Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(5)
Raspunsuri - Pagina 11
cleopatra70 spune:
Alinushca,frumoasa poveste ne-ai scris pentru fetele cu gemenuti ca mine,m-ai emotionat foarte mult pana la lacrimi.Iti doresc sa-ti dea si tie Dumnezeu gemenuti daca iti plac,dar cum vrea Dumnezeu sa fie!Dumnezeu sa-ti vegheze calea spre reusita si sa te aiba in grija Lui neincetat!Doamne ajuta!
aditi spune:
Buna fetelor! ma grabesc sa ajung la Vecernie si revin sa termin de citi tot ce ati scris si poate apuc sa va si scriu. Postes aici o poveste care mie mi-a placut. E simpla dar...
LISTA DE CUMPARATURI
Louise Redden, o femeie imbracata saracacios, cu o privire de om invins, a intrat intr-o zi intr-o bacanie. S-a apropiat de stapanul magazinului intr-un mod foarte umil si l-a intrebat daca nu ar putea sa-i dea si ei pe datorie cateva alimente.
I-a explicat cu glas usor ca sotul ei era foarte bolnav si ca nu putea munci, si ca aveau si sapte copii, care trebuiau hraniti.
John Longhouse, bacanul, a privit-o de sus si i-a cerut sa paraseasca imediat magazinul sau.
Avand insa in gand nevoile familiei sale, femeia i-a mai spus: Va rog, domnule, o sa va aduc banii inapoi de indata ce voi putea.
John insa ii spuse ca nu-i poate da pe datorie, pentru ca nu are credit deschis la magazinul sau.
Langa tejghea se mai afla inca un client, care a auzit discutia dintre cei doi. Clientul facu cativa pasi inainte si ii spuse bacanului ca o sa acopere el costurile pentru orice are aceasta femeie nevoie pentru familia sa.
Bacanul raspunse parca in sila: Ai o lista cu cumparaturile de care ai nevoie?
Louise a raspuns: Da, domnule.
O.K, spuse bacanul, atunci pune-o pe cantar si eu o sa-ti dau marfa de aceeasi greutate cu lista dumitale.
Louise, ezitand o clipa, cu privirea in jos, baga mana in geanta si scoase o bucatica de hartie pe care scrise ceva in graba. Apoi puse cu grija biletelul pe cantar, cu privirea tot aplecata.
Ochii bacanului si ai celuilalt client priveau plini de uimire cum cantarul statea inclinat in partea cu hartia. Bacanul, privind la cantar, s-a intors usor catre client si ii spuse mormaind: Nu-mi vine sa cred!
Clientul a zambit, iar bacanul a inceput sa tot puna pe cantar alimente. Cantarul tot nu se echilibra, asa incat acesta tot punea pe el alimente, din ce in ce mai multe, pana cand pe cantar nu a mai incaput nimic. Bacanul sedea privind cu dezgust. In fine, smulse bucatica de hartie de pe cantar, si o privi cu mare uimire.
Nu era vorba de o lista de cumparaturi, ci era o rugaciune, care spunea asa:
"Iubite Doamne, Tu imi cunosti nevoile, asa ca eu le pun in mainile Tale."
Bacanul ii dadu femeii alimentele si privea in continuare tacut, inmarmurit. Louise ii multumi si pleca din magazin. Celalat client ii dadu bacanului o hartie de 50 de dolari si ii spuse: A meritat toti banii! Numai Dumnezeu stie ce greutate are o rugaciune.
Doamne ajuta!
marryan spune:
cleopatra multumesc tare mult pentru cuvintele tale de incurajare, ai un dar deosebit prin a face oamenii sa priveasca inainte cu incredere in Dumnezeu, prima data cind am deschis acest subiect sa l citesc, ma uimit credinta ta si minunea care a facut-o Dumnezeu prin tine si imediat am avut un gind sa ma inscriu aici si tare bine am facut, ca acum credinta mea este altfel si mereu il am pe Dumnezeu in gind in minte, imi este mult mai bine sufleteste chiar daca sunt incercata fr mult, cred ca asa mii scris de sus si trebuie sa dovedesc credinta multa in Dumnezeu ca rasplata va fi mare. Imi sta in minte mereu Maicuta Domnului Maria cum se roaga pentru mine si cred ca Dumnezeu ma va ajuta sami indeplinesc dorinta cind va fi Voia Lui, inca nu merit probabil sa ma bucur si eu de acest dar, luna asta a fost o incercare mare pentru mine dar nu incetez sa cred ca anume EL ma va ajuta! Dumnezeu sa te ajute incontinuare sa te intareasca si sa aduci pe lume ingerasii frumosi si sanatosi, stiu ca o sa fii cu noi si dupa si o sa ne povestesti despre copilasii tai! Doamne ajuta!
alinusca multumesc iubita de intrebare nu cred ca voi mai repeta testul, o sa lucrez la bb asa cum am obisnuit deja, doar ca saptamina aceasta tin post si dupa o sa incercam iar. Nu am intirziere ca am avut CM doua zile doar si dupa simptome credeam ca inca sunt dar se vede ca nu, testul ma linistit intrun fel! Iti doresc ca Dumnezeu sa ti indeplineasca cit mai curind visul de a deveni mamica!
maryb multumesc pentru cuvintele tale de incurajare, imi fac bine pe suflet, o sa incerc sa uit totul si sa o iau de la capat si poate va ajung din urma daca va fi voia lui Dumnezeu! Sper sa ai multa sanatate incontinuare si sa poti sa te bucuri de acest frumos dar! Pentru mine e doar un vis deocamdata!
montynaiasper din suflet ca sa fie cu norok inseminarea si sa te poti bucura peste doua saptamini cu un test pozitiv. Doamne ajuta!
Leny Dumnezeu sa te ajute, daca nu ma gresesc tu spuneai ca doresti sa incepi tratamentul pentru FIV, poate Dumnezeu face o minune si ramii natural, tare mas bucura pentru ca imi dau seama de costurile acestor proceduri!
baby_r bine ai spus ca va veni si soarele pe stada noastra, sunt sigura de acest lucru ca fr curind ne vei bucura ca esti posesoara unui bb sau doi in burtik! Doamne ajuta!
Restul fetelor irina, aditi, ainigriv, ioanara, georgia, criss, cipicah livsy, toate toate fetele fara exceptie din acest grupulet doresc sanatate multa, credinta sa nu ne paraseasca niciodata, Dumnezeu sa fie cu noi in toata ziua!
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
montytaiana spune:
buna fetele
am trecut sa va salut si sa va multumesc pt cuvintele frumoase si pentru suport
mi-e fff rau asa ca va las si va pupic
leny2007 spune:
CLEOPATRA-aici printre voi cred ca e si locul meu,aici e liniste sufleteasca si caldura,aici imi da putere sa merg mai departe, aici ma pot 

in liniste alaturi de voi 

MARYB-cum te simti?iti doresc o sarcina usoara si la termen
ADITI,ALINUSHCA si restul fetelor 

Syris spune:
Fetelor, dragi
!! Am o veste minunta pentru voi si nu pot sa nu v-o spun! Slava Domnului, Maicutei Lui si tuturor Sfintilor de luna aceasta care au facut posibila minunea si pentru mine!! Sunt in a 3-a zi de "prelungiri", eu am CM mai scurt si foarte variabil si nu ma iau decat dupa zilele post-ovulatie, marti, 14 DPO, era ziua Z dar abia azi m-am hotarat sa fac un test. E aici 4 AM si stau cu lacrimi in ochi si admir un test frumos pozitivat!! 
Doamne, ajuta-mi sa fie bine de data aceasta, sa fie bebe sanatos si sa stea acolo inca 8 luni! Inca nu imi vine a crede, e realitate sau vis? Mi-a si fost frica sa il fac ca nu aveam simptome asa de pronuntate ca la celelalte teste pozitive din trecut, dar mi-am luat inima in dinti si ma bucur ca nu am fost dezamagita.
Bun e Sf. Arhanghel Andrei, (al carui nume fiica noastra il si poarta) ca azi mi-a adus vestea minunata!!
Le zic si eu sarbatoritelor de azi, "La multi ani!" cu sanatate si indeplinirea dorintei celei mai arzatoare, aceea de a a vea un bebe sanatos!
Felicitari la burtica noua!
Nu mai intrasem de ceva vreme aici si am vazut ca a mai aparut o burticuta! Bunul Dumnezeu e milostiv si ne asculta rugile. Fetelor aveti multa incredere in EL si ne va bucura pe toate cu un pruncusor sanatos.
Va multumesc ca sunteti aici, ca sunteti unite si sufletiste si prin voi mi-am intarit credinta in Dumnezeu!
Duminica o sa ma duc si eu la biserica noastra la Sfanta Impartasanie, ca am tinut post, primul meu post! Nu v-ati gandi, ca nici eu nu am crezut asta, dar avem o bisericuta ortodoxa aici! Dumnezeu nu m-a lasat si mi-a indrumat pasii spre un oras care are biserica ortodoxa
!
Va pup si ma rog in continuare alaturi de voi, desi pe alt meridian si fus orar, sufletul mi-e cu voi.
Sy,
cleopatra70 spune:
Syris,felicitari draga mea!Ce minune dumnezeiasca sa-ti indeplinesti cel mai frumos vis din viata ta,adica la tine cel de-al doilea.Cand am citit despre vestea ta am plans de bucurie,Sf.Andrei ti-a daruit un fratior pentru fetita ta minunata.La multi ani fetitei tale,ii doresc sa creasca mare,sanatoasa si desteapta!Asa ma bucur pentru tine,ti-ai dorit asa de mult acest al doilea copilas.Dumnezeu te-a ascultat si nu te-a lasat e o adevarata minune,sa-i multumesti si sa ai incredere in El,Maicuta Domnului si toate puterile ceresti ca mare putere au.
Iti doresc multa sanatate atat tie cat si bebelusului tau din burtica pana la termen!Dumnezeu sa va ocroteasca tot timpul!Doamne ajuta!
Azi e mare sarbatoare 2 fete au ramas gravidute in acelasi timp,Dumnezeu ne-a ascultat rugaciunile,ne iubeste si nu ne lasa.Ce mare bucurie e la noi.
Sf.Andrei sa ne ajute sa mai faca minuni si sa fie lista plina cu gravidute fericite!Dumnezeu sa va ajute la toate sa va indepliniti visul ca vedeti,mai devreme sau mai tarziu cu mare credinta minunile nu inceteaza sa apara.Sunt in al noulea cer ca azi am adaugat 2 gravidute in listuta noastra,sa o tinem tot asa!
Tuturor Andreelor le doresc de ziua lor onomastica multa sanatate,credinta,luminarea fiintei lor si primirea darului vietii cat de curand!Doamne ajuta!
Va iubesc foarte mult pe toate,sunteti extraordinare!Dumnezeu sa ne aiba in grija LUI neincetat!Doamne ajuta!

Livsy spune:
Dragele mele,
Am "tacut" cam mult, dar n-am pierdut sirul fiindca v-am citit in fiecare zi (de mai multe ori pe zi) :-)
Maryb si Syris, ce bucurie! Sa va dea Dumnezeu sarcina usoara si frumoasa, sa fiti fericite si pline de pace, caci mare bucurie a venit la voi! Sa fie bine in continuare, sa auzim vesti bune!

Se pare ca numele Maria e cu noroc, asa ca Marryan ne rugam si pentru tine sa ne aduci vestea cea buna a vietii, cum spune Cleo. 
Am nevoie de parerile voastre, mi-ar prinde tare bine. Eu nu am un parinte duhovnic si nici o biserica anume unde merg regulat. Am tinut pana acum postul numai in zilele de luni, miercuri si vineri si de saptamana care vine, cu ajutorul Lui Dumnezeu, vreau sa-l tin cum se tine. Inainte de Craciun vreau sa ma spovedesc si sa ma impartasesc (ar fi pentru prima data in viata) si neavand un duhovnic nu stiu cum e mai bine, ca m-am tot gandit. Sa-l caut pana atunci sau sa iau recomandarea cuiva... am citit (v-am mai povestit) in cartea de rugaciuni ca daca ai nu parinte duhovnic nu e ingaduit sa-l schimbi si nu vreau sa fac pacate, de aceea imi doresc sa merg de la inceput la cineva la care cu toata inima sa merg. Poate imi puteti spune voi cum ati stiut la cine sa mergeti, daca ati "ales" sau pur si simplu s-a "intamplat" sa mergeti la un anumit preot si sa fie bine asa. Va multumesc! 

Cleo, esti minunata si multumim pentru rugaciunile postate aici, caci mare liniste si bucurie aduc! Sa dea Dumnezeu sanatate si bucurie multa la voi in casa si fericire fara margini, pe masura Credintei si bunatatii tale fata de noi toate!
Tuturor va doresc o zi frumoasa, voua si bebeilor si celor dragi! Sfantul Andrei sa vina cu bogatie de Credinta si Bucurie!
La Multi Ani Andreilor si Andreelor! 

Va imbratisez pe toate cu multa multa dragoste!
criss_2081 spune:
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele Sfantului Andrei.
Syris felicitari pentru bebe, si Andreea sa fie sanatoasa !!!
Livsy, daca vrei sa gasesti o biserica de suflet unde sa incepi sa mergi regulat, ai putea sa incerci in Politehnica la Sfantul Grigorie Palama, iti garantez ca o sa-ti placa si sa stii ca si parintii de acolo sunt deosebiti si poti sa te spovedesti la ei, ce imi placea mie foarte mult aici era ca veneau foarte multi tineri, fosti studenti acum casatoriti cu copilasii, era minunat, parca era o gradinita in jurul bisericii.
Marryan ubita mea sunt convinsa ca bebita a gasit drumul spre tine si o sa vina cat de curand, mai repede decat te astepti.
eu am o perioada mai greuta, nu reusesc sa ma linistesc, sunt inca singura, venirea sotului se tot amana si sunt un pic trista din cauza asta, nu imi vine sa mai fac nimic, nu am tragere de inima pentru nimic, sper sa-mi revin cat mai curand ca nu imi place deloc de mine...
Doamne Ajuta-ne!