Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 4

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

bobitamica e normal sa ai dureri si sa te simti balonata la inceputul sarcinii. Stai linistita, nu te agita ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

RalMar, dar la mine de ce ma doare burta, is ff balonata, mai am si greturi....si totusi testul e negativ?...si culmea e ca aseara m-am oprit la farmacie si i-am cerut hotarata farmacistei un test de sarcina cu 2 liniute, saraca s-a blocat pe moment ca nu stia ce sa-mi dea, apoi a inceput sa zambeasca si a strigat dupa mine sa-l fac cu urina de dimineata...
hai cine mai urmeaza, cine mai testeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

RAlMar te pup fetele pentru incurajari...acum ma simt bine si am vb cu fina mea care a nascut si mi-a spus ca si ea a avut dureri...O sa incerc sa nu ridic greutati,ieri am facut o prostie si l-m luat pe ala micu'in brate un pic...are deja 1 anisor si e cam greut...nu mi-am dat seama,bine nici nu vreau sa fiu ipohondra acum.
Ioanara...o sa intru la voi normal,sunteti fetele mele de suflet....aici e locul unde am primit ajutor si vorbe bune.Si asta pentru ca toate am trecut prin acelasi lucru.
Elaa...ai fost tare simpatica cu testul cu 2 liniute....de Craciun vreau sa va aud pe toate ca aveti 2 liniute.

Maine o sa merg la medic,dar cred ca nu ma mai intorc la birou,am programare la 16.30..pana ma intorc de face 17.30 ,iar la 18 ar tb sa plec acasa. Asa ca o sa va spun joi ce mi-a spus doctorul. Eu acasa nu mai am net de o sapataman,cred ca lucreaza astia si au taiat cablurile.

Mergi la inceput

bobitamica abia astept sa vii de la dr. cu vesti bune, legat de ridicat, stai calma ca nu-i chiar asa de sensibil bebe la cateva kg care le-ai ridicat, sunt mamici care nu stiu ca-s insarcinate si muncesc de rup.
spuneai ceva legat de un medic in buc. cum se numeste medicul tau si de la ce spital e?. daca se poate spune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

am iesit 5 min si am fost la farmacia din colt....nu aveau decat teste ieftine "baby"....am luat unu, l-am executat...E DOAR O LINIE!

asta ca sa se stie sigur ca io astept cm-ul!

ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Urata treaba cu testele astea cu o liniuta! Eu astept CM, azi e Z25, senzatii am, dar inca nu a aparut. Ma bucur ca au trecut greturile si starea de lesin, cred ca erau de la stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Dragele mele,desi nu v-am abordat pana acum,va citesc cu interes de o luna...Sunt in prima luna de stimulare,am avut initial cinci foliculi,dupa doua zile au mai ramas trei dar mari si frumosi,am facut Pregnil,testul de ovulatie a fost mai pozitiv ca niciodata-daca ma pot exprima asa- am prestat coresunzator la 12 ore dupa Pregnil si apoi de alte cateva ori,iar astazi,am fost la control.Dr spune ca se vad la eco ceva urme de sange,asta insemnand ca un folicul, sau doi,sau toti trei s-au spart in interior.Nu inteleg nicicum ce inseamna asta...Dr spune ca e posibil sa nu se fi intamplat minunea luna aceasta,dar pe de alta parte,avand testul de ovulatie atat de intens pozitiv,e la fel de posibil sa fi avut noroc.Voi ce parere aveti,ati mai auzit de asa ceva,sau vi s-a intamplat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta76 spune:

RalMar, multumesc ca m-ai trecut pe lista!

Mergi la inceput

RalMar, sa ma treci si pe mine pe lista cu prima luna de stimulare cu closti ....multumesc, si sa tii minte ca luna viitoare o sa ma treci ca si burtoasa fara stimulare:))

am scos capul din butoi
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Fetelor,ce faceti toate de nu mai spuneti nimic?

Mergi la inceput