FIV cu DONATOR sau IAD- cap.3
Raspunsuri - Pagina 18
iuca spune:
Dma, Montytaiana eu va tin pumnii stransi sa fie cu noroc aceste inseminari, sa va aduca multa bucurie si sa va faca sarbatorile cu adevarat fericite. Ar fi cel mai frumos dar primit vreodata, cu atat mai mult daca vine inaintea sarbatorilor de Craciun.

Eu astept sarbatorile intr-adevar, ma mananca mainile sa fac bradul
. Pe de o parte sunt trista dar in acelasi timp pot spune ca sunt iar optimista, caut niste produse naturiste ptr sot, in speranta ca vor fi mai multe sanse sa gasim gigei la biopsie. Citesc cat pot de mult despre FIV, votez burtici la concursul miss Odiseea...intr-un cuvant sunt mai bine.![]()
Si va citesc mereu.
Moniland
, Gabriela
Inna 
aspiranta la
- din august 2005
vio
dma2007 spune:
va pup fetelor!
iuca eu deja am facut bradutul! n-am mai avut rabdare pt ca am primit cadou un bradut mai mare de la niste prieteni .... si m-a mancat
m-am dus si mi-am luat podoabe...macar asta sa fie bucuria noastra
iuca de ce nu mergi la dr damian la o consultatie? poate va da el tratament
aspiranta
din decembrie 2006
sper ca in august 2008 o sa fiu
!
mergem inainte!trebuie sa reusim!
iuca spune:
Chiar vom merge, sa stii. Tu ce zici sa avem la noi, analize, spermograme? Sa repete FSH-ul?
Pe mine ma bate gandul sa faca sotul si analiza Inhibina B.
aspiranta la
- din august 2005
vio
dma2007 spune:
iuca da cred ca ar fi foarte bine sa mergeti cu toate analizele facute, si mai cred ca ar trebui sa astepti sa vezi ce zice el
ma gandesc sa nu te duci sa faci analizele degeaba si sa nu fie nevoie
ca daca el considera ca mai e nevoie de analize suplimentare va trimite el
asta e parerea mea
aspiranta
din decembrie 2006
!
dma2007 spune:
monty ceva
,
?????????
nici un semn?????????
aspiranta
din decembrie 2006
!
montytaiana spune:
buna
ce ati mai facut azi
eu sincer nu am nici un simptom
dar sincer cred ca e prea devrema
deabia azi maine are loc implantarea
nu?
in rest prefer sa nu vb despre mine luna asta si nici sa ma analizez prea mult
cert e ca daca nu o sa reusesc nici de data asta sincer... nici nu vreau sa ma gandesc, dar nu cred ca o sa o mai pot sa o iau de la capat,sunt epuizata, dar sa nu ma plnag... este timp de astfel de discutii mai incolo, sper sa nu mai fie cazul
mare e puterea Domnului si sper sa aiba mila de noi de data asta
pupici tuturor
dma2007 spune:
monty capu sus!
eu am ajuns la concluzia ca daca nu reusesc asta e , trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca depinde numai de DD
daca nu reusesti o iei de la capat!!!!!!!!!trebuie!!!!!!!!!
si eu sunt obosita, dar trebuie
mai faci una si apoi FIV! trebuie sa reusim pana la urma!
aspiranta
din decembrie 2006
!
dasia spune:
Hei fetelor , buna . Sunt din Timisoara , si va citesc de ceva timp , nefacandu-mi curaj sa scriu si eu . Am facut prima IAD ,si peste vreo 5 zile imi voi face testul de sarcina, si sa vedem atunci ce-o vrea doamne doamne si pentru mine . Am vrut sa va intreb faptul ca in primele zile dupa inseminare , ma durea cand un ovar cand celalalt , faptul ca am fost balonata cateva zile , intr-o zi mi s-a facut greata din senin si tot asa mi-a si trecut , ma deranjeaza unele parfumuri , etc. sa insemne ceva ? . Sau sunt simtome normale care apar dupa inseminare fara sa insemne ca ar fi semne de sarcina? . Vreau sa va intreb , voi ce ati simtit sau ce simtiti dupa inseminare ? . Sper ca nu v-am asaltat prea tare cu intrebarile mele de f . curioasa , si poate ma lamuriti si pe mine putin cu ce ati mai trait si voi . Va pup si deja ma simt mai bine pentru ca vorbesc cu voi . 

montytaiana spune:
buna Dasia
bine ai venit pe DC
si tr sa intrii din prima clipa
te primim cu placere si o sa te ajutam cu un sfat de cate ori ne pricepem
mai ales ca la noi situatia (IAD) este mai delicata
in legatura cu durerea de ovare si balonare si eu am avut de cateva ori simptomele astea, si nu numai am mai auzit si alte fete intrebnd daca e ok ca se intampla asa, unele au reusita, altele , printre care ma numar si eu, nu, dar asta depinde de la un organism la altul si de multe alte aspecte
cat despre celelalte semne de care ne-ai povestit sunt clar semne de gravidutza, dar parerea mea e ca e mult prea devreme ca sa le ai in realitate si ele nu sunt defapt decat o materializare a dorintelor tale, le constientizezi mai mult psihic decat faptic dindorinta ta
acerba de a avea un bb
si noua ni se mai intampla, presiune in sani, etc
sau cum frumos declara dma luna trecuta "sunt gravi la cap"
te asteptam cu alte vesti, intrebari
a si avem si noi cateva
unde ai facut IAD?
cu cine?
cate eco ai facut inainte?
dar dupa?
ce ti-au spus despre sperma?
ce ti-au dat de susutinere?