ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-24

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ancutza...WE trecut am plans foarte mult, mi-am spalat sufletul, e bine sa plangi dar ai grija sa spui STOP, sa luam fiecare zi cu bucuriile si cu necazurile ei, sa ne multumim cu ce avem, sunt altii si mai greu incercati

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Anca e normal intr-un fel sa fie asa, e mult prea greu sa fii mereu optimista si sa vezi totul in roz. Mai ales cand vezi ca din nou o iei de la capat, din nou este ziua 1.. Cred ca nu este una din noi care sa nu treaca prin ce treci tu, care sa nu fi simtit ce simti tu, tocmai de asta te intelegem perfect. Tocmai de asta suntem aici ca sa fim langa tine si sa te ajutam atat cat putem de la distanta sa fii puternica si sa revii la optimism.

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Boo...cum stai cu pregatirile? tin pumnii la fetitza, hai cu bebele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Azi incep stimularea cu Menogon, deci intru pe ultima suta.. Diseara trebuie sa ma intep cu 3 fiole. Si pana pe 14 o sa ma tot intep si in burta si in popou

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fireyes,vazand vestea ta cu z1,m-au apucat si pe mine temerile...Ca probabil si eu voi avea din nou o z1.Pana la sfarsitul saptamanii ar trebui sa aflu...Si nu mai am rabdare...si nu as mai vrea sa existe o z1...si parca nu mai am puteresa o iau de la capat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anic spune:

Buna.Sunt Anic si am endometrioza.parca urmaresc un tipar din filmele americane "hello ,i'm ... and i'm an alcoholic".... apar pe forum ca un meteorit,mai mult citesc decat scriu.iar cand ma apuca disperarea,nu mai citesc deloc...disperarea ma apuca cand vad ce multi suferim pt ca nu ne putem implini ,si ma mai apuca si cand citesc ce usor poate fi pentru unii ,ce usor reusesc cate unii din prima :) nu e invidie, e pura suferinta pt propriul esec.voi,care cititi aici stiu ca intelegeti.
candva am fost optimista...acum nu mai sunt,desi sunt constienta de influenta mintii asupra fiecarui lucru din viata asta.am desoperit boala anul trecut in februarie,cand am si facut laparo.am facut tratament,am sperat sa am burtica la Craciunul trecut,dar nu am avut. si nu am nici Craciunul asta.minunile poate nu sunt pt mine...eu tre' sa ma chinui ca un catar ,cu lupta si greutati sa obtin ceva...teoretic si eu si sotul sunem bine...si totusi,minunea nu apare in viata noastra.am tinut regim 6 luni pt endo,timp in care am slabit 6 kg...m-am slabit si m-am uratit...si sarcina tot nu am obtinut...am abandonat regimul de cateva luni,iar luna asta , la CM , m-am tavalit IAR de durere.m-am saturat m-am saturat m-am saturat!!!nu stiu ce sa fac,si de unde s-o mai iau.eu ma gandesc din ce in ce mai serios la fiv...
pur si simplu am vrut sa va scriu azi,fete dragi si suferinde...trebuie sa fie o solutie si pt noi,soarele trebuie sa rasara si pt noi intr-o buna zi.

Mergi la inceput

Anic... nu pot sa-ti spun bine ai venit ca nu e asa o fericire sa fim aici, dar impreuna totul e mai usor, invatam una de la alta, ne ridicam atunci cand deznadejdea ne cuprinde sufletul, invatam sa speram atunci cand una dintre noi reuseste sa obtina darul mult dorit, stai aproape si o sa fie mult mai bine, nu esti singura . Lupta este grea, dar nu imposibila, trebuie sa ne asteptam cuminti randul.

Mergi la inceput

Aerlilian...pana nu vezi rosu mai e o speranta, , poate mosul iti face un cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

mare dreptate are mada, aerlilian... zau ca n-are sens sa te incarci si cu problemele altora, ca le ai suficient pe ale tale...
plus ca stii bine, nici un caz nu seamana cu un altul... iar eu nu am facut nimic altceva ca tratament pentru a rezolva... eu doar incerc... inca nu m-am calificat pt operatie:)

Anic, te inteleg prea bine, din pacate... eu sunt topita dupa copilasi oricum, de dinainte sa stiu ca imi va fi greu sa-l am pe am... si intr-adevar, gandul ca ar trebui sa astept luni sau ani pana sa obtin ceea ce-mi doresc si ceea ce e atat de usor pt altii, ma... macina...
dar nu pierd speranta, orice ar fi, trebuie sa vina si randul meu, si deci si al tau....
uite, o prietena tocmai mi-a zis ca a ramas... si ca ii pune testul in ghetute sotului de sf nicolae... poate apuca cineva de pe aici sa aiba pana la urma un cadou atat de drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Voi ma incurajati,dragele mele,iar eu sunt din ce in ce mai deprimata.Astazi e z21 si zici ca am luat-o razna.Am impresia ca am simtom de cm,ca parca simt o usoara tensiune in zona ovarelor si m-am balonat...Si mi-e frica... Mada,tu stii ca ultimul lucru pe care mi l-as dori ar fi sa vad rosu in fata ochilor,nu?Fireyes,problemele noastre sunt comune,n-am cum sa nu ma gandesc la ce simtiti voi,atata timp cat si eu simt la fel.Si stiu al dracului de bine cat doare...

Mergi la inceput