Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 4
Raspunsuri - Pagina 9
RalMar spune:
Eram sigura ca va reusi una din nooi si luna asta! Haideti fetele cu testele, poate avem mai multe reusite!

bobitamica spune:
Mcrissa ..multumesc...sa stii ca trebuie sa ai incredere...e cel mai important.
Va spun sincer ca in afara de sotul meu,doar voi si o prietena foarte buna stiti. Nici macar alor mei nu le-am spus...vreau sa merg la medic sa fiu sigura.Prietena de care va spun a fost foarte ...nu stiu cum sa va spun...ne-am intalnit inainte cu o seara sa imi fac testul si am primit seara un mesaj de la ea..haideti sa va spun ce scria"am feeling ca esti insarcinata! aveai ceva deosebit,un soi de feminitate matura si un aer special cand vb de conceptie" a terminat psihologia ca si mine de altfel,si ei i-am povestit despre problema mea.
Si cum luasem testul la insistentele fetelor...am zis gata il fac sambata dimineata.
Fetelor,va spun...o sa fie bine o sa reusiti si voi daca e doar problema de stimulare...important este sa nu mai fie si alte chestii care sa impiedice. Mie medicul mi-a spus acum 2 dati cand am fost la el ca la mine in afar de stimulare poate fi si o problema mecanica...ca gigeii ajung mai greu unde trebuie din cauza uterului retrovers. Dar se poate!!!
elaa spune:
salutare dragele mele, o sapt a fost in concediu si nu am mai fost cu gandul la teste ..insa de 2 zile de cand am venit mintea mea a luat-o de tot razna, is f balonata, am si stari de greata, dar am si mari dureri de burta ca la cm, azi sunt z28 , cm e de 29 de zile, as vrea sa-mi fac maine un test dar recunosc ca nu am curaj, imi este tare teama, si asa incerc sa ma obisnuiesc cu gandul ca nu a fost sa fie nici luna asta, am zis ca in decembrie nu am sa mai fac nici o stimulare......las sa treaca anul asta ca se pare ca nu am noroc de bebe in 2007.
bobita multe felicitari, ma bucur mult ptr. tine, sa ai o sarcina usoara si dusa la termen...si va astept pe restul cu teste cu II
va pup si mi-a fost dor de voi
RalMar spune:
Bine ai revenit elaa. Acum, ca ai fost in concediu, esti odihnita si ai forte sa te apuci din nou de treburi!
bobitamica spune:
Elaa ..bine ai revenit,chiar ma gandeam ce e cu tine,dar acum ca ai spus mi-am amintit ca ai zis tu ca pleci o sapt.in concediu.
Poate o sa auzim de bine si la tine....
ioanara23 spune:
deci mai mult de 3 zile nu poa' sa intarzie, nu? ![]()
![]()
![]()

ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png
RalMar spune:
Fetele, eu cred ca ar trebui sa va testati, mai ales daca aveti intarzieri, ca sa nu ne mai tineti in suspans!![]()
ioanara23 spune:
ralule
eu promit solemn ca maine dim fac test....am un surecheck acasa...si il impusc! fie ce-o fi!....daca nu apar uratzii, desigur!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png
tushi spune:
Bobitamica felicitari,m-a bucurat enorm vestea ta,am inceput saptamana cu bine,haideti fetelor ca si noi putem!!!