oligospermie - putini dar (ne)buni! - 29
Raspunsuri - Pagina 12
inna30 spune:
buan fetelor..ma poate ajuta si pe mine cineva..caut in disperare Livercyn si nu gasesc, mai are cineva ramas sau unde as putea gasi? e nebunie , nu e la nici o farmacie si imi trebuie un flacon....ma scuza-ti si va multumesc daca ma poate ajuta cineva cu informatii. ( nu sunt din buc)
evanescence spune:
medicamente poti sa comanzi si online inearca pe www.pcfarm.ro sau musetel.ro sau cauta pe google farmacii online
in asteptarea unui ingeras
loribelu spune:
Buna fetelor! Va rog frumos ajutati-ma si pe mine cu un raspuns la problema mea! Sotul meu trebuie sa-si faca o spermograma; m-am dus la un cabinet si mi s-a spus ca sperma recoltata pentru proba nu trebuie sa fie rezultatul unui act sexual ci trebuie sa rezulte prin metoda........personala.....fara ajutorul partenerei!!! Asa este? Pentru ca sotul meu nu poate. Voi ce stiti? Trebuie neaparat recoltata sperma la laborator? Exista alte conditii? Nu vreau nici sa platesc analiza degeaba si sa ma bucur de rezultat dar sa nu fi fost corect recoltata. Va multumesc si pupici la toata lumea!
nusy spune:
Lori: asa este,trebuie obtinuta prin masturbare.O poate recolta acasa,intr-un recipient steril(dat de laborator sau cumparat de la farmacie),conditia este sa o duceti foarte repede la laborator(cam in 20 minute) si s-o tineti la temperatura corpului(eventual sub bluza,pe piele).Inainte de recoltare trebuie sa se spele pe maini cu apa si sapun(pentru a nu introduce vreun microb in proba).Stiu ca e greu,dar asta e metoda care se aplica.Succes si sa vii cu rezultate foarte bune.
Nusy
Liana30 spune:
Lori ascult'o pe nusy ca stie ea ce spune.
oligospermistilorr mi'as dori sa cred ca ati reusit toti..deaia numai dati pe'aci.
nusy te pup hihihi
Putin cu putin se aduna marea...
Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!
evanescence spune:
salut ce se intampla?mai e cineva aici?? sper ca sunteti toate gravidute de nu mai scrie nimeni....va puuup
in asteptarea unui ingeras
anes spune:
loribelu ce ti-a spus nusy
este corect. Eu as mai adauga ca, daca nu poate singur, il poti "ajuta" tu facand aceeasi operatiune pe care ar fi facut-o el. Fara contact sexual, numai cu mana.
Succes1 Desi cred ca ati rezolvat pana acum.
Cicicuta spune:
Buna fetele!
sunt mai veche pe acest forum, am mai scris mai demult dar nu am mai facut-o la un moment dat fiindca nu am nici o noutate, in senul bun al cuvantului. S-au intamplat multe intre timp dar nimic bun, care sa duca la visul mult dorit, acela de a avea un bebe si din cauza asta, am avut o perioada, cam de 3-4muni in care nu am mai facut nici o investigatie si nici un tratament. Acum m-am hotarat din nou sa incep si binenteles am inceput cu o spermograma la dna. dr.Matei care a iesit f.proasta,doar 5 ml.,asta fiind cea mai proasta din cate a facut-, asta fiind a cincea, bine ca in decurs de 2 ani. Ne-a trimis la dr. Iosub sa faca o ecografie ca banuie ca are varicocel si vroiam sa va intreb ce parere aveti despre acest dr. si cam cat costa asa ceva fiindca nu a facut niciodata si nu am gasit nimic care sa ma ajute in directia asta. Si daca e intr-adevar asa, in ce consta operatia, in cat timp se poate intoarce la munca, etc.
Va multumesc mult de tot si sper sa ma ajutati cu niste sfaturi