Piatra Neamt, Perla Moldovei (37)
Raspunsuri - Pagina 6
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Eu sunt racita
. Ce era doar o tuse sacaitoare s-a transformat intr-o tuse uscata care ma chinuie non-stop, muci garla, stranuturi. Mai nasol e ca Rares face cam ca mine.
Asnoapte intai am tusit eu si nu am putu adormi, apoi a facut el o criza de tuse, apoi a facut Bianca o repriza de plans
, nu cred ca am dormit mai mult de 4 ore puse cap la cap. Sunt varza!
marani, eu stau in Darmanesti si prin Precista chiar nu ma plimb, ca nu am nici o treaba in zona. Cnie stie pe unde ne-am intersectat vreodata?
ana iti dai seama ca mor de dragul lor cand ii vad cum se joaca impreuna, cum interactioneaza.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!
laura,imi pare rau ca te simti asa de nasol,draga mea fugi
un pic pe la medic sau mai incearca niste leacuri babesti
nu mai sta asa,ca te simti rau si se simt si aia micuti,iar de ei ce sa mai zic sunt superbi!!!!!!sa ii pupi![]()
![]()
pe nasuci si poate ii aduci intr-o zi pe la noi?

criss,ce mai faci????cum e acasa?sa stii ca tot timpul cand o vad pe fetita lorei,iustina,ii zic andrada ca seamana ff bine cu ea,nu stiu asa mi se pare mie,oricum sunt niste dulcete
de fete.
mira,sa stii ca la bebei nu mai fac analizele alea gratuite ,pana la 3 ani nu se mai fac,eu am fost atunci cu ea,ia luat sange si peste cateva zile miau zis ca nu mai sunt oblig si gata nu miau dat nimic,m-am certat urat 
cu alea si apoi le-am facut in spital le trimit med pediatru si totul e ok.
astept sa ne mai vedem;danaaaaaa ce faci ?????

carmen si stefi

Adriana_78 spune:
Laura, multa sanatate! Poate reusesti sa pleci mai devreme de la serviciu - sa te pui pe picioare cat mai repede!
Eu sunt cam adormita azi - parca vad ca dorm iar cu Lara la pranz;
Ce nasol vant!
Lora, tu pe unde umbli?
Ianusca, cum a fost controlul?
Adriana
ellinia spune:
Neatza! Asa mai pe la pranz!
Tocmai am venit de afara, bate un vant cumplit, ceva de speriat...
Laura, multa sanatate! Ai grija de tine, bea niste ceaiuru ceva sau ce stii tu ca merge la tine, sa nu te doboare raceala!
Marani, am vizionat pozicile! Si mie imi pari cunoscuta, poate ne-am vazut prin parc, cine stie! In general am memoria figurilor. Despre analize nu stiu ce sa-ti zic, noi inca nu am facut, nici unul dintre noi.
Adriana, somn usor
!
Va doresc o zi excelenta!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
marani spune:
LAURA, sanatate multa iti doresc!
PRINTZESO, am priceput ce zici tu despre analize, o sa i le fac oricum, cred ca mergem la spital la Roznov ca asa-mi spuse Petrovici ultima oara, ca la un an i le facem pt a depista eventualele carentze, daca exista. Sper sa ne vedem sapt asta pana plecam ( vineri plecam ) dar asta in functie de soacra-mea, azi a externat-o Gonzo...Daca se simte bine venim. Dar sigur nu azi ca tre sa merg la Vodafone sa-mi fac cadou de ziua mea un telefon ( asta mi s-a bulit de 4 ori, l-a balit bubamara ) si apoi la facultate ca m-am interesat de specializare si se pare ca doar e aprobata si nu acrediatat
.Poate reusesc un transfer, de nu....alta pierdere!
Va plangeti fetelor de nedormit? auzitzi la marani care a avut sapatamani intregi cu somn doar de o ora juma pe noapte. Capul sus, veselie, cafelutza injectata! O zi buna sa avetzi!
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
ELLINIA,
si multumim! in parc stateam mai mult pe la fantana ca bubamara era innebunita dupa apa. Am incercat ieri sa vad pozele voastre ( ca poate va cunosc si eu ) dar pare-se ca sunt pe private. Ori nu?
citizti azi in Gardianul:
Copil de sase luni vinovat de tulburarea linistii publice!
Un politist i-a amendat pe parintii unui copil fiindca acesta facea galagie cu premergatorul
Copil de sase luni vinovat de tulburarea linistii publice!
O familie din Galati a fost reclamata la Politie fiindca baietelul in vårsta de numai sase luni a deranjat cu premergatorul vecinii de sub apartamentul lor. Politistii romåni, vesnici aparatori ai legii, au constatat cine este vinovat de deranjul provocat vecinilor si au atras atentia sa nu se mai intåmple. Cum “taraboiul” nu s-a domolit, politistul de proximitate i-a sanctionat pe parintii micutului cu 200 de RON. Familia Nitu va face contestatie, urmånd ca instanta sa se pronunte.
Un caz nemaiintalnit a avut loc zilele trecute in orasul de la malul Dunarii, Galati. O angajata a Directiei de Protectie a Copilului s-a deplasat la Sectia 4 de Politie, din cartierul Micro 40, si a reclamat faptul ca vecinii de deasupra sa ii dau desteptarea dimineata fortat, producand zgomote care ii tulbura somnul. Mai mult, a sustinut aceasta, de-a lungul zilei zgomotele nu inceteaza, motiv pentru care a cerut politistilor sa ia masuri. Oamenii legii au luat reclamatia in serios si s-au deplasat la locul cu pricina. Aici, dupa investigatii amanuntite si prin metode specifice, au reusit sa-l prinda in flagrant pe cel care tulbura li
nistea locatarilor din bloc.
Acesta este un bebelus in varsta de sase luni, Doru Alexandru, care incearca sa invete sa mearga in picioare. Vinovat de producerea zgomotelor dubioase auzite de vecini se pare ca este premergatorul copilului, care atunci cand se deplaseaza pe parchet face zgomot.
Cum Doru nu are varsta legala ca sa poata primi o amenda, parintii micutului s-au vazut sanctionati cu 200 de RON pentru tulburarea ordinii si linistii publice. Parintii micutului sunt decisi sa conteste procesul-verbal de amenda, mai ales ca nu este semnat de nici un martor.
Reclamatii pe banda rulanta
Contactat telefonic, purtatorul de cuvant al IPJ Galati, subcomisarul Stefan Gohoreanu, ne-a declarat ca persoanele respective nu erau la prima abatere. “De mai multe luni, impotriva lor s-au depus, la Sectia 4 Politie, mai multe reclamatii privind tulburarea ordinii si linistii publice. Politistul de proximitate le-a atras atentia sa faca ceva pentru ca premergatorul sa nu mai faca galagie, dar nu s-au conformat iar reclamatiile au continuat.” In aceasta situatie, politistul a fost obligat sa ia masurile legale.
«Am crezut ca este o gluma»
Mama “turbulentului”, Maricica Nitu, a declarat: Eu prima data cand i-am vazut pe politisti la usa am crezut ca glumesc. Nu se poate, le-am spus. Aduce-ti-mi si alti locatari pe care i-am deranjat, nu numai pe dansele. Vecinele noastre, de cand s-au mutat, de prin luna martie parca, se plang de orice. Inainte sa nasc am fost la Politie si le-am spus ca vecinele ma streseaza. Veneau la usa pentru orice mic zgomot. Nu am cum sa merg in varful picioarelor.”
Bebe «recunoaste si regreta fapta»
“Atunci, sambata, Politia a venit pe la ora 20.00. Le-am spus ca, daca au reclamatie, sa il intrebe si pe vecinul de deasupra, care este si sef de scara. Apoi au coborat la vecinele mele. Dupa 10 minute, s-au intors si m-au pus sa semnez procesul-verbal ca am fost amendata pentru tulburarea ordinii si linistii publice din cauza premergatorului. Am refuzat, iar luni dimineata am gasit procesul-verbal in cutia de scrisori. Nu l-a adus postarita. Eventual trebuia ca baietelul meu, Doru Alexandru, sa scrie: «Recunosc si regret fapta». Mai mult, nu este trecut nici un martor.” “Nu este adevarat ca politistul de proximitate a mai fost la noi”, a conchis Maricica Nitu.
Cu premergatorul in fata judecatorilor
In replica, denuntatorul, Constantina Sandu, a declarat politistilor si presei locale ca ”un copil de sase luni nu bubuie cu piciorul in podea. Asta este mama, care dimineata imi da desteptarea cand tranteste scaunul cu rotile de duduie tavanul. Sambata, cand am chemat politia, am crezut ca imi pica tavanul in cap.” Conform Legii 61/1991, la Art 2, alin. 22, “tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma se pedepseste cu inchisoare de la 15 zile la 3 luni sau amenda ”. Conform legii, parintii bebe-ului turbulent au primit o amenda de 200 de RON. Oricum, acestia sunt decisi sa faca contestatie si, astfel, se ajunge de la un amarat de premergator in instanta.
Folia izolatoare, solutia pentru cei care stau la bloc
Contactati telefonic, reprezentantii Asociatiilor de Proprietari din Romania ne-au declarat ca astfel de disconforturi in locuintele construite pe vremea lui Ceausescu sunt frecvente. Sunt construite din beton si au rezonanta. Daca apartamentul a fost renovat si s-a montat parchet laminat si nu s-au folosit materialele izolatoare fonice atunci, intre parchet si podea se produce o rezonanta ori de cate ori pe parchet se taraie ceva sau chiar se aspira. Maricica Nitu ne-a declarat ca exista doua folii de protectie plus linoleumul care este lipit. “In bloc stau de foarte mult timp si nu am avut probleme cu nici un vecin pana cand au venit dansele, in luna martie”, a declarat Maricica.
Ajutati-o pe Sonia
ellinia spune:
Marani, uite aici http://community.webshots.com/user/ellinia_c. Si noi stateam tot pe la fantana pe acolo. Despre bebe amendat, ce sa-ti zic, multe se intampla, daca ai vecini suparaciosi te pomenesti ca te reclama ptr tulburarea linistii publice... Oricum e aiurea, si numai la noi se poate intampla!
Da ce-i cu linistea asta pe aici?
Cred ca ma apuca si pe mine o raceala...Stefan deja a racit, am inceput sa-i dau Nurofen, sper sa nu faca febra!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
carmenstefi spune:

fetele!!!!de ce e asa o liniste pe aici??unde sunteti??ati racit toate??nu e bine asa,vin pe la voi cu cate o cana cu ceai sau vin fiert???
serios.
sanatate la toata lumea si mai ales la cei mici!!!

va pup din nou carmen si stefi.![]()
![]()
![]()
Adriana_78 spune:
Marani, cum anume exact o cheama pe fetita ta? pe tine te cheama Mira, nu? Chia Mira vine de la Mirabela (sau Miruna)? Mai era o Mira pe grup de Piatra
Adriana
ianusca spune:
ADRIANAsi eu m-am simtit foarte bine!A fost o adevarata relaxare pentru mine. pe de alta parte imi pare rau ca nu a fost si Ian.Oricum rasturna totul pe acolo dar mai era unca un barbatus intre fete!
.
Controlul e pana vineri.A inceput in plin sta inchis si scrie. O sa vedem ce va fi. Oricum sunt praf. Am noroc de sot intelegator, bunici la fel si de un copil vesel care sta cu toata lume!
Marani bine ai venit!