ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-24
Raspunsuri - Pagina 17
crisis81 spune:
Da, intr-adevar sunt optimista si foarte increzatoare. Inca o data va spun sa nu va faceti griji pt ca nu are nici o legatura cu endo. Sambata trecuta bebe era bine mersi si se dezvolta absolut normal, iar eu eram cea mai fericita. Numai ca dupa aceea eu nu mai eram cea mai fericita ci cea mai suparata si cea mai dezamagita. Si bebe nu a vrut o
suparata si plangacioasa. Sper sa reusesc sa invat din greseli si data viitoare sa fiu o mami vesela si sa nu ma mai consum pentru nimeni si nimic. 

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
POZELE NOASTRE TOATE
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Mada i-ti spun cu intarziere un sincer "La multi ani!" si dorinta cea mai mare sa ti se implineasca cat mai curand!!
Crisis i-mi pare rau pentru pierderea ta, nu am cuvinte! Ma bucur insa ca esti optimista si sa nu-ti pierzi speranta, pentru ca ai vazut ca SE POATE si intr-o buna zi vei fi o MAMICA FERICITA! Flicitari petru taria de carcter de care dai dovada, cu toate ca ce e in sufletelul tau doar tu stii!
Ralu_t felicitari pentru caruciorul albastru, e minunat!!! Doamne ce a trecut timpul...deja stii sexul bebelului tau??? De pe ce planeta am picat???
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
Alexa Ioana spune:
de la cluj ! 
crisis,
si sunt alaturi de tine !
fetelor, am revenit pe baricade. adica... incet incet reincepe viata normala... m'am reintors la serviciu, si sper sa reintre toate in normalitate...
nu va suparati pe mine ca n'am prea intrat in ultima perioada, dar nu m'am simtit in stare... am vrut sa'mi pun gandurile in ordine...
va multumesc pentru intelegere, si vreau sa va mai multumesc o data, din suflet, pentru sustinere 
sunteti minunate !!!
o intrebare: stiti cumva vreo posibilitate de a lua diphe mai ieftin ? trebuie sa ma apuc sa'mi fac stoc... si o sa ma usuce de bani...
va pup si va doresc o zi faina 

unducthable spune:
Alexa, Ralu , Crisis ,Mada, Ioana , si absolut toate fetele , Lucia , offf , nu imi vin toate numele acu in cap ..., va pup pe toate si va doresc sanatate si o saptamana faina.
La mine e ca la toata lumea, bufeurile sunt fff dese , mai ales in weekend , sunt obosita , extenuata :(((, cu somnul vraiste ..., dimineata chiar am avut un fel de atac de panica de la ideea ca mi-era somn , dar ma mai trezisem , si acu trebuia sa ma ridic din pat sa plec la servici , de la stres , deci ... ingrozitor,
Duminica fac ultima injectie de Diphereline.
Am fost la aprinderea bradului, ne-am simtit foarte bine , eu si sotul , am baut si o cafea intr-un loc din apropiere foarte select , mi-a placut f mult, am facut poze , am poze cu artificii, mi-au iesit :)))
Aerlilian , da , am net acasa de cateva zile , chiar ma gandeam la tine , cand sa te mai sun , daca ai putea si tu ..., saptamana viitoare sa vin eu la tine ..., cum am vorbit ..., pentru filmele acelea , nici nu stii ce bucurie maaare mi-ai face , multumesc anticipat , draga mea.
revin si io , Diana
P.S. Poate pun cateva poze cu artificii de Sambata , cand am ajuns acasa am vazut ca fuseram vreo 70 de mii , dar a fost mistoooo de tot !!!
Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !
aerlilian spune:
DIANAAAAAAAAAA!!! ,tocmai ti-a adus Mos NIcolae un DVD!!!Vorbim si stabilim cum il primesti.Ca daca nu ai fost fetita cuminte...nu stiu daca vei capata darul...
unducthable spune:
Aerlilian , mulumesc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
URAAAAAAAAAAAAAAA !!!
si termin si tratamentul , uraaaaaaaaaaaa
luam legatura, te sun diseara 

Greselile te smeresc,
mada23 spune:
Multumesc din suflet pentru urari

Crisis..
sunt alaturi de tine, ma bucur ca esti optimista, DD o sa te ajute sa mergi mai departe.
Diana...mai ai putin si gata cu injectiile 

Dai de baut?
Vreau si eu pozici cu luminitze 
Lucia...ma bucur ca ai revenit
Alexa..intelegem si te imbratisam cu drag, stiu ca T recomanda o farmacie unde iei injectiile mai ieftin, dar din pacate nu mai stiu numarul de telefon si unde anume
a uitat baba
, poate te ajuta fetele care au facut recent injectiile 
Sa aveti o saptamana excelenta si plina de impliniri, sa fiti cuminti , sa va lustruiti ghetutzele sa vina mos Nicolaie

am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
fireyes spune:
fetelor, va pup cu drag...
eu sunt cam prinsa in ultima vreme pe la firma si nu prea mai apuc sa va urmaresc k lumea :( dar macar atunci cand am timp bag rapid o recuperare en gros...:)
va zic si eu un la multi ani! tardiv, dar face bine si asa... eu il am pe sot un andrei autentic, asa ca a fost un week-end plin.
crisis, imi pare tare rau de ce s-a intamplat, te admir pentru putere si vointa, ba chiar ma gandesc sa "stau" in preajma ta ca sa se ia, ca eu sunt iar cu z1, asa ca am "experimentat" o caderea psi... si oricine mi-ar zice ca nu mai trebuie sa ma gandesc, sa las lucrurile sa vina de la sine, sa nu fiu stresata, etc., zau ca nu pot! e muuult peste puterile mele si ma intorc in butoias.... in timpul lunii am incredere, optimism, dar cand vine z1, se spulbera tot... si asa parca ziua asta vine din ce in ce mai repede, n-am mai prins un 28 de zile de cateva luni, numa' cu 24-25:(
fireyes spune:
Lucia, multi pupici de la mine, sa ne tii la curent cu noutatile despre laparo....
Ciol, eu n-am facut nici o operatie, clasica sau laparo, dar sunt si eu de parerea generala ca e mult mai buna laparo si ca eficacitate si ca recuperare dupa... intentionez sa ma operez si eu, laparo, prin primavara si in nici un caz nu sunt tentata de o operatie clasica...
Diana, eu sunt convinsa ca bisericura o sa iti poarte noroc si o sa-ti lumineze calea... eu am fost intotdeauna pentru o biserica care sa iti mearga la suflet, dincolo de aspectul mondenitatii pe care, sincer, eu nu prea dau doi bani... eu am facut tot intr-o zi 9si civila si biserica) si vreau sa iti spun ca m-a emotionat teribil si cununia civila, chiar daca e ceva formal si dureaza 5 min... dar erau cele 5 min ale noastre... asa ca biserica a avut o incarcatura si mai puternica si noi am avut noroc sa fie o slujba adevarata nu doar o nunta pe banda rulanta cum a ajuns sa se intample prin bucuresti, cel putin... pana si sotul meu, care nu e prea sensibil la asa ceva, a fost miscat...
va pup pe fiecare, dragele
unducthable spune:
Fireyes,
la noi au venit 70 persoane la civila desi stiau ca nu facem petrecere , erau bani putini pe vremea aia , in 2000. Am fost frumosi si atunci si am vazut cata lume ne iubeste , au venit cei de la servici si nu rude decat putine , pentru ca tot asa , am facut repede . Probleme si necazuri au fost , dar noi am fost si suntem fericiti pentru ca ne iubim , suntem impreuna si am vrut dintotdeauna sa fac nunta in fata lui Dumnezeu.
Acuma o facem . Vom fi 4 cupluri de tineri , din familie , cu nasi cu tot , parintii si bunicii .
te pup si va pup si Doamne ajuta , sa ne ajute pe toate !!!
revin,
p.s. mergem sa mancam langa magazinul Eva, va fi pentru cateva ore , atat, ca pentru o aniversare
Greselile te smeresc,