oligospermie - putini dar (ne)buni! - 29

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Bune fetelor! Stie cineva sa ma lamureasca care e diferenta intre normospermie si normozoospermie? am facut 2 spermograme cu aceste rezulatate.Cea cu normozoospermie mi se pare mai complexa, dar mi-e teama sa nu fie probleme la mobilitate, ca era la o ora 50%, adica la limita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Nu cu mult timp in urma va dadeam o veste buna. Din pacate nu a fost sa fie si de data asta pana la capat, asa ca RalMar te rog sa ma stergi din lista. Nu pot sa intru in detalii, doare groaznic. Vom face o pauza si apoi vom vedea ce va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

flavia ramona, imi pare sincer rau , sper sa treci cat mai repede peste momentul dureros
ancaoradea, din cate stiu eu "zoo" inseamna infectie , caci asta este diferenta dintre cele 2 spermograme ; nu te speria poate fi o infectie la un dinte , sau ceva trecator la stomac .. de obicei cand apare "zoo" , se recomanda spermocultura .. io asa stiu ..daca gresesc rog fetele sa ma corecteze

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

flavia ramona imi pare atat de rau! Ce s-a intamplat? Poate cand ai sa te simti mai bine, ai sa ne spui. Cred ca doare si fizic si psihic. Curaj!

georgia_c are dreptate. Spermocultura a facut?

Mergi la inceput

Georgia_c, Anes Multumesc mult pentru raspunsuri, spermocultura nu a facut recent, stiam ca daca apar leucocite in sperma se indica si cultura. Dar daca ma uit mai bine pe spermograma vad ca sunt prezente rare celule germinative. Credeti ca e cazul sa-l mai trimit pe sot si pentru cultura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Anca: celulele germinative reprezinta spermatozoizii in formare.Deci,rare celule germinative inseamna ca erau putini "puisori" de gigei,ca sa zic asa(normal ar trebui sa fie "frecvente celule germinative").Spermocultura este indicata atunci cand apar leucocite in spermograma,peste 1 milion.Dar,daca vreti,puteti s-o faceti,ca nu strica.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ancaoradea, asa cum ti-a zis si nusy, spermocultura e legata de numarul marit de leucocite ; sfatul meu este sa vorbesti mai multe cu biologul care v-a interpretat spermograma , si sa-ti spuna daca este cazul sa faca sotul si spermocultura

sa auzim de bb

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Nusy, Georgia Multumesc de sfaturi, mi-au fost de ajutor. Nu-l mai stresez pe sot cu spermocultura ca oricum incep sa ovulez, si nu vrem sa risipim materialul. Sapt viitoare avem programare la un dr din Debrecen si ii voi arata spermograma, sa ma lamureasca daca sunt sau nu probleme la sot. Pana atunci m-ati mai linistit voi, daca nu e nici o leucocita in proba inseamna ca nu e nimic care sa nu sufere amanare.Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

La Multi Ani ! un an nou mai bun, cu mai multe reusite si multa sanatate. Chiar de mult nu am mai intrat pe site, dar amandoi piticii mei imi mananca timpul si urechile. Bogdan are deja 1 an si 9 luni, iar Dragos are 5 luni. Pe unul trebuie sa-l tin sa nu cada de pe scaun sa nu sparga ceva ca e tare curios, iar pe celalalt sa-i tin biberonul si in brate.Bogdan tare il dragaleste pe cel mic, il mangaie, il pupa, dar mai e si putin gelos cand il tin pe Dragos in brate mai mult. Atunci imi cere sa-l pun pe Dragos pe pat si sa-l iau pe el.La inceput am avut emotii cum va reactiona cel mare la vederea celui mic, dar a fost OK.
Si cand imi aduc aminte ca acum 3 ani scriam si eu frecvent pe acest site despre oligospermie si ne stresam ca nu avem copii, iar acum avem doi baieti . Fericirea noastra. Va doresc si eu mult noroc .
[size=3]FLAVIA[/size=3] - suntem alaturi de tine si ne pare rau de ce s-a intamplat, dar nu pierde speranta si poate apare in viata voastra si al doile a pitic.

http://community.webshots.com/user/titelu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Bine v'am gasit in noul ansa aveti un an cu multe realizari.
ramonicoooo te pupppp sunt alaturi de tine.
titelu nu te mai plange atatpup baietii tai..
greuleeee tu ce mai faci?
peterpan??????????
luliiiii nu te'am uitat..mii tare dor de tine.
va pup pe toatee ,,toti..

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput