ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-24

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Mada pai de ce nu zici domnule asa? LA MULTI ANI IUBITA!!! SA AI O ZI SUPERBA SI SA MIJLOCEASCA OCROTITORUL TAU PE LANGA DD SA-TI DEIE CE ITI DORESTI ATAT DE MULT!!!
Diana super!
Ancule bafta mare cu maseluta!Eu am 2 dar acoperite in gingii ca n-au loc pe unde sa iasa
Alexia poate reusesti sa vezi si PM-ul meu,ca tare grabita ai mai fost.Si mai ziceai de a mica ca e "tzopaita" eu inteleg energica,ca tu esti de groaza cu calificativele.Tu zici broscuta eu zic ratusca si tot asa.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Diana ,scuze,dar dimineatza asta a fost plina de activitati la serviciu...am avut o super-sedinta de ore...
Fetele mele dragi,simt ca nu mai am rabdare pana la sfarsitul saptamanii viitoare...Parca vad ca o sa-mi intarzie cm din cauza tratamentului cu closty si utrogestan,iar eu,in dementa mea,ma voi apuca sa fac teste de sarcina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Fetelor, chiar nu aveti idee cum e cu corpul galben asta al meu de 23 mm? Ca ma roade tare ideea...Help!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

mie mi se spunea, da , ai ovulat , se vede lichidul galben , si vedeam ceva mai imprastiat asa , nu mi s-a spus de diametru niciodata

Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !

Mergi la inceput

Ancule eu nu stiu.Astea sunt chestii de avnsati pentru mine.N-am vazut/comentat niciodata corp galben.Nema monitorizari.
Voi in afara de trimitere dr fam si adev loc de munca ati mai avut nevoie de altceva?Merdan la tutunici zice ca nu.Si eu tot asa stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu n-am avut nicio trimitere de la dr de familie .. Ala nici nu a stiut ca m-am operat Nu avem asa o relatie "speciala"

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Mie mi-a cerut Tutunaru si asa am facut , doar doi foi : trimitere de la dr. de familie si adeverinta de salariat de la servici . ATAT .

Deaceea nu am platit nimic.

Luciaaaaaaaaaaaa, mi-e dor de tine .

Am ajuns schelet , desi lumea zice ca arat bine ..., dar totusi , 49 de kg ??? si aveam 54 kg ; recunosc , sunt la limita , adica nu arat rau ...

Greselile te smeresc,

Mergi la inceput

No hai ca azi m-am vorbarit ca niciodata.Diana nu te-ai saturat di mini?Merci.Deci tot asa.Same-o /same-o.
Boo pei tu esti mai cu mo'Mie mi-o cerut ifectiv sa aduc asa ceva data trecuta.Ca doar nu crezi ca am bolunzat sa ma plimb aiurea pe la medicul de fam.Ca tare drag imi ie de iel di nu mai poci.La dansul de obicei cu treburi birocrate si atat ca ajunge bre!

Mergi la inceput

Breeeeee !!!!

si-a revenit LUCIAAAAA

URAAAAAA !!! pupicuri multe

Greselile te smeresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

anca daca tine bine minte baba, am avut si eu un chist de corp galben progesteronic, care era practic locul unde se sparsese foliculul. mi l-a masurat herghelegiu, tot ceva de genul 2 si. pana la urmatoarea eco disparuse. din cate am inteles e responsabil cu secretarea progesteronului care sustine eventuala sarcina. l-am avut si dupa ce am ramas gravi si mi-l masurau si atunci, la 6 saptamani..
deci nu-ti face probleme. dispare, e bine ca e acolo sa secrete cu folos hormonashi luna asta

a venit toamna...cu un bebe albastru!!!
14+
drumul lui bebe

Mergi la inceput