Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 4
Raspunsuri - Pagina 11
rocsy2007 spune:
declar z1
dar...mergem mai departe...sunt foarte optimista . sper sa ma tina starea asta.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
speranta76 spune:
Buna dimineata!Voi ce mai faceti, a mai facut cineva vreun test? Eu tot in aceasi stare sunt, e ziua 20 si TB e tot 36.6. Nu pot sa cred ca in urma stimularii si totusi sa nu creasca deloc!De prestat am prestat o zi da o zi nu, fie ce-o fi!
elaa spune:
Buna dimineata,
declar test negativ:(...asta e , nu pot face altceva decat sa merg mai departe, luna asta nu am sa mai fac nicio stimulare iar din ianuarie cred ca am sa-mi caut un medic in Bucuresti, chiar nu stiu ce investigatii sa mai fac si unde, asta ma doare cel mai mult...
va pup si va astept cu teste II, eu m-am bagat in butoi
mcrissa spune:
elaa , care butoi? ca nu mai e
m-am cam chinuit eu sa-l urc pana pe bloc, dar i-am dat drumul de acolo si praf s-a facut.
rocsy2007 
eu sunt Z3 de closti, adica Z7 de CM.deocamdata nu simt nimic de la el.o pata mica roz aseara dupa 
Cristina in asteptarea mormolocului
ioanara23 spune:
neatza fetili!
rocsy un pooooooooooooop maaaaaare si cald! vezi ca e iarna si e nevoie de lemne, asa ca butoiu nu mai e! l-am spart si l-am bagat pe foc! ![]()
![]()
![]()
![]()
mai fetele, nu am mai avut cu ce face test azi dim! ca am fost de 2 ori azi noapte la baie si dimineata....nu a mai iesit nimic! ![]()
![]()
cm inca nu a venit! asa ca azi e Z1 intarziere dupa cele 3 "normale" de la stimulare ![]()
![]()
![]()
ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png
mcrissa spune:
ioanara23 mersul asta noaptea la baie mie imi miroase a bebe.si am citit undeva ca secretia mai abundenta, putin albicioasa e tot semn de bebe (cica e secretie de progesteron)
Cristina in asteptarea mormolocului
RalMar spune:
ioanara inseamna ca asteptam si de la tine II! Hai cu testul, sa pot face modificarile pe prima pagina, sa te trec si pe tine cu burtica!
ioanara23 spune:
hi hi hi....mai da la mine REPET: NU ARE CUM SA FIE BEBE! ![]()
![]()
![]()
am prestat doar in Z8...si mi-am adus aminte ca si prin Z17-18 fara prez...in rest, CU PROTECTIE PE TOATA LINIA!
ar fi CULMEAAAA! eu, cu protectie, sa fiu gravi....M-AS STRICA DE RAS!
mai astept...mi-am verificat colul, nu mai e jos...s-a ridicat un pic in sus si e inchis si moale
....desi stiu ca nu e un indiciu clar de sarcina, totusi ar fi trebuit sa se deschida, nu???...DOAMNE, M-AM DEREGLAT RAU! cred ca tre sa merg la doct...daca nu apare CM-ul ala mai repede!...

va poop, sunteti niste scumpele..

ioana
bobitamica spune:
buna fetelor..
Rocsy...bravo,imi place cum gandesti,ma bucur ca esti optimista!!! te pup si ai grija de tine...
[b]Ioanara[/b]...sa stii ca si eu mergeam des la toaleta pana sa fac testul,chiar ma trezeam noaptea,eu care nu ma trezesc niciodata noaptea...
speranta76...sa stii ca la mine temp.bazala nu a fost niciodata mai mare de 36.6 ...mi-am luat-o 2 luni dupa care am ajuns la concluzia ca mai mult ne luam temperatura decat sa
. Asa ca am intrerupt.Imi cumparasem chiar un termometru electronic,dar care nu e bun sa stii...pacaleste.Adica intr-adevar temp.uraca la 37.
Elaa..daca vrei sa vii in Bucuresti iti pot recomanda medicul meu,eu il consider foarte bun,dar e foarte aglomerat...dar daca vrei cred ca poti incerca sa te programezi la el. E bine ca iei o pauza de stimulare..o sa forte proaspete in ian. sa o iei de la capat.
Fetelor care ati inceput stimularea...va doresc mult succes ..sa auzim numai de liniute roz in 2 saptamani.
Eu azi-noapte am avut o problema...m-am trezit cu o durere inexplicabila de burta,ma durea ingrozitor...nici nu ma puteam misca..m-am speriat groaznic. Cred si sper ca e o durere de intestine,ma simt foarte balonata. Abia astept sa merg maine la medic sa vad cum sta treaba...
VA pup pe toate si sa stiti ca am incercat sa scriu si la odisee,am pus cateva intrebari,dar nu mi-a raspuns nimeni.
ioanara23 spune:
bobitzo tinem pumnii sa fie totul bine la doct! sigur va fi bine! sa nu uiti s amai intri pe la noi sa ne spui cum te mai simti!

....poate se molipseste! ![]()
![]()
ioana