oligospermie - putini dar (ne)buni! - 29
Raspunsuri - Pagina 6
monica11 spune:
magdutza 
nu dispera, stiu ca e ffff greu dar mergem cu Dumnezeu inainte.
si noi suntem la oligoasteno severa cu 2mil/ml...ma gandeam ca poate se poate aplica matematica si aici... si la un volum de 5 ml sa fie 2*5=10 mil..sa creasca si sperantele aferente 

sotzul vrea pauza in luna decembrie...sunt 6 luni de la ultima spermograma si nu vrea s-o faca decat la anu..nu-l pot impiedica pt ca este un dulce si se chinuie mult cu ceaiuri si pastile..si am zis ca-l las in pace de ziua lui si de sarbatori....nu ne ramane decat ruga catre Dumnezeu 
monica
sunshine4ever spune:
Monica11 

ma bucur ca ai mai scri si tu, chiar ma intrebam ce e cu voi. Pai ne agatam de orisice, dar din cite stiu eu se ia nr mil/ml si valorile normale ar fi cel putin 20 mil/ml. Paote stiu eu gresit. Asa pot sa declar ca so noi avem 3*4=12 mil per total. dar ahi sa luam realitatea ca e mai bine.Acu am vrea sa incercam cu multi maca de la flp, dar ne mai gindim si din cauza pretului pt ca tribullu sterestris e mai ieftin. Din pacate noi nu ne putem orpi aici pt ca avem de mers al endocrinolog dar de urolog nu vrea sa auda doar la anu.
Cind mai punem de o intilneala?
in asteptarea unui ingeras
anes spune:
magduta10, monica intr-adevar, valorile normale sunt 20 mil/ml, dar si rationamentul vostru este corect. Cu cati sunt mai multi ml. cu atat si numarul gigeilor este mai mare si implicit sansele.
magduta10 impreuna cu Multi Maca, sotul sa ia si vit. C, Se si Zn, pt. ca ajuta.
monica11 spune:
magdutza 
nici pe departe nu contestam numarul..stiu ca se calculeaza nr pe ml..ziceam doar asa ca nostalgie ca pentru psihicu nostru sa credem ca de fapt sunt mai multi ca si analizele astea sunt pana la urma informative![]()
![]()
scriu mai rar pentru ca incerc sa ma desprind de capitolul acesta negru din viatza noastra..e un fel de scut fata de realitate...stiu ca pana in martie anul viitor datorita finantelor nu vom putea face mare lucru ..doar tratament naturist adecvat si atat..si incerc sa ma protejez sa treaca mai usor perioada. am trecut prin toate fazele de la disperare pana la indiferenta si inapoi...acum cum se apropie sarbatorile vreau liniste si muulta iubire 

sapt viitoare is prinsa cu ziua sotzului dar inainte de a intra in vacantza poate ne intalnim..ar fi f frumos 
pupici
monica
sunshine4ever spune:
Monica stiu ca e fffff greu asa cum ai zis si tu,dar crede-ma ca dupa fivul acesta unde au fost toate perfecte si simbureii mei totusi nu m-au placut sau cel puitn organismul meu le-a respins nefiind obisnuit pina acuma cu asa ceva, cel puitn aste sunt explicatiile mele ca latele nu gasesc din moment ce toate au fost chiar bune, nu mai vreau sa cred ceva o iau ca atare si purul adevar, pt c anu mai vreau spernate desarte duap care sa cad si sa nu ma mai pot ridica. De aceea am zis si cu nr gigeilor, sper c anu te-ai suparat.
Crede-am ca si eu am vrut sa am desprind de forum o bucata de vrem easa am si facut dar iata-ma ca iar is inapoi si is ferm convinsa ca asa a vrut Domne Domane ca sa mai aflu si alte informatii.
Ceea ce pot sa iti spun, ca terbuie sa incercati totul. Daca citesti in urma am scris cite si cite are sotul in antecedente, deci pot sa m agindesc ca si sansele ep cale anturale sunt nule, dar mergem mai departe si din pacate al noi intotdeuna va exista financiarul.
Hai capul sus si peste daou spatmaini e chiar foare bien sa ne intilnim ca sunt si eu de dimineata si dupamasa punem de un chef.

Anes din cite stiu eu Multi Maca contine aceste vitamine , eu i-am dat tot ceea ce ai insirat cind lua doar tribulus terestris. Oricum iti multumesc de sfat si cit de rep[ede la un bebik.

monica11 spune:
magdutza 
nu pot decat sa-mi inchipui cat de greu trebuie sa va fie dupa un fiv bun cu rezultat nedorit...cum sa ma supar..doamne fereste, nici vorba.
sunt convinsa ca in timp lucrurile se vor aranja dupa voia lui Dumnezeu numai sa avem noi rabdare sa le ducem si perseverenta.
va doresc tot binele din lume si sa-l sustii mult pe sotul tau cred ca ii este ffff greu si frustrant. din pacate si pe noi financiaru ne pune la respect si de aceea am hotarat sa lasam in voia sortii pentru ca altfel ajungem sa innebunim 
abia astept sa ne intalnim sa mai povestim 
monica
evanescence spune:
ma mir si eu de ce nu s-a inventat o pastila care sa contina toate elementele necesare pt spermatogeneza trebuie sa ne chinuim sotii cu zeci de pastile diferite care tr luate la ore diferite e foarte dificil....am vazut pe un site strain asa ceva dar la noi nu se gaseste imi vine sa plec in strainatate doar ca sa cumpar pastilele...e foarte frustrant vreau sa vad femei care au ramas insarcinate natural ca sa ne ridice si noua moralul ca nu mai suport,nu mai pot,innebunesc!!!!

evanescence spune:
De ce tocmai noi???? iubesc atat de mult copii imi vine sa ii mananc am 4 nepotei unul mai dulce decat celalalt cand ma uit la ei imi dau lacrimile vreau si un bebe al nostru,imi doresc nespus de mult,probabil toate fetele de pe forum au aceleasi sentimente n-i se rupe sufletul si altii fac copii si ii abandoneaza in casa scarilor acum am vazut la stiri....Va pup pe toate si sper sa avem si noi norocul de a ramane in sfarsit insarcinate

anes spune:
evanescence da, aceleasi sentimente ma coplesesc si pe mine si bineinteles ca nu exista un raspuns pentru asta. Am vazut la stiri doi soti surdo-muti si deficienti mintal, care au facut 7 copii surdo-muti si deficienti mintal ca si ei si au si trei nepoti la fel. Uite ca ei nu au avut problee de fertilitate, dimpotriva. Si iata ce a iesit, iar noi, suspinam ori de cate ori vedem un copil, gandindu-ne ca poate niciodata nu vom avea unul al nostru. Of! Dar, hai se ne mobilizam si sa facem ceea ce trebuie (tratamente), sa perseveram si cel mai important, sa avem gruja de noi sa nu o luam razna. 
sunshine4ever spune:
Ciao tuturor
Stiti careva ce inseamna Chlamydia IgG 1.012 la sot din singe cind valoare normala este <sau egal cu 1??????? Este vreo problema mareeee???