oligospermie - putini dar (ne)buni! - 29
Raspunsuri - Pagina 7
bubulina1 spune:
Am intrat special pentru a va da o raza de speranta.
Pentru cele care nu ma stiu, am un sot care sufera de OATS forma severa cu 2 milioane spermatozoizi din care mobilitate A=0%, B+C=12%, forme anormale 88%. Cu datele astea, am obtinut o sarcina in 2006, care apoi s-a oprit din evolutie, si una acum, care la fel nu a rezistat.
Vroiam doar sa va spun ca se poate obtine o sarcina si in conditii aspre, important e apoi ca sarcina sa fie viabila.
Va urez tuturor mult succes si sa nu va pierdeti speranta!
Bubulina
Speranta moare ultima!
inna30 spune:
bubulina-multumim mult, ne mai dai si noua sperante asa este..dar sarcina banuiesc ca ai obtinut-o prin inseminare sau fiv nu?
ma gandesc ca natural nu sunt sanse?
pupici
bubulina1 spune:
inna30, am obtinut sarcina natural. Am 34 de ani si o singura trompa functionala. La asa valori, doctorita mea nu a vrut sa auda de inseminare.
Bubulina
Speranta moare ultima!
ella_72 spune:
Bubulina multumim pentru incurajari....intr-adevar ne dai o raza de speranta.....
Ella 
inna30 spune:
bubulina.multumim, parca sunt mai increzatoare, si mai optimista..multumim mult..poate da dd ca urmatoarea sarcica sa o poti tine si sa fie bine pana la capat. Dar dr ce au zis, de ce ai pierdut sarcina? din cauza spermatozoizilor (lui) ..forme anormale etc...ti-au spus ceva? sau din alte motive..sau probabil nu a fost sa fie. scuza-ma ca te inebunesc , dar tu ai mai multa experienta , ai trecut prin multe, si eu am 31 de ani peste 1 luna si sincer... timp prea mult nu avem.
evanescence spune:
Am crezut ca primesc si eu ceva de mos nicolae....dar e neclar azi sunt in a 2-a zi de intarziere CM,am facut un test dar a iesit negativ nu stiu ce sa cred eu am un CM foarte regulat de 28 zile chiar 27 si niciodata nu mi-a intarziat asa mult,toata noaptea nu am dormit si m-am rugat sa nu vine ciclul si nu a venit pana acum...dar testul e negativ oare e prea devreme????am facut luna asta ca la carte cu contacte sexuale spatiate si am nimerit exact ziua ovulatiei am observat mucusul cervical ca albusul si am stat nemiscata dupa contact pana dimineata,ce pot face mai mult de atat???Mentionez ca sotul e abia la prima luna de tratament naturist....nu mai pot de stresata am sa innebunesc daca vine ciclul azi sau maine,nu mai stiu ce sa fac de nerabdare.......sa tineti pumnii si pt noi sa ne ajute DD
in asteptarea unui ingeras
barbye spune:
Bafta la 2 liniute.
Sa va aduca Mosul valori normale , atat cat trebuie pentru o sarcina..
Invins nu esti atunci cand suferi, nici ochii cand in lacrmi ti`s...invins esti doar atunci cand viata te face sa renunti la vis!
www.speranta2007.as.ro
georgia_c spune:
bubulina1, de ce nu a vrut sa auda dr ta de inseminare , ca nu-mi e clar
evanescence, pentru linistea ta , fa-ti un test de sange ... si mie mi-a intarziat 5 zile ... si am sperat de numa ...dar parca daca al tau cm e asa ceas ... zic io ca ar putea fi sarcina ... Doamne Ajuta!
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
evanescence spune:
Adio sperantaEra prea frumos sa fie adevarat....acum 15 min am vrut sa ma imbrac sa merg in oras sa mai cumpar un test sa il fac maine dimineata,la toaleta am vazut de ce imi era mai mare frica....singe
Va admir pe toate care mai aveti speranta pe mine situatia asta ma depaseste nu mai pot...a murit si speranta
Multumesc Barbye si Georgia c pt incurajari
in asteptarea unui ingeras
georgia_c spune:
hei , hei evanescence...cum sa te depaseasca pe tine situatia ... ia zi-i tu lui baba de cand te straduiesti sa iasa bb ..?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein