Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 4
Raspunsuri - Pagina 7
claudinna spune:
busu, merg la camelia patru, tot la craiova
si eu fac orice pentru bebe si voi face acel tratament, insa as vrea sa incerc o luna fara stimulare, ca am avut niste probleme si dupa 10 decembrie s-ar incheia perioada de vindecare, iar eu sper sa-mi dea unda verde pentru bebe.
in ianuarie o sa iau si eu si sotzul, daca in decembrie nu reusim sa ramanem insarcinati:)
"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)
ioanara23 spune:

Z3 INTARZIERE! SANI MARI, UMFLATI, DUREROSI, CRAMPISOARE LA BURTICA!
imi tot repet ca mi le imaginerz singura simptomele astea si astept cm-ul!![]()
ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png
speranta76 spune:
Buna!Sper ca ma primiti si pe mine in mijlocul vostru! Am si eu o problema similara cu a voastra. Am un baietel de 5 ani, iar acum imi doresc inca un copil. Cum de 3 ani nu s-a intamplat nimic, luna asta am facut stimulare cu closty dar fara monitorizare si acum sunt foarte dezorientata. Testul de ovulatie a iesit pozitiv in ziu 15 iar acum sunt in ziua 19 si temperatura bazala e tot 36,6 si nu stiu ce sa mai cred. Voi ce parere aveti?
speranta76 spune:
Am uitat sa va spun ca si prima sarcina am obtinut-o tot in urma stimularii, dar atunci am facut si monitorizare si am ramas in prima luna.
vrmoana spune:
Ioana cand vrei sa faci testul?
Speranta esti bine venita.In legatura cu testele de ovulatie, parerile sunt impartite. Eu una nu ma iau dupa ele. Mai de incredere este TB.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby
vrmoana spune:
Fetele mai am 2 zile pana la testare. Sa vedem daca e vreun rezultat dupa a 2 a luna de stimulare.
oana
waiting for my baby
bobitamica spune:
Dragele mele fete,
Am facut 2 teste ..unul sambata, celalat duminica..unul sure check ,iar celalalt barza stilou. Fetelor!!!!ambele au iesit pozitive!!!
Sunt foarte fericita!!!!Dar am citit pe prospectul unuia dintre ele si scria ca poate fi influentat de tratmente hormonale,iar eu am luat utrogestan in perioada 26 oct.-2 nov.
Doamne..nu-mi venea sa cred. Am luat la insistentele voastre fetelor, RalMAr si Ioanara..voi m-ati convins sa fac testul. Eu nu aveam curaj.
Astazi ma programez la medic sa imi spuna exact.
Sa stiti fetelor ca mie niciodara nu mi-a intarziat Cm ...este pentru prima data de 17 ani de cand am Cm ..si a fost cu noroc!
Am facut o singura stimulare cu ova mit dupa care ,cum va spuneam am avut sangerare puternica in ziua 15.
Asa ca fetelor,capul sus...se poate!!!!
Claudinna ...sa stii ca am mers pe mana medicului,nu mi-a fost teama de ova-mit,desi stiu ca sunt hormoni...Trebuie sa ai incredere!!!
Va pup pe toata!!!!
vrmoana spune:
BOBITAMICA FELICITARI!!!!!
Esti foarte norocoasa daca dupa prima luna de stimulare ai reusit.
oana
waiting for my baby
ioanara23 spune:
bobitzooooooo FELICITAAAAAAARI!
SE UMPLE DE GRAVIDEALA SUBIECTU ISTA MAICA!!!!!!!

p.s.: mai eu nu fac test inca! mai astept o zi-doua sa vaz daca e intarziere de la stimulare sau....nu!...eu am executat doar in Z8 "gimnastica", ca in rest....cu protectie! AR FI CULMEA CULMILOR SA.....![]()
ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png