FIV cu DONATOR sau IAD- cap.3

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

dma pupici
multumesc pt sustinere
cum mai te simti
de data asta faci test sau astepti CM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

salutare fetele!
bine ai venit dasia !!!!!!!!!!
sa speram ca este cu noroc inseminarea ta, daca vrei sa-mi spui sa trec pe listuta
si bine a zis monty: spune-ne povestea ta , asta daca nu te deranjeaza desigur
iti spun si tie ce le-am zis si fetelor, felicitari tie si sotului tau pentru decizia de a apela la donator(eu sincer admir barbatii care sunt de acord cu asta)
in legatura cu intrebarile tale: si eu avut data trecuta , adica la inseminarea trecuta tot felul de simptome( dureri de cap, stari de oboseala, dureri de , balonari etc.), asa ca nu stiu ce sa zic
si de data asta am niste stari de ameteala........m-as fi intins pe jos in metrou nu alta
astept cu nerabdare povestea ta

aspiranta din decembrie 2006
sper ca in august 2008 o sa fiu !

mergem inainte!trebuie sa reusim!

Mergi la inceput

monty nu m-am hotarat inca daca fac test sau nu
stiu doar ca iau utrogestan pana vinerea viitoare, si luni vad cum sunt:fac test sau astept...

Mergi la inceput

of dma
ce mult mai e
si totusi ce repede a trecut timpul
desi nu recunosc eu inca mai sper intr-o minune

iti fac galerie in continuare , demonstreazane ca se poate
pupici

Mergi la inceput

si fac galerie pentru tine cu

Mergi la inceput

sunt cumintica
ma duc sa pun utrogestanul si sa fac nani
ma uit la noi toate la cate sacrificii facem pt aceasta dorinta
si daca ni-s-ar mai cere am mai face
avem incredere in dr. ne lasam pe mana lor speram ne rugam
nu conteaza cum ne simtim, ca ne e rau, ca ne-am ingrasat peste masura, ca suspinam de cate ori vedem un bb, nu vrem decat un pui de om si consider ca il meritam mai mult decat oricine, asa ca stand si analizand toate prin cate trecem nu pot sa imi inchipui ca in final nu vom avea si rezultate
trebuie doar sa crezi,
mie doar credinta mi-a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

montytaiana - ai sintetizat asa frumos intr-un singur mesaj tot ce ni se intampla ...
Iar concluzia ta e minunata si ...eu ma bazez pe ea !

Mergi la inceput

mii de pupici pisix, si per sa te intorci din week end cu moralul ridicat

pupici speciali si pt dma si iuca

si nu n ultmul rand pupici pt gabri-ela, moniland, inna,
si nou venita dasia

un week end minunat
eu o sa fac azi o parte din curatenia de Craciun, care sincer mi se pare o prostie ca dor curarenie fac mereu, dar daca asa e traditia sa intorc casa cu susun jos, ce sa fac ma conformez

astept vesti bune de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasia spune:

Multumesc mult pentru primirea facuta . Pai mi-ati spus sa va povestesc cate ceva sa stiti cum e si cu mine . Lasand la o parte , socul pe care l-am avut atunci cand am aflat eu si cu sotul meu , ca el are azoospermie -la care totusi ne-am mai facut sperante cu biopsia testiculara , din care nu s-a evidentiat nimic material , am decis sa mergem mai departe cu varianta donator .
Asa ca am incept sa ne interesam ce doctori buni din Timisoara fac inseminare cu donator . Nu stiam la cine sa merg , pana cand am citit pe un forum de d-na doctor Cezara Muresan - care , printre altele a realizat inseminari reusite . Asa ca am mers la ea , si a urmat ceea ce stiti si voi ca se face in acest caz : toate analizele de sange ,hormonale ( progesteronul intr-o anume zi , prolactina in alta zi ) , HIV , Hep.B , Hep .C , etc. , eu am am avut si rezultatul de la o histereosalpingrafie facuta cu putin timp in urma ( ca normal ca eu am fost inainte investigata , vazand ca nu reusim sa facem bebe , si abia dupa aceea sotul meu ).Rezulatatele analizelor au fost bune , asa
ca am trecut la treaba , fara stimulare ovariana . Au urmat ecografii, cand a crescut un folicul mai mare , am facut pregnilul , iar la aprox . 36 ore, am facut inseminarea . Iar ca suport am luat de a 2- a zi : utrogestan 100 (intravaginal ) , acid folic si aspenter.Sunt in ziua 10- a dupa inseminare , v-am spus de unele simptome care pot fi doar autosugestie , si mai vreo patru zile si voi vedea . Cam asta ar fi .. Va pup . Dma2007 , iti tin pumnii , sper sa fie cu noroc de data asta .

Mergi la inceput

monty merci de PM

dasia am citit povestea ta, care din pacate seamana cu toate celelalte
o sa te trec pe listuta sa fie cu noroc; scrie si tu mai repede primele 10 mesaje , pt ca scapi de monitorizarea

am citi la subiectul azoospermie un mesaj cum ca biserica condamna incercarile noastre disperate de a vea un copil cu donator; ce parere aveti???????????
nu m-am gandit sa intreb preotul pt sincera sa fiu nu mi-a trecut prin minte...

Mergi la inceput