oligospermie - putini dar (ne)buni! - 29
Raspunsuri - Pagina 10
RalMar spune:
monica nici la noi nu se stie de la ce e problema, hormonale bune, varicocel-nu, si noua ne-a spus ca e posibil sa fie de la varsta (el are 40), stres, etc. La noi a functionat polenul (cate o lingurita in fiecare dimineata) si dr. a spus sa ia si apilarnil (din fericire nu e alergic la polen)
anes spune:
Fetelor, sotul mau a luat BU si de la 8 mil/ml a ajuns la 4,5 mil/ml spermatozizi. Eu cred in beneficiile sale dar, BU nu actioneaza la fel pentru toti pacientii. In schimb, femeile pot lua timp de 10 zile din prima zi a CM. Laptisorul de matca si polenul sunt f.f. bune pentru soti (daca vor sa le ia).
Sotul tau monica70 a fost unul dintre norocosii la care a functionat BU.
Noi asteptam sa repetam spermograma in ianuarie.
Va doresc tuturor sarbatori fericite si sa ne auzim numai cu vesti bune!
sunshine4ever spune:
SARBATORI FERICITE si din partea mea SA VA ADUCA CRACIUNUL MULTA LINISTE SUFLETEASCA , PACE SI FERICIRE. BUNUL DUMNEZEU SA VA ASCULTE RUGACIUNILE SI SA VA DEA CEL MAI DORIT DAR DIN VIATA VOASTRA.
CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI 
in asteptarea unui ingeras
greuceanu spune:
Sarbatori Fericite tuturor si noi succese. Sunt fericit sa aflu ca multi vechi combatanti, colegi de suferinta au acum copii mari si chiar cate doi.Nu va lasati!
Liana30 spune:
Srabatori fericitee!!!!
www.123greetings.com/events/christmas/spirit_of_christmas/spirit4.html" target="_blank">Veniii Craciunul
Putin cu putin se aduna marea...
sunshine4ever spune:
LA MULTI ANI si din partea mea si fie ca anul nou sa ne aduca cel mai dorit dar.

anes spune:
La Multi Ani pentru toate IOANELE noastre! Anul acesta sa fie presarat doar cu vesti bune! 

moremi spune:
La multi ani fetelor! Fie ca acest nou an sa va aduca bebelusul mult dorit!
Nu de mult postasem si eu problema noastra: oligoastenoteratozoospermia severa. Eram innebuniti dupa un copilas, in ianuarie am fi incercat prima inseminare artiriciala. S-a intamplat minunea!!!! Acum cateva zile am facut testul si a iesit pozitiv! Nu stiu cum fiindca la diagnosticul lui era de nesperat! Dar a iesit pozitiv!
Trebuie sa va inarmati cu multa rabdare, fara stres, cu multa credinta in D-zeu si minunea se va intampla asa cum ni s-a intamplat si noua!
Va pup si va doresc sa simtiti aceeasi fericire pe care o simt eu cat mai curand!
georgia_c spune:
la multi ani pentru 2008 , multa sanatate , si multi bb-lusi pe tot forumul ...
moremi, felicitari pentru sarcina ...chiar ca s-a intamplat minunea ... imi poti spune ce medic ai ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
evanescence spune:
La multi ani fetelor si implinirea tuturor dorintelor,am si eu o intrebare sper sa ma poata ajuta cineva vreau sa-i dau sotului tratamentul care a ajutat-o pe monica sa ramana insarcinata cu vit.E, Laptisor de matca si Branca ursului dar nu stiu daca e bine in acelasi timp sa ia si tribulus terrestris pt ca mai avem pastile din acelea pt inca o luna sunt foarte concentrate si se ia doar 1/zi am zis sa le luam in continuare dar mie teama sa nu interactioneze cu branca ursului care deasemenea e stimulent hormonal,daca stie cineva ceva va rog sa ma lamuriti pt ca nu vreau sa se intample ceva,doamne fereste se mai si inrautateste spermograma,Multumesc mult Pupici