ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-24
Raspunsuri - Pagina 16
ralu_t spune:
uite anca, am gasit aici ce-ti ziceam eu de eco a mea. si acum am si raspunsul, a trecut sigur dupa CM
a venit toamna...cu un bebe albastru
!!!
14+
drumul lui bebe
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by lucialu
Mada pai de ce nu zici domnule asa? LA MULTI ANI IUBITA!!! SA AI O ZI SUPERBA SI SA MIJLOCEASCA OCROTITORUL TAU PE LANGA DD SA-TI DEIE CE ITI DORESTI ATAT DE MULT!!!
Alexiapoate reusesti sa vezi si PM-ul meu,ca tare grabita ai mai fost.Si mai ziceai de a mica ca e "tzopaita"
eu inteleg energica,ca tu esti de groaza cu calificativele.Tu zici broscuta eu zic ratusca si tot asa.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
Mada LA Multi Ani cu intarziere si din partea mea, sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca visul cel mare, pupici

Lucia ti-am trimis PM, saru mana mult
, pai am fost grabita ca sa-mi vad tzopaita la poza, nu prea am vazut multe, un pic fatzuca cu ochisorii, dr nu s-a straduit mult sa-mi dea o poza dar in schimb mi-a masurat-o muuult si e ok, are 1,250 kg si e tot ce conteaza ca e bine
.........Ratusca zici? 
Pupici la toate fetele si un weekend frumos

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea
lucialu spune:
Ei Diana
inca nu sunt reloaded,dar sper sa imi revin cu sarbatorile,bla,la...
Lucrez la asta![]()
Alexia
zic ratusca pt ca toate gravidutele au un mers mai special de la burtica,nu?Sunteti personalizate sa zic asa
Si in plus asteptati bobocei si mie imi sunt dragi ratele,pe bune nu in farfurie ci la vedere![]()
WE placut tuturor!
KISSES
aerlilian spune:
Sunt cazuta din nou...Ma uit la editia speciala Dansez pentru tine si ma apuca disperarea cand vad cati copii sunt lasati de izbeliste de catre parinti...Si noi care ni-i dorim atat de mult...
lucialu spune:
Aerlilian uite un
ca sa-ti treaca.Si eu am stat toata seara cu un nod in gat...stirile au fost nespus de triste-ochii acelor copii...dar am preferat sa le vad tuturor porcariilor vazute si fakeurile de pana acum de oameni-marionete ahtiate dupa publicitate care sunt atat de goi pe dinauntru...DAR ACEI COPII VOR FI OAMENI ADEVARATI! Iar parintii nu sunt de judecat==> din dragoste inteleasa gresit si absenta oricarui suport in "aceasta tzara" s-a ajuns la tot felul de mutatii.
Crisis
sper ca mai intri pe la noi...Imi pare nespus, NESPUS de rau pt ce ai patit...sper sa te refaci cat poti de repede fizic si sa gasesti alnare acum pentru pierderea suferita! Sunt alaturi de tine cu gandul si inima.
Ioana
, Crisis a pierdut bb-le![]()
De Cristy nu mai stie nimeni nimic?Cum esti iubita?Da un semn ca esti bine
aerlilian spune:
Lucia,nu pot sa cred!!1De unde stii de Crisis?Banuiesc ca ai vorbit cu ea,ca pe aici nu am vazut nimic...Draga de ea...Si cat era de fericita ca a reusit...Cum s-a intamplat???Off...de parca ar mai conta...Sa-i dea Dumnezeu putere sa mearga mai departe!
crisis81 spune:
Chiar daca l-am pierdut pe bebe sa stiti ca eu tot raman o "poveste de succes" pentru ca endometrioza nu m-a impiedicat sa am un bebe, am ramas insarcinata, bebe a fost foarte bine, dar datorita altor factori l-am pierdut. Eu sunt bine acum, nu va faceti griji ca nu aveti de ce.
O iau de la capat cat se poate de repede si voi reusi iar. Pentru ca Dumnezeu ma va ajuta!
Deci mergem mai departe "cu mult optimism si incredere ca intr-o buna zi vom reusi!"

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
POZELE NOASTRE TOATE
lucialu spune:
Crisis
ma bucur ca esti puternica si optimista.Sper ca stii cauza f. bine pentru ca din pacate endometrioza pe unele le impiedica sa ramana gravi iar pe altele sa duca sarcina.Nu-ti spun asta ca sa te descurajez.Sunt exemple clare de fete care au ramas si au dus sarcina la bun sfarsit cu succes.Dar este bine de stiut cu ce "lighioana" ne luptam.Sunt alaturi de tine si sa ai grija de tine.Ma bucur ca ai intrat si la noi.Din pacate nu asa as fi vrut![]()

Aerlilian
am citit pe forum...
Fetelor va pup pe toate si sa ne auzim cu bine.
KISSES
unducthable spune:
quote:
Originally posted by crisis81
Chiar daca l-am pierdut pe bebe sa stiti ca eu tot raman o "poveste de succes" pentru ca endometrioza nu m-a impiedicat sa am un bebe, am ramas insarcinata, bebe a fost foarte bine, dar datorita altor factori l-am pierdut. Eu sunt bine acum, nu va faceti griji ca nu aveti de ce.
O iau de la capat cat se poate de repede si voi reusi iar. Pentru ca Dumnezeu ma va ajuta!
Deci mergem mai departe "cu mult optimism si incredere ca intr-o buna zi vom reusi!"
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE
Sunt alaturi de tine cu tot sufletul si observ ca gandim la fel. Exista sa fim endometriosis free, daca ne ocupam de ea , ea nu mai poate fii un obstacol.
Te admir si apreciez ce ai scris , ca ai spus adevarul tau si numai al tau , ca nu endomentrioza este de vina, tu stii mai bine care au fost circumstantele si plec capul in fata atitudinii tale.
Dumnezeu sa te ajute sa se repete minunea de a ramane cat mai repede gravida si sa nasti un prunc sanatos , totul sa ramana un cosmar uitat.
te pup si te iubesc,

Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !
aerlilian spune:
Crisis ,daca tu esti linistita,suntem si noi!Si eu iti admir optimismul si probabil acest optimism te va ajuta sa reusesti din nou!
Diana ,sa inteleg ca fata are net acasa???

eu inteleg energica,ca tu esti de groaza cu calificativele.Tu zici broscuta eu zic ratusca si tot asa.