Cluj rulz!- cap.75-A inceput campania de Craciun
Raspunsuri - Pagina 20
asi spune:
Super fetelor!
Multumesc si ne vedem maine la 22 la Metro.
Eu am propus sa luam mancarea , cosmenticele si chimicalele de la Metro iar hainite la Carrefour si la Cora.
Cartofii si morcovii i-am rezolvat si vin dupa Craciun.
Voi ce parere aveti?
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Aseara dupa ce m-am pus in pat m-am gandit la ce am facut toata ziua si mi-am dat seama ca ieri am uitat ceva important.
La multi ani Luca!
Sa cresti mare , sa fii sanatos si fericit alaturi de mama ta minunata.
Manu sa iti de Dumnezeu puterea sa fii o soacra buna
.
Ioi fetelor am o oboseala in mine de nu va vine sa credeti.Abia astept sa vina sarbatorile si sa stau.Sa stau si sa nu fac nimic.Oare voi reusi?
carrie spune:
neata fetelor
noi suntem spre bine, se usuca bubitele, si azi noapte a dormit si SOfi f bine deci n-am mai mancat-o asa rau.
as vrea sa va fiu alaturi la cumparaturi, sigur v-as fi fost in alte conditii...cand duceti efectiv cadourile?una din prietenele mele care a donat (si care trebuie sa nasca in curand)cred ca ar vrea sa vina.
Stanca ati rezervat la Chios?
va pup
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
asi spune:
Cristiana da,am rezervat.De ce?
Nu vor fi cadouri in adevaratul sens al cuvantului ci vor fi cumparaturi cu cele necesare.De dus le vom duce vineri probabil dupa amiaza dar nu stiu nimic sigur.
O sa vorbesc cu sora Bernardina ca cine va mai dori sa mearga sa petreaca cateva ore cu copii sa poata sa mearga si sambata sau duminica.
Ce ziceti e bine asa?
nana_sim spune:
Dragele mele,
Io ca de obicei, Gigi contra - zic sa nu mergeti sa petreceti niste ore cu copiii decat daca mergeti cu ai vostri sa se joace impreuna, asta pentru ca acei copii sunt "adoptabili" si isi fac iluzii foarte usor si in consecinta pot fi dezamagiti foarte usor si nu e cazul sa le mai pricinuim si noi deziluzii.
Ar fi frumos sa primeasca pachetele si atat, sa nu asocieze asta decat cu venirea Mosului. Parerea mea!
Manu sa-ti traiasca Luca si sa aveti amandoi o viata senina si fericita.
Yagmur spune:
Multumin din suflet de urari.
Luca a fost de nerecunoscut la prima lui aniversare... a plans si a tipat... eu m-am panicat, deprimat, stresat, plans.. dar mi-a trecut repede...... la anu' e clar ca ii voi face chef cu oameni mici, nu cu oameni mari 
In fine, pentru delectarea voastra.... www.dropshots.com/yagmur#date/2007-12-19/19:24:50" target="_blank">Luca la un an
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
rolo spune:
Cu intarziere La Multi Ani Luca!
Manu, sa iti traiasca frumusetea de baiat si sa fiti fericiti.
Io doar scurt pe aici pe la voi sa semnez condicuta, ca nu am mai dat de ceva vreme (imi dau singura
)
Va pup pe toate.
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
Lu_mi spune:
La multi ani Luca!
Sa cresti mare, sanatos si voinic!
Manu ai un baietel tare scump, sa-ti traiasca!
Cristiana, ma bucur ca sunteti mai bine si va doresc sa va treaca cit mai repede, sa va puteti bucura din plin de sabatori! Si eu am facut varicela acu' citiva ani, brrrr.. nici nu vreau sa-mi aduc aminte ce rau a fost.
Fetelor care mergeti maine la copilasi, as vrea sa donez si eu un aparat foto dar nu stiu cum sa fac sa ajunga la voi. Maine dupamasa e serbarea lui fiu-meu si nu pot sa vin sa-l aduc decit in seara asta (preferabil in jur de 18:00) sau maine dimineata (in jur de 10:00). Numai sa am la cine-l da
. Vin in orice parte a orasului, daca putei careva sa-l preluati, please.
Lumi si
www.flickr.com/photos/mihai2003/sets/" target="_blank">Mihai (21.11.2003)
jozsaerika spune:
LA MULTI ANI!!!LUCA
Cristiana nasol rau cu varicela asta...ce bine totusi ca nu a luat-o Thea pe cand erai insarcinata cu Sofia :(
Stanca si Simona sigur nu sunteti "ingerasul" pe care il asteptam de Craciun???

Io is trista ca nu au nu stiu ce reactiv la Gine 1 si nu pot sa aflu rezultatul la triplu test :(...sper sa fie totul in regula
Sarbatori Fericite!!! daca cumva nu mai intru pana atunci 
Va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
Alexa Ioana spune:
lumi, eu lucrez in centru, pe eroilor... daca te ajuta cu ceva treaba asta... eu dimineata nu voi fi la lucru, pentru ca nu am cu cine lasa copilul, dar sotul meu va fi aici incepand cu ora... cam 9:30 dimineata... daca vrei mai multe detalii, spune'mi si iti trimit mai multe info pe pm.