Cluj rulz!- cap.75-A inceput campania de Craciun

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lu_mi spune:

quote:
Originally posted by Alexa Ioana

lumi, eu lucrez in centru, pe eroilor... daca te ajuta cu ceva treaba asta... eu dimineata nu voi fi la lucru, pentru ca nu am cu cine lasa copilul, dar sotul meu va fi aici incepand cu ora... cam 9:30 dimineata... daca vrei mai multe detalii, spune'mi si iti trimit mai multe info pe pm.

As putea ajunge maine intre 9:30 si 10:00 pe Eroilor. Trimite-mi te rog pe PM unde il gasesc pe sotul tau. Multumesc!

Lumi si www.flickr.com/photos/mihai2003/sets/" target="_blank">Mihai (21.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata clujence!

Aseara am fost la cumparaturi si am umplut 3 cosuri mari cu de toate pentru copilasi.Avand in vedere ca minunatele supermaketuri nu sunt deschise pana la 23 am fost azi dimineata sa luam hainite.
Pe la 11 mergem sa luam fructele si apoi mergem sa ducem pachetele.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

ce harnicute ati fost.eu am avut o seara agitata ieri, trebuia sa iesim cu angajatii sotului, am dus-o pe piti la buni repede, azi dimineata am fost iar la medic cu ea ca tuseste tare urat. i-a prescris pe sarbatori daca se inrautateste antibiotic, sper din suflet sa nu fie nevoie de asa ceva. tare rau imi pare ca nu am putut sa ma duc si eu sa mai ajut cu ceva. si tare rau imi pare ca am o punga cu jucarii adunate si as fi vrut sa le trimit. va intalniti inainte undeva? poate pot ajunge cu punga.offff...bine ca ati reusit sa cumparati ce v-ati propus. la toate , sunteti niste "mosi" minunati, hihi.
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare dragelor.

Mai vin mai tarziu, am net acasa de Joi seara!

Va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara si de la noi!

ce putina miscare pe forum, poate acum cu sarbatorile, veti avea mai mult timp. sau poate nu....
va doresc tuturor Sarbatori Fericite si un an mai bun!sa fiti cumintele sa vina mosul.

sa aveti un concediu de vis!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

CRACIUN FERICIT si numai bucurii va doresc, dragi clujence!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Capitol nou

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113255

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput