Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 4

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

RalMar sper ca tot nu au paraut uratzii si ca in burtica e un pui de om
ioanara23 semne sunt si chiar bune.eu una la CM am dureri surde de burta inainte, iar in luna in care am avut intepaturi a fost bebe.tin pumnii
speranta76 te primim cu drag si speram sa mergi repejor la odisee si sa ne iei si pe noi cu tine.oricum deja esti un exemplu bun pentru noi ca se poate reusi prin stimulare si chiar din prima luna.eu cu testele de ovulatie si urmarirea temperaturii bazale nu stiu nimic.eu prestez o si da , una nu si apoi astept sa vad daca mai apar uratzii sau nu
vrmoana ma rog pentru tine sa fie II!
rocsy2007 in ce zi esti?cat te-a intarziat?
busubl noi aici toate suntem cu stimulare

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Hai, fetele! Cate liniuta aveti la teste? Mie tre' sa-mi vina, deja am crampe, deci nu-mi va intarzia dupa stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Felicitari bobitamica! Te trec pe prima pagina cu burtica!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

bobitamica felicitari!!!
sigur e bebe.testul nu este influentat de utrogestan.asa ca sigur e bebe.pregnylul poate face ca testul sa apara pozitiv, dar pregnyl se face in general in Z14 si pana in Z28 la testare nu mai ramane nimic.

o sa se umple listuta de la inceputul subiectului de gravidutze!!!URAAAA!!!BRAVO bobitamica!!!ai acum o bobitamica in burtica.

Edit:bobitamica tu ai facut si monitorizare?ne poti spune care a fost schema completa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Mcrissa, Speranta mersi .

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

waiting for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

oanoooo, ne testam peste fo doua zile impreuna? (asta daca la mine nu apre cm-u' )

va poop dulceeeeeee de tooooooooot!
bobitzo, ne-ai inveselit de luni la prima ora!

ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Ioana peste 2 zile sunt Z28. Daca nu vin uratii atunci, o sa mai astept 1 zi 2. Dar tu poti sa te testezi. Eu sunt alaturi de tine.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

waiting for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Ioana...apropo de testele de ovulatie, sa stii ca eu nu am inceredere in ele.
Sa iti povestesc ce mi s-a intamplat mie..Am luat intr-o luna teste si nimic...nu iesea ca as avea ovulatie...m-am speriat..apoi am luat in urmatoarea luna atata teste de ovulatie ca am facut de cand mi-a trecut CM si pana a parut urmatorul..nici gand da ovulatie...Atunci m-am speriat si am dat fuga la mediccare mi-a spus ca sunt dusa cu capul..am dat atatia bani degeaba..mi-a explicat ca hormonul luteinizant nu este detectat in mod corespunzator la toate femeile de acest test. Dar nici cu temperatura bazala nu a mers la mine...mi-am luat temp. 2 luni la rand si niciodatta nu a fost mai mare de 36.7
Acum depinde de la caz la caz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

VA multumesc din suflet pentru urarile voastre!!!
Exact ce ati simtit voi acum, am simtit eu luna trecuta cand dara_d ne-a anuntat ca e insarcinata,desi si ea avea uter retrovers ca mine a reusit pana la urma. Eram foarte increzatoare dupa ce am citit desprea ea si bb.
Mi-am facut si eu programare la medic pentru miercuri ora 16.30...am niste emotii....
Sa stiti ca nu am facut nici o monitorizare,a fost pur si simplu sa fie ..nu aveam nici o speranta luna aceasa pentru ca dupa cum stiti imi luasem gandul...si dupa sangerarea aia groaznica am zis gata..luna asta nu mai calculez nimic. Si uite ca s-a intamplat. Mi-a spus medicul ca e posibil sa fie stimulate ovarele chiar daca am avut sangerarea... Dar v-am spus eu am luat 2 ovamit pe zi ..una dmineata si una seara..Probabil a fost doza prea mare ,nu stiu ce sa mai zic!!
Sunt foarte fericita dar am si o oarecare teama....dar sper sa fie totul in regula,sa nu fie probleme!!!O sa va mai tin la curent cu ce imi va spune medicul miercuri. Sa fie bobita mea mica la locul ei sa fie lipita bine acolo, si sa creasca sanatoasa si frumoasa. Nu stiu de ce dar am impreisia ca e fetita!

Mergi la inceput

bobitamica m-a emotionat tare mult mesajul tausigur bobita e prinsa foarte bine si va creste mare si sanatoasa.acum daca o fi samburel, asta e
asa mi-a dat aripi mesajul tau.eu aseara am inceput stimularea cu clostilbegyt si sunt foarte optimista, simt ca voi reusi si ca voi avea si eu o bobita de Craciun.

Mergi la inceput