Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 4
Raspunsuri - Pagina 10
RalMar spune:
Ma bucur ca esti asa hotarata. Tin pumnii sa fie 2 liniute! Eu am facut un test si aseara, si tot negativ a iesit. Azi e Z24 si astept sa-mi vina. Nu am avut rabdare sa fac testul dupa cateva zile de intarziere, dar la farmacie mi-au zis ca iese pozitiv cam la 10 zile de ovulatie. Asa ca, va tin voua pumnii si eu mai raman la aspirante (sper sa mai fie numai luna viitoare, dupa aceea la odisee)
ioanara23 spune:
iti dai seama ca si eu, profund undeva in adancul sufletului, imi doresc arzator sa vad DOUA LINIOARE!
bobitzo hai vino si mai zi-ne din simptomele tale! ne-ai inseninat ziua! (ma repet, da-s FFFFFFFFFFFFF BUCUROASA PT TINE, DRAGA MEA!!!)

ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png
elaa spune:
ioana iti tin pumnii ptr. maine, eu am din ce in ce mai mult simtome de cm....dar chiar si asa cred ca am sa stric si eu un test maine dimineata, nu de alta, dar nu poate trece luna fara sa cotizez la farmacie, deja ma stiu farmacistelke, daca nu-i test de ovulatie e de sarcina, daca nu-i duphaston e clostilbegyt si tot asa.
RalMar spune:
elaa, ce m-ai distrat!!! Ma temeam ca numai eu sunt in situatia asta. Mai nou, eu il trimit pe sot, ca ma saturasem sa ma intrebe in fiecare: " dar nu ati reusit inca? Ce pacat!"
elaa spune:
eh, nu pot sa-mi trimit sotul dupa teste, ptr. ca nu-i deacord cu ele, spune ca-mi fac rau si sufar mult din cauza lor....asa ca toate testele le fac pe ascuns, tot sper ca intr-o zi sa ies tipand de bucurie din baie:((, de multe ori le luam dimineata in drum spre servici si ma opream in baia de la servici...dar nici asa nu a fost cu noroc.
eu am gasit o scuza acum ptr. curiosii care ma intreaba daca nu am venit 3 din concediu, le spun ca-i post si ca ne apucam de treaba dupa sarbatori:), stau si ma gandesc ca dupa aia ce mai inventez?!
.....va tin pumnii la teste
bobitamica spune:
Multumesc mult fetelor pentru felicitari!!
o sa reusiti si voi,sunt convinsa si ma bucur ca vestea mea va da incredere!!
Elaa si eu ca si tine am ascuns de sotul meu pentru ca stie ca sufeream tare. Dar cand am iesit din baie sambata dimineata...imi tremurau mainile si picioarele...si am inceput sa plang...si era si el destul de emotionat,dar mi-a spus sa stau linistita sa nu ma agit prea tare si sa ma linistesc,cred ca aveam un puls ....imi batea inimia de simteam ca sare din piept. A doua zi duminica el a trebuit sa plece putin...si am dat si eu fuga la farmacie sa mai iau un test ,parca nu-mi venea sa cred ca poate fi adevarat. Nu am gasit sure check si am luat barza care a iesit pozitiv dupa 30 de secunde...eram singura acasa si topaiam cu testul ala in mana.
Va spun ca nu am nici o stare de greata,nimic...doar ca nu pot sa dorm si nu mi-e foame atat.
Pe testul barza scria ca detecteaza atat sarcina cat si pe cea extrauterina cu 4 zile inainte sa apara CM. Dar eu sper ca totul va fi OK.
Ioanara..trebuie sa iti faci test,neaparat...tu m-ai convins si pe mine sa ma testez...stii cum e ...atunci cand nu vrei ,atunci se intampla. Si poti sa ii spui sotului tau ca nu e neaparat nevoie sa fie leut,poate sa fie si racusor,daca o sa nasti in sapt 38. Eu asa voi face ..dar sa ajungem noi acolo...sa dea Dumnezeu!!!
Eu mi-a facut in ziua a treia de intarziere....
VA pup pe toate si sa aud de la voi de cat mai multe liniute roz....
bobitamica spune:
Ioanara..am uitat sa iti spun de ce vreau eu sa nasc in sapt.38.
Eu m-am nascut cu luxatie bilateral-congenitala,mama mea fiind foarte tanara si foarte slaba cand m-a nascut. Medicul m-a tras de picioare si mi-a luxat ambele solduri. Dupa 9 luni de sta in ghips...am reuist sa am ambele picioare la acelasi nivel...era unul mai sus si unul mai jos.Noroc ca eram mica si nu am stiut...am inteles ca cele 9 luni au fost groaznice pt mine. Acum luxatia se trateaza cu 2 pampers unul peste celalalt. Si din acet motiv,al luxatiei nu am voie sa trec prin travaliu...asa ca voi face cezariana si pentru linistea mea sufleteasac in momentul in care intru in sapt.38 o sa il rog pe medic sa ma opereze.
cam asta este povestea,dar cum spuneam...sa ajung acolo si mai vedem!!!
ioanara23 spune:
bobitzico ma impresionezi!
uite chiar acuma am fost sa-mi mai iau ceva de papa - mi-e cam foame zilele astea, o fi de la frgiu de afara - si am crezut ca gata mi-a venit cm-ul, ca am simtit ceva alunecand in jos si o durere de burta fix ca de cm! DAR AM FOST LA BAIE SI INCA NU E NICI UN CM....ci doar o scirgere albicioasa! MAI, M-AM DEREGLAT RAU DE LA STIMULAREA ASTA! 

ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png
bobitamica spune:
sa stii ca si eu am patit la fel , am avut o scurgere bej-rozalie...si chiar credeam ca gata...pana aici a fost....dar uite ca s-a oprit si nu a mai curs nimic...
si eu m-am dereglat de la ovamit,dar uite ca pana la urma ...sper sa fie bine... am niste emotii pana miercuri si miercuri...
claudinna spune:
salut fetelor!
bobita, felicitai din toata inima!!! chiar ne-ai dat sperante!! sa fiti sanatosi!!
ioana, fa mama test, nu mai fierbe atat si nu ne mai fierbe nici pe noi. hai, convingeti-ma sa incep si eu stimularea:PPP
"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)