Cluj rulz!- cap.75-A inceput campania de Craciun

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Stanca,simona-eu as putea sa ma scot cu soacra cateva ore vineri.cand spuneti voi, ma duc , cumpar si vi le duc unde spuneti. daca puteti, sa ma anuntati pana joi seara.
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

olaa fetelor, enervanta varicela asta, te mananca bubitele astea de numa...bine ca mi-or evitat fatza!

imi pare rau ca nu va pot ajuta...din motive intemeiate...

Stanca, cu cine mai mergeti la Rev?ati rezervat?ca nu suntem hotarati dupa cum se vede

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor joi seara la 22 vom merge la cumparaturi iar vineri mergem cu cumparaturile.

Cine doreste e superbinevenita!

Cristiana imi pare rau ca nu v-ati hotarat dar eu chiar nu am chef sa stau acasa.De Craciun ne odihnim berechet dar de anul nou am chef sa dansez si sa ma distrez.Sigur mergem noi si Mariana la Chios.Azi creed ca mergem sa rezervam.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lu_mi spune:

Buna fetelor
Sunt si eu prin zona... si va mai citesc din cind in cind. Eu in cursul saptaminii sunt f. aglomerata, de la servici merg direct la faculta la cursuri si seara sunt singura cu Mihai, n-am cu cine sa-l las. Dar simbata sunt libera toata ziua (cu tot cu masina), daca mai ramin ceva cumparaturi de facut, va ajut cu placere.
Stanca, cred ca ai gresit ora... chiar la 22 mergeti la cumparaturi?

Lumi si www.flickr.com/photos/mihai2003/sets/" target="_blank">Mihai (21.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Gagici,

Eu joi sunt la Bucuresti la petrecerea de Craciun, plec maine seara si revin vineri dimineata, deci pot ajuta la cumparaturi numai vineri sau sambata.

Daca tot mi-au cazut ochii pe sarbatoritii lunii zic "la multi ani!" Tatianei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna ziua, fetele mele dragi!

Oare ma mai tineti minte?
N-as putea sa va aduc prea multe motivari pt lipsa mea indelungata de pe forum (asta in cazul in care v-ati pus problema ); doar o oboseala cronica, dupa un an de munca cu bune si rele. De azi sunt in concediu ; asa ca saptamana asta o sa ma stradui sa apar mai des; sambata mergem in MM pt a sarbatori Craciunul asa cum se cuvine si cred ca ne intoarcem dupa o saptamana.

Fetelor, vreau sa va felicit pe toate pt campania noastra de Craciun; sunt f mandra de voi; o mare realizare; s-a adunat o suma frumoasa; deabia astept sa vedem copilasii fericiti!

Despre noi va spun ca suntem ok; mai ales copii; le merge excelent; iarna asta n-am avut nici o problema de sanatate; sper sa o tina tot asa; Stefan a avut serbare la gradi; a fost fenomenal! a recitat 3 poezii, a cantat, a dansat; fff bine a iesit; am fost mandra de puiul meu .

De citit din urma n-am apucat, dar o sa ma scuzati, nu? O sa incerc sa tin pasul cu voi saptamana asta.

pt fiecare!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Stanca-eu din pacate joi seara nu pot, dar as veni vineri.cred ca scrieti mai incolo vineri la ce ora, nu?

ce frumos ca putem ajuta niste copii care se bucura de orice cadou mic.ma uit la a mea la care nu mai stiu ce sa-i cumpar,are de toate si ma gandesc la alti copii care saracii n-au parte nici macar de dragoste de mama, ce mai cadouri.ce bine ca exista oamenicare macar le aduc un zanbet pe buze...

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani Tatiana!

Lumi chiar la 22 mergem la cumparaturi ca e posibil sa fie mai liber si in timpul zilei nu este timp.

Mariana bine ai revenit!

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

STANCA- conteaza pe mine cu al meu sot si cu o masina maaaaareeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

stanca, eu, ca orice manager care se respecta voi delega sarcinile. asa ca maine seara poti conta pe al meu huzband, cu masina cu tot ! as veni eu, dar vreau sa mai stau putin cuminte si sa nu car... ca prea bine ma simt si nu vreau sa stric totul in prag de sarbatori...

oricum, mai vorbim ca sa stabilim exact ce si cum

va pup !

Sarbatori fericite !

mami de brotac roacker

Mergi la inceput