Piatra Neamt, Perla Moldovei (37)
Raspunsuri - Pagina 5
Laura25 spune:
Lui Rares i-a fost mai dor de Bianca decat de mine, din ce am observat. Cand am intrat a strigat vesel "mamaaa!", apoi a inceput sa topaie in jurul Biancai. Am pus-o pe sora'sa sa-i povesteasca cum s-a jucat cu fetele, cu jucarii frumoase, a baut suc si a mancat bun. S-a uitat la ea cam cu neincredere, nu a parut foarte impresionat, dar am sa pun diseara filmulete pe net cum s-a jucat cu ea dupa aia. Cum s-au harcatit si sau hilizit toata seara, i-a 'suflat' in buric, au dansat tinandu-se de mana
.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!
marani ne bucuram ca te vei alatura de grupul nostru si sa auzim numai de bine.
adriana ,a fost ff frumos aseara,ne-am simtit bine si poate ne mai vd pana pleci!!
laura,sunt tare scumpi ai tai si sunt sigura ca sunteti numai o bucurie cand ii vezi asa de atasati ,imi imaginez doar ca e tare frumos si te simti implinit cand ii vezi.
stefi e mai bine,ne-am plimbat un pic aseara dupa ce am plecat de la adriana, am papat multe clatite facute de tata.
va astept pe la noi intr o zi cand puteti!!!!!
acu iesim afara si mai vb
pupici de la carmen si stefi
marani spune:
Ptiu...ce primire calduroasa!!!!!!! imbratzishez cu drag pe toata lumea!
Carmenstefi, noi doua ne cunoastem. Am citit din urma pe sarite ca sa aflu cate ceva despre voi...si punand cap la cap informatiile...am descoperit ca te stiu chiar foarte bine...Ghici ghicitoarea mea: cine e marani?
Multumim si pentru raspunsurile referitoare la brad.
Ajutati-o pe Sonia
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!
ghici ghicitoarea meaa!!!mai sa vezi,ce mic e orasul????ce faci miraaaaaaaaaaaaaaaa,cum de nu ai dat de noi pana acu,adica de piatra neamt???ca noi vb pe mess,noroc ca m-am uitat pe niste poze de aici pe forum si te-am zarit frumoasoo,sa pui si poze cu bebita ta,sa o vada fetele ca e superbaaaa,te pup si vb.
lora,cum ati chefuit aseara??iustina nu a fost suparata ca ati plecat asa de repede de la lara?dar ne mai vedem noi.
bate un vant afara fetelor!!!!noi am stat putin si acu dormim,adica mica ,eu ma apuc sa fac papa.
pupici carmen si stefi
marani spune:
Printzeso, ai trishat, te-ai uitat in pozele de la fulguletzi si m-ai recunoscut! un pupic apasat drept rasplata!
Pentru restul fetelor, facetzi cunoshtintza cu
www.flickr.com/photos/9154068@N07/sets/72157602400220620/" target="_blank">bubamara, nemira si gonzo. Sunt pe public si cele din lunile anterioare, de la Durau si cateva de pe Ceahlau. Va pupam cu drag!
Ajutati-o pe Sonia
ana1980 spune:
Marani am dat cu cohiul peste pozele voastre - super. Bubulina ta este superba. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
marani spune:
Ana, multumim tare mult pentru complimente.
Sa aveti seara buna fetelor!
Ajutati-o pe Sonia
Laura25 spune:
www.dropshots.com/laurasn#date/2007-11-26" target="_blank"> Asa s-au distrat shtrumphii duminica seara
marani scumpa foc pitica ta!
Si voi imi pareti cunoscuti, probabil ca ne-am intalnit prin oras si mi-a ramas figura voastra in minte. In ce zona stai?
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
marani spune:
quote:
Originally posted by Laura25
www.dropshots.com/laurasn#date/2007-11-26" target="_blank"> Asa s-au distrat shtrumphii duminica seara
marani scumpa foc pitica ta!Si voi imi pareti cunoscuti, probabil ca ne-am intalnit prin oras si mi-a ramas figura voastra in minte. In ce zona stai?
Laurade shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Buna dimineatza, poftitzi la
!LAURA, multumim!
Filmarile nu le pot vedea ca am nush'ce virus in calculator, dar am admirat ieri niscavai poze. Foarte frumosi copii ai! sa-ti traiasca; admir mamele cu gemeni, tot respectul din partea mea.Noi stam in Precista, daca esti din cartier posibil de aici sa ne stii dupa fizionomie. Vara am fost singurele acasa si ne plimbam mult, prin parc, centrul orasului.
CARMEN, i-ai facut Stefaniei analizele? cele gratuite recomandate de stat? tre sa-i vina talon bubamarei si vreau sa stiu daca-s obligata in luna in care e nascuta sa le i fac. Ca noi o sa fim mai mult plecati pe la Durau.
fetele si sper ca mica se simte mai bine!Ajutati-o pe Sonia
ana1980 spune:
Laura tare dulci strumfii tai. Rares este un dansator desavarsit, iar Bianca parca este mai dezinvolta, vad ca ia initiativa si isi gaseste din orice de joaca. O mai chinuie Rares, asa de drag, dar in rest sunt super amandoi.
Lora da' nu mai dai pe aici in semn de protest cumva?
Ai treaba cred.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro