Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 4

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

isa deja mi-am facut testul si a iesit negativ, deci e raceala pana la urma, nu bb cum speram eu. Cred ca de data asta nu-mi va intarzia nici mie, ca senzatii am deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bususbl spune:

cre ca stii ca nu apare doar dupa 2 zile de intarziere la toate femeile...fiecare cu corpul sau...sau dupa 4 zile de intarziere...
ai putina rabdare..sa nu iei medicamente... mai fa un test peste 3 4 zile..stiu ca e greu ...da mai stai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salut

am intrat sa va spun ca va citesc si ca va tin pumnii
eu m-am hotarat ca in decembrie sa incerc fara stimulare, sa vedem daca iese ceva.
parca prea multe medicamente am bagat in mine si mai ales cand ma gandesc ca e vb de hormoni, imi vine sa o iau la fuga. ce ma macina pe mine este ca nu stim foarte multe despre ce efecte adverse ar putea avea closti asta asupra organismului nostru. si ma mai gandesc ca daca ovulatia e provocata, adica foliculul ala se face gras si frumos pe baza de medicamente, nu o avea efecte negative asupra copilului??
ma mai gandesc ca da, as face orice sa am un copil, dar mai presus de toate as face orice sa am un copil sanatos si sa raman si eu sanatoasa sa-l pot creste asha cum trebuie! de asta o sa tot caut informatii despre aceste tratamente. ele pot face minuni pentru noi, insa sper ca aceste minuni sa dureze. poate suna a paranoia, dar sunt probleme pe care mi le pun si ma bucur ca existati sa le discutam, sa vad ce parere aveti si voi...sa facem schimb de experienta...

citesc ffff des pe forum despre femei ca mine, adica bebe intarzie sa apara, intram intr-un fel de transa dupa ovulatie, devenim mai nervoase si nerabdarea ne face sa uitam de noi, uneori. uitam si ca cel de langa noi trece si el prin aceleasi chinuri, pentru ca se simte vinovat de starea noastra. luna viitoare, daca nu am reusit din prima, ne lovim de aceeasi problema, sau poate amplificata de refuzul sotzului de a face la comanda. ce facem atunci??
- fie ii reprosam si iese un scandal de numai de sex nu-ti mai arde, fie ii spunem ca-l intelegem si pastram in noi frustrarea care numai bine nu ne face...fie nu-i spunem nimic, ne facem ca nici noi nu prea vrem...lucru care ramane frustrare nerezolvata, neexplicata si in sufletul nostru se declanseaza furtuna!!

de ce se intampla asha?? pai se intampla pentru ca nu ajungem la rezultatul dorit si atat partenerul cat si noi avem un comportament de evitare a situatiei care nu ne-a adus ceea ce ne asteptam sa primim la sfarsitul ciclului. avem impresia ca facem sex la comanda, pierdem bucuria si satisfactia pe care ti-o poate oferi un act sexual.
ce e de facut? in primul rand nu trebuie sa uitam ca suntem 2 in aceasta lucrare!!
da, partenerul ne sustine! adica cum ne sustine?? el ce efort depune?? ce inseamna sustinere daca vorbim de efect? ne incurajeaza...ne incurajeaza sa ce? sa facem toate investigatiile, sa luam medicamente si sa trecem numai noi stim prin ce? adica cum el nu vrea sa faca spermograma? adica cum el nu vrea sa faca tratament? adica cum el vrea sa ia o pauza??
stop!! ar fi bine sa ne oprim putzin si sa reflectam: daca el nu vrea, nu poate, nu are chef sa.....atunci cred ca trebuie sa ne facem curaj si sa discutam. el trebuie sa stie de planurile noastre, trebuie sa fie de acord cu ele, cu momentul in care sa le punem in aplicare. adica el, partenerul, este poate cel mai important factor in acest proces. el trebuie sa fie parte integranta, pentru ca in 2 se obtin cele mai frumoase lucruri de pe lume!
"hai sa discutam"....sa vedem cand facem, ce facem, cum facem...si atunci obtinem acordul lui total, stim care va fi cursul actiunii si ne linistim, nu mai fierbem in suc propriu!!

voi ce parere aveti?

www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=vytszv5.obo3ext&Uy=s10q8x&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1 br / " target="_blank">poze nunta

"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)

Mergi la inceput

buna fetele,am mai venit si eu pe aici...
claudinna,sa stii ca sunt o gramada de fete care au
ramas gravi dupa tratamene de tot felul si au copii
fff sanatosi...
nu degeaba se dau,doar ca sa te ajute in ce este lipsa
in organism....hormoni...asta e corpul uman..
nimic nu e perfect..
deci tre sa ai si credinta cand vrei sa faci ceva..
se poate ca tu sa nu ai nevoie de ajutatoare..ce e drept..
iar foliculul e ajutat sa se sparga si sa se elibereze
corpul galben ca sa aiba loc fecundarea
eu una stiu ca am nevoie...deci am ajutat corpul in ce
are lipsa..
multa bafta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Mi-am mai luat si eu un test, dar nu cred ca-l voi face acum. Incerc sa am rabdare pana joi, si abia atunci sa-l fac, desi la farmacie mi-a zis ca iese dupa 10 zile de la ultimul contact. Mai vad eu ce fac cu el, oricum am mai multe senzatii de ciclu, deci ar trebui sa-l pastrez pana luna viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

merci busu
pe mine ma sperie faptul ca mi-a dat asha, fara analize hormonale...
in fine, sa speram ca va fi bine

ralmar, poate totusi nu mai vine. am auzit ca simptomele de gravi seamana cu cele de CM...

www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=vytszv5.obo3ext&Uy=s10q8x&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1 br / " target="_blank">poze nunta

"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor la mine tot nu au venit rusii.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

ral mar,a cata zi esti tu?de la cm...
testul sa il faci dupa cel putin 14 zile de la ovulatie..cel putin..
14 zile ptr ca intre 12-16 zile este faza luteala..adica traseul oului pana la implantare...si simptomele de gravi seamana fff mult cu cele de cm...nu tre neaparat sa fie vreo simptoma deosebita..depinde de corpul fiecareia

Mergi la inceput

claudinna,si mie tot asa mi-a dat fara analize...si eu m-am speriat putin da am acceptat poate ca era prea mare dorinta de a avea un bb...si acum e...sper sa ne fie de bine..eu(sper ca nu) as mai avea 1 luna...
as fi fericita dc as avea o surpriza acum de SF NICOLAE...sau de SF ANDREI patronul casei noastre...
ziceai ca schimbam impresii...unde mergi la dr tu?

Mergi la inceput

mai e vreuna cu stimulare sa-mi spuna si mie ce i se intampla dupa
ovulatie?
mi-ar prinde bine sa mai aflu si sa compar...

Mergi la inceput