Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 4
Raspunsuri - Pagina 14
RalMar spune:
ioanara poate nici nu mai vine! Eu abia astept sa-mi vina, sa-mi fac programare la dr. Luna asta ma duc la un control normal si poate ma programeaza pentru ianuarie la HSG, nu mai astept sa fac laparo, macar sa stiu daca am trompele permeabile sau nu. Daca sunt probleme la trompe, ajung si la laparo, dar sper sa nu fie cazul. Ar fi al treilea dr. la care ma duc cu problema asta, sa vedem ce va zice si el.
ioanara23 spune:
ralu eu iti tin pumnii si poate e cu okisori luna asta....si pica planurile astea cu progamari si etc...
ca stii...ca atunci cand iti faci planuri asa ferme, atunci ele nu se indeplinesc ![]()
![]()
oare e normal sa intazie asa de mult mai de la stimularea ovariana????? 

ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png
elaa spune:
speranta76, fac stimulare ca asa mi-a spus medicul si am zis sa merg pe mana lui, ca monitorizare am facut si in aprilie si mai si aveam foliculi, am facut si in octombrie si la fel ovulam ,iar in noiembrie a luat decizia sa-mi dea si tratament, l-am luat nu s-a intamplat nimic, asa ca luna merg pe mana mea, am sa iau incepand de astazi sa iau branca ursului si din z16 am sa iau 10 zile duphaston si atat, am zis sa nu mai bag aiurea pastile ptr. stimulare
ioana test ai mai repetat?...ca nu stiu daca ar fi asa mare dereglarea de la stimulare, la mine una nu a fost a venit ceas
ioanara23 spune:
elishor mama am zis sa mai iau cateva zile de duphaston....vreo 5....daca vine in timpu asta bine....daca nu, la testat si la doctor cu mine! o sa mai repet asadar un test peste 3-4 zile....desigur, daca nu apare armata asta rosie, care nush pe unde marsaluieste...da vaz ca nu ma nemereste bre!

ioana
bobitamica spune:
buna fetelor,
Ioanara...poate cine stie...e bb...nici nu stiu ce mai zic cu stimularile astea....la unele intarzie mult,mie mi-a venit in ziua 15 asa ca difera de la caz la ca.
RalMar..poate nu mai vine nici la tine!!!
RalMar spune:
ioanara cand am facut stimularea cu closti in prima luna mi-a intarziat 3 zile, iar luna a doua 5 zile. Si eu astept cu nerabdare sa vina, sa ma pot apuca iar de treburi (consultatii, stimulari, etc)!
ioanara23 spune:
ralu ...te cicalesc, asta e....si ai avut ceva simptome cand o fost intarzierea asta? sau pur si simplu nimic....

bobitzo cu cat citesc mai multe pe net....cu atat imi dau seama ca mi-am intors organismul pe dos....ca nu e bebe....etc etc...dar abia astept sa ma repuc de proiect!
![]()
ioana
aerlilian spune:
Dragelor,va multumesc pentru raspunsuri,m-ati ajutat sa sper in continuare.Astept sa vad ce se intampla...Partea proasta e ca mi s-a recomandat utrogestan vaginal si ori de la el,ori de la closty,am o pofta de mancare teribila,nu stiu cum sa fac sa ma abtin sau sa-mi pacalesc foamea cu lucruri sarace in calorii.
Dar incerc sa gandesc pozitiv:din trei foliculi,poate am avut noroc si s-a intamplat minunea.Sper ca ma lasati sa raman alaturi de voi si sa va tin la curent cu evolutia lucrurilor
elaa spune:
aerlilian, daca ma gandesc bine...nici nu ma mai intereseaza cum evoluiaza lucrurile la tine, asa ca te rog frumos pleaca la odisee, ce-i atatea stimulari?:)),
, zici tu ceva de mare pofta de mancare, nu stiu de la ce anume e, cert e ca eu m-am ingrasat, recunosc ca turcii au mancaruri condimentate pe gustul meu si am vrut sa incerc de toate in concediu, dar am pus si cateva kg , ma gandesc ca in trecut am fost rautacioasa, cand se ingrasau unele tipe spuneau ca iau tratament hormonal si ca se ingrasa de la el , iar atunci eu mereu comentam ca daca te abtii de la mancare nu ai cum sa te ingrasi asa....ei uite ca eu am pus ceva pe mine, nu exagerat de mult dar 3 kg au aparut si nu-i bine deloc.
pupici la voi si sper sa ne caram cat mai repede de aici