ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-24
Raspunsuri - Pagina 18
unducthable spune:
aici sunt cateva poze, de sambata de la Bradul de Craciun , au fost multi copii, oameni mari, noi ne-am simtit minunat
http://s206.photobucket.com/albums/bb73/diana_bostan/1dec%202007/?action=view¤t=1dec2007014-1.jpg
sper sa se vada ceva
Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by Alexa Ioanade la cluj !
crisis,si sunt alaturi de tine !
fetelor, am revenit pe baricade. adica... incet incet reincepe viata normala... m'am reintors la serviciu, si sper sa reintre toate in normalitate...
nu va suparati pe mine ca n'am prea intrat in ultima perioada, dar nu m'am simtit in stare... am vrut sa'mi pun gandurile in ordine...
va multumesc pentru intelegere, si vreau sa va mai multumesc o data, din suflet, pentru sustinere
sunteti minunate !!!
o intrebare: stiti cumva vreo posibilitate de a lua diphe mai ieftin ? trebuie sa ma apuc sa'mi fac stoc... si o sa ma usuce de bani...
va pup si va doresc o zi fainamami de brotac
Iti pot da eu nr farmaciei pe care o recomanda dr T 021/2102595, e mai ieftin diph luat de acolo, parca 4 mil si ceva, nu mai stiu, dar nu stiu daca te ajuta cu ceva ca este din Bucuresti. Pupici
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea
unducthable spune:
da, costa 4 mil. 600 si ceva de mii
eu nu am stiut la ce pret se refera
ma duc joi sa cumpar si io
Greselile te smeresc,
ancaoradea spune:
Va pup fete dragi, desi nu sunt z1 incep sa am momente de deznadejde, tot mai mult, nu stiu incotro sa o iau si imi vine sa abandonez proiectul bebe, suplimente nu mai iau, am luat mai bine de 2 luni, cu regimul am luat-o pe aratura, la monitorizari nu ma mai duc, luna asta a fost ultima, IA nu stiu daca mai are rost sa fac, mi-a iesit analiza de autoanticorpi spermatici buna, deci nu asta era cauza. Fiv as face, dar nu am bani. Eu sunt f optimista de felul meu, dar acum mi s-au terminat resursele
mada23 spune:
Ancutza...iubita
, cunosc foarte bine ceea ce simti, si eu luna aceasta am facut o pauza cred ca-mi este un pic mai bine, ma las in voia sortii, poate te ajuta si pe tine o pauza mica pana iti recapeti fortele, hai fruntea sus ,Craciunul vine cu multe minuni,o sa ai si tu parte de cateva , DD este cu tine , o sa fie bine. Hai sa lasam spiritul sarbatorilor sa ne mangaie sufletele .

am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
mada23 spune:
"Daca crezi, chiar si atunci cand nu poti sa vezi, rasplata ta va intrece orice imaginatie"
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
unducthable spune:
uitati aici o balada , mi-a dat-o sotul pe msn :
" Pe un stadion, Cam cu ghinion, Iata vine iute, Pfui, ferea ca pute, Un cioban ghiortoi, Cu-o turma de oi! Una-i mai pestrita, Oaia Nicolita, Una care zburda E o oaie Surda, Iar una peltica Se numeste Dica.
Si pe la peluza Stând buza la buza, Mari, se vorbira, Ei se sfatuira Printre cacareze Ca sa mi-l lucreze Pe cel antrenor Ca-i prea bârfitor Si are la soare, Un hotel prea mare, Si masini prea tari, Si cam multi dolari!... Si acel cioban, Evident, taran, Fara pic de frica L-a demis pe Gica, Si de-o luna-ncoace Gura nu-i mai tace, Cica el cioban, I-a luat Mertan Si noaptea la trei Îi ducea femei
-Bre patron de paie, Care nu faci baie, De o luna-ncoace Gura nu-ti mai tace! Ori turma nu-ti place, Ori esti bolnavior, Pastor impostor? -Auzi, hahalera Cu fata mizera, Mare derbedeu, Tu stii cine-s eu? Eu sunt, stiu crestinii, Sabia luminii, Sunt Jiji jupânul Si a tot stapânul.
- Stapâne, stapâne, Îti cheama s-un câne Cel mai barbatesc Si cel mai fratesc, Si la stadion Da-i un milion, Poate derbedeul Bate CeFeReul.
-Bre Jiji la noi Nu exista oi, Cauta-ti în pripa Oaia la echipa, Si-o sa-ti vezi maiastra, Oaia ros-albastra; Iar în dosul stânii Mai asculta-ti cânii, Zi-le-o vorba buna, Ca la cap sa-ti puna Fluier ardelean, Al lui Corpodean; Fluierul ca mierea, Al domnului Serea; Fluier cu venin, Al lui Constantin! Vântul când a bate Prin ele-a razbate, Punctele s-or strânge, Oile vor plânge Cu lacrimi de sânge, Ca tu la prostime Le vei da iar prime!
Iar de o sa pleci La Parchet în beci, Sa le spui curat Ca te-ai însurat C-o mândra craiasa, A lumii mireasa; Ca la nunta ta A cazut o stea; Iar restul de stele Ti-au cântat manele, Vietasi si ocnasi Ai avut nuntasi; Preoti iubitori, Doi judecatori, Pasarele mii, Si stele faclii! Iar daca-i vedea, Pe la DeNeA Unul cu burtica, Pe nume Mitica, Din ochi lacrimând, Pe hol alergând, Pe toti întrebând Si la toti zicând: "Cine-au cunoscut, Cine mi-au vazut Smecher marinel, Tras printr-un inel? Fetisoara lui, A coniacului; Perisorul lui, Ca al oului; Ochisorii lui, Ca ai x-ului?" Tu, ciobanul meu, Sa îi spui mereu Ca acel baiat V-a cam înfundat, Iar la spectatori, Aia "infractori", Sa le spui curat: ”-Gata, v-am lasat!” 
Greselile te smeresc,
unducthable spune:
Anca , si eu cand trec prin asa ceva , ajung sa ma gandesc la Iisus , la Dumnezeu ..., nici eu nu stiu cand imi revin ... durerea e prea mare , pana la urma suntem obosite toate si ai sufletul obosit.
nu stiu cu ce sa te sfatuiesc decat sa incerci sa dormi mai mult, sa te lasi un pic in voia sortii, sa fii trista daca asta simti , dar sa te si odihnesti , pentru ca fara odihna nu exista vindecare la nimic
sunt alaturi de tine
Greselile te smeresc,
ancaoradea spune:
Multumesc fetelor de incurajari si cuvintele frumoase
, chiar aveam nevoie sa-mi spuneti ca si voi ati trecut prin asta si ca e ok sa mi se mai innece corabiile din cand in cand
unducthable spune:
Anca,
lasa sufletul sa faca ce simte el nevoie, daca iti vine sa plangi , plangi, sa te aduni un pic , sa stai un pic singura cu tine si sa te rogi , poate , si e fff important sa te odihnesti, sa dormi si sa te odihnesti , ia-o pas cu pas.
Greselile te smeresc,