Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 4
Raspunsuri - Pagina 13
bobitamica spune:
Cred ca am avut probleme cu netul,abia acum mi-a aprut ca voi ati mai scris...
Elaaa..medicul se numeste Gabriel lemnete si e sef de sectie la maternitatea Polizu,dar eu merg la cabinetul l;ui privat. E un doctor foarte dragut si foarte optimist.
Aerlilian..ce spui tu nu am mai auzit pana acum,deci testul de sarcina este pozitiv,dar se poate sa nu fie bb...foarte ciudat.
Eu totusi zic sa mai mergi inca o data sa vezi exact..MAine merg si eu..am niste emotii...
Acum plec acasa...va pup si vb.maine!
aerlilian spune:
Bobitamica ,cred ca nu ai inteles tu bine...Era vorba despre testul de ovulatie pozitiv...Mi-ar prinde tare bine daca ai reciti si ti-ai exprima parerea...
RalMar spune:
aerlilian, intr-adevar, la eco de monitorizare se vad locurile unde au fost foliculii care s-au spart.Dar, e prea devreme sa se vada daca a si fost fecundat unul din ei. De obicei, daca nu sunt probleme deosebite, in urma stimularii se poate obtine sarcina deoarece exista mai multe ovule, deci mai multe sanse. Ma tem ca trebuie sa mai astepti putin, si apoi sa-ti faci un test de sarcina, pentru ca acum ar fi prea devreme sa afli ceva.
carmenliza spune:
Buna fetelor!
Am si eu o intrebare.A mai facut cineva tratament pentru stimularea ovulatiei cu clostilbegyt si pregnyl 5000? Daca da, intradevar da reactii adverse ( dereglari hormonale ).Sufera cineva de tiroidita autoimuna dar a facut tratamentul de mai sus?
Sunt pusa pe ganduri ca am auzit diverse pareri dar nimeni nu a fost in cauza.
Nu stiu ce sa fac.Acum o samptamana mi-a spus doctorul ginecolog ca nu am ovulatie.De trei ani ma chinui sa am macar un bebe si nu reusesc.Am facut tratament homeopat un an si jumatate dar fara rezultat.Am facut 4 instilatii in mai pentru a-mi desfunda trompele ca le-am avut obstrictionate si am crezut ca asta a fost cauza. Luna trecuta am luat brocriptin, 30 de zile dar in afara de a-mi deregla ciclul nu mi s-a intamplat nimic .Sunt cu moralul la pamant.
aerlilian spune:
RalMar,multumesc tare mult de raspuns.Inteleg ca se vede locul unde a fost foliculul,dar urme de sange de ce se vad?Si de ce aceste urme au facut-o pe dr sa creada ca ovulul nu s-a fecundat?Mai ales ca am avut trei foliculi mari,deci sanse erau...Pe de alta parte,tot ea a spus ca daca testul de ovulatie a fost pozitiv,sa speram ca Dumnezeu a avut grija.Deci cel mai tare ma nedumiresc aceste urme de sange.Cat despre testul de sarcina...am devenit eu paranoica in dorinta de a avea un bebe,dar nu in asemenea hal incat sa fac test de sarcina la trei zile de la ovulatie.Sigur ca mai astept...Desi,ca si tine si toate celelalte fete de aici astept cu disperare cele doua liniute.

elaa spune:
Buna dimineata,
gata, declar z1, mi-am revenit, cel mai greu imi este pana incepe sa curga, dupa care nu am incotro si ma resemnez, aseara am discutat cu sotul si am decis ca luna asta sa nu mai iau nicio pastila, facem si atat, ma gandesc ca daca e sa fie, e si fara stimulare, ca ovulatie am oricum.
carmenliza, luna asta am luat eu si clostilbegyt si pregnyl 500, eu nu am simtit reactii adverse, poate ptr. ca nici nu m-am gandit deloc la ele, pur si simplu nimic nu a contat decat sa fac bebe, nu a fost sa fie nici nu stimulare...dar mergem inainte, despre tiroida nu stiu ce sa spun, eu am noduli tiroidieni, numai ca i-am depistat la echo si atat, nu am mers deloc sa ma caut la ei, luna asta am decis sa merg sa fac cateva analize si sa ma vada un endocrinolog, dar cred eu ca daca era ceva ar fi spus medicul sau ar fi scris pe prospect...asa ca tin pumnii sa iasa bebe.
speranta76 spune:
Buna dimineata fetelor, ce mai faceti?
Elaa, dar tu de ce faci stimulare daca ai ovulatie si natural? Dar daca ai inceput eu zic ca merita sa continui 3 luni.
RalMar spune:
aerlilian la mine se vad urme de lichid, dar nu cred ca are cum sa-si dea seama ca e sange; poate e doar lichid de la folicul.
carmenliza eu cand am facut stimularea cu closti nu am avut reactii adverse, iar despre dereglari hormonale nu prea am auzit, decat in caz de hiperstimulare. Cat despre tiroida, cred ca dr. nu ti-ar mai fi dat stimularea daca erau probleme; iar cu instilatiile nu sunt de acord sub nici o forma, am citit ca pot face mai mult rau decat bine. Cum a aflat dr. ca ai trompele infundate? Ai facut HSG?
elaa e foarte urata treaba cu Z1. Si eu inca mai sper, desi am toate semnele de CM, si tote testele mi-au iesit negative.
bobitamica spune:
Aerlilian...imi cer scuze,eu am citit test pozitiv si m-am gandit la cel de sarcina,pentru ca eu mi-am facut 3 luni teste de ovulatie si nu a iesit nici unul pozitiv,eu avand totusi ovulatie.
Eu am facut o singura stimulare cu ova-mit si asta nemonitorizata. Cred ca sunt sanse foarte mari daca ai avut 3 folicului....
Elaa ..asa eram si eu cand venea CM...era rau pana incepea sa curga....si e bine ca te-ai gandit "sa nu te mai gandesti" ca sa zic asa...poate e mult mai bine.
VA pup pe toate!!
ioanara23 spune:
fetele, salut! Z5...nici urma de cm! am inceput de aseara sa iau cate 2 duphaston....iau 5 zile....si poate incepe intre timp cm-ul!
bafta la teste numa pozitive!
poopici! 

ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png