cleopatra se bucura de minunele ei!
Criss multumesc si tie pentru cuvintele tale frumoase, Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa devenim mamici cit de curind, sper sa aveti dreptate in privinta lui bb daca ziceti ca sia gasit drumul spre mine, vreau sa cred fr mult acest lucru si de marile sfinte sarbatori de craciun sa ma bucur si eu de un simburel in burtika! E vis frumos dar mai stii! Dupa ce a trecut o saptamina de atunci ma simt mai sigura pe mine ca vreau sa vina bb in viata noastra, am visuri in fiecare zi cu un baietel blond cu ochi albasti si sper sa fie sufletul lui sa-mi zica ca uite mami vin la tine incurind asteapta-ma!
O zi buna va doresc si fie ca lumina si caldura lui Dumnezeu sa fie cu noi in toate zilele!
Va iubesc!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Montytaiana, de ce nu spui nimic? Esti mai bine? Sa stii ca ne rugam fierbinte sa fie bine, sa iti dea Dumnezeu ce iti doresti si sa vii cu vesti bune!
Cris, multumesc din suflet pentru sfat! Stiu biserica si am fost acolo la o cununie in iunie anul acesta (cuplul acum asteapta un baietel! :-) ) E o idee buna!! Ma mai gandesc insa si stii de ce ezit?! Pentru ca este foarte departe de unde stau eu - si m-am gandit ca n-as vrea sa imi fac un program de dus la Biserica dupa placul inimii mele si apoi sa ma trezesc ca nu-l respect fiindca "in subconstient" ma ingrozeste cat drum trebuie sa fac pana acolo... e drept ca poate fi si asta un sacrificiu pe care sa-l fac in numele Credintei mele, totusi... prefer sa fiu mai realista acum (decat eram cu ceva timp in urma...). Multumesc inca o data si te anunt daca ajung acolo.
Sa nu fii suparata, caci Dumnezeu stie de ce te incearca. Poate e bine asa, un bine pe care acum nu-l intelegi. Dar e binele Lui Dumnezeu, cu bataie mai lunga decat gandim noi. Eu cand sunt suparata, incerc desi "n-am chef de nimic" sa citesc cate o rugaciune sau un Acatist (de obicei citesc acatistul sfantului din ziua respectiva, daca e o sarbatoare). Desi la inceput nu am deloc spor... la sfarsit intotdeauna ma simt alt om si vad altfel lucrurile. Poate te ajuta si pe tine.

Sa auzim vesti bune! Leny, iti tinem pumnii strans-strans, sa vii cu vesti frumoase, sa ne bucuri inimile, ca de-abia asteptam!

Va strang pe toate la piept si va multumesc ca existati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

livsy in ce zona a Bucurestiului stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Stau in zona Piata Muncii, daca stii, aproape de Dristor. Daca zonele astea nu-ti sunt familiare, un alt reper mai indepartat dar bun ar fi Piata Iancului. Insa nu-i musai sa fie chiar langa bloc, nu ma intelegeti gresit. Pot ajunge cu usurinta in centru, sa zicem (si pot ajunge cu metroul si unde mi-ai spus tu, destul de "usor"...) In orice caz, daca mai ai recomandari spune-mi-le, sunt avida :-). Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

din ce am auzit eu, stiu ca si la Shitul Darvari e frumos si e un parinte minunat, poti sa incerci si la M-rea Plumbuita si la Antim si un alt loc minunat este si la Radu-Voda unde mai mergeam eu, slujbele sunt divine si aici si in mod sigur poti sa gasesti si parinti duhovnici, daca ar fi sa te orientezi spre centru te-as indruma spre Radu-Voda la Sfantul Nectarie, iti garantez ca ai sa ajungi sa iubesti locul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

BUNA FETELE MELE DRAGI

LA MULTI ANI!sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi
MARYB-nu inainte sa-ti multumesc,ma umplu de emotii cand vad la tine + parca as fi eu in locul tau,sa-ti ajute DD sa ai parte numai de reusite si de bucurii in viata
ma la DD sa faca minuni cat mai repede si la mine si la toate fetele care isi doresc cu adevarat un ingeras
Cate un dulce pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

da leny, asa este.....si mie imi place de mor semnatura mea.....abia asteptam sa am si eu o semnatura asa frumoasa.

fetelor, eu parca abia azi realizez mai bine ca sunt gravi, am sufletul plin de bucurie si incredere ca totul va fi bine si parca imi vine sa tip in gura mare ca eu sunt gravi....nu mai am rabdare pana maine cand ii voi spune si sotiorului meu, mai fac maine un test si i-l fac cadou. abia astept sa-i vad reactia....si apoi vom merge la un restaurant sa sarbatorim cum se cuvine o asa veste minunata. As fi vrut sa fac chestia asta astazi, dar astazi e zi de post....asa ca ramane pe maine....ma duc la restaurant si pap si eu o friptana buuuunnnnnaaaaaaa....

fetelor, ma emotionez tare cand vad ca va bucurati pentru mine.
tare m-as bucura si eu pentru voi, ma rog la Bunul Dumnezeu sa va ajute si pe voi sa va indepliniti acest vis minunat.
ma voi bucura alaturi de voi pentru fiecare reusita.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate, pe cele gravidute sa avem sarcini usoare si bebelusi sanatosi, iar pe cele care sunt in asteptarea celor II liniute sa le vada cat mai curand.

Asa sa ne ajute Dumnezeu !

http://bd.lilypie.com/c3xfp2.png

maryb 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

livsy multumesc pt tot, pt grijile pe care ti le faci pt mine pt incurajari, pt tot
inseminarea a decur bine zic eu acum 14 zile tr sa fiu cumintica si sa astept reultatul,
de rau mi-e f rau in continuare si pastile nu pot lua
sper sa imi treaca de la sine , dar am o durere de cap ce ma vace sa vars si mai multe nu
dar cu ajutorul lui Dumnezeu o sa trecem peste toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

marib si azi si maine si duminica este dezlegare la peste asa ca puteti servi un peste gatit extraordinar
nu-l mai lasa sa astepte cred ca si el este la fel de nerabdator ca si tine, ar fi o veste minunata sa ii spui azi de Sf Andrei ca va fi tata

Mergi la inceput