FIV cu DONATOR sau IAD- cap.3
Raspunsuri - Pagina 17
dma2007 spune:
deja nu mai e foarte bine
am sangerat exact ca in prima zi de ciclu, cu dureri cu tot
dar asta e sa speram ca o sa fie bine
o sa-mi pun utrogestan 6/zi la 8 , 14 si 20 cate 2
am fost la farmacie si mi-am luat pentru 10 zile, si mi-am luat si acid folic
acum cu dumnezeu inainte
aspiranta
din decembrie 2006
sper ca in august 2008 o sa fiu
!
mergem inainte!trebuie sa reusim!
dma2007 spune:
moniland am intrebat-o azi pe dr dracea :IAD nu fac acolo pt ca nu au inca banca de 
dar FIV cu donator fac pt ca iau de la giulesti ce le trebuie congelat si decongeleaza la ei
aspiranta
din decembrie 2006
!
iuca spune:
Buna seara fetelor,
Dma Doamne Ajuta sa fie bine de data aceasta 
Eu utrogestanul l-am luat din ziua inseminarii si pana la rezultatul de la bhcg cate 6/zi - 3 dimineata si 3 seara
Montytaiana iti tin pumnii sa fie deja bebe in burtica 
Moniland
, Gabriela 
aspiranta la
- din august 2005
vio
montytaiana spune:
buna seara
am o intrebare si la utrogestan tr aplicata aceeasi tactica - sa fie puse la aceeasi ora
daca da am sfeclit-o si de data asta, nu am respectat nici cu marja ora le-am pus cum am apucat
dma iubita nu iti face griji pt sangerare este pt ca s-a umblat pe acolo, de fapt in cele mai multe cazuri cand s-a prins fetele au sangerat dupa inseminare
eu chiar am fost ingrijorata ca la mine nimic nimic
in schimb de cate ori fac papanicolaul sangerez un pic dupa, ti-am zis pt ca se umbla pe acolo, cu cat mai adanc cu atat mai bine,
mie mi s-a parut ca de data asta dr.M a impins cat a putut valvele (parca asa se numesc -m-a durut ingrozitor dar am rabdat, mai rau a fost ca din cauza asta nu am cam stat relaxata si neincordata, dar poate a reusit sa trimita sperma cat mai aproape de locul de intalnire
a si apropo multumesc pentru modificare
, esti o dulce
iuca
multumesc de sustinete, chiar simt nevoie zilele astea sa ma asigure cineva ca totul va fi bine, ce puternica e pisix, o adevarata luptatoare
montytaiana spune:
dma azi ti-a mai facut eco?
de unde stie ca azi pana la 12 noaptea ovulezi- cred ca ma mut si eu la dr ta, mi se pare f grijulie si ca isi face mai atent treaba
te-a chemat sa vada daca se sparge foliculul, bravo ei
iar tu stai cat mai cumintica sa ne faci un bebe frumusel si bun ca tine da?
dma2007 spune:
fetelor ce dragute sunteti
aspiranta
din decembrie 2006
!
dma2007 spune:
gata fetelor am fost la eco, foliculul s-a spart
acum nu ramane decat sa sper ca BB vrea sa se prinda asta in cazul in care s-a intalnit ovulul cu
care trebuie
nici nu stiti cate sperante imi fac....mi-e groaza cat o sa sufar iar dac nu reuseste
i-am zis ca am sangerat ieri si n-a zis nimic dr, nu stiu ce sa mai cred
m-am hotarat de azi sa nu ma mai enervez si sa incerc sa stau cat mai linistita pot
sper sa fie bine
monty cand faci testul????????bafta!
va multumesc tututror pt incurajari!
SUNTETI ADEVARATE PRIETENE!

aspiranta
din decembrie 2006
!
dma2007 spune:
fetelor v-ati ascuns?
pe unde sunteti?
aspiranta
din decembrie 2006
!
Moniland spune:
dma, dar
pt IA au alt regim decat cei pt. FIV? De ce a zis ca pt FIV cu donator se poate si pt IAD nu se poate?
De data asta ai fost bine inseminata. Sa dea DD sa se si prinda.
Monty, chiar asa, tu cand faci testul? La FIV-ul reusit luam utrogestanul, nu chiar la 8 ore. Cand apucam sa stau linstita. Acum cand nu am reusit am luat exact la 8 ore. NU cred ca are legatura cu reusita sau nereusita. Ar fi recomandat sa faci o analiza a progesteronului sa vezi daca asimilezi utrogestanul. La mine in ziua 7 de la ET am avut 10. O valoare f. mica si din pacata am avut rezultatul prea tarziu ca sa mai pot face ceva. Dar fetele isi fac analiza prin ziua 3-4 de la ET si daca e prea putin progesteron il suplimenteaza.
montytaiana spune:
iata gata am venit
dma de data asta te asteptam cu II liniutze da?
ce conteaza pana in z 7 sa fii foarte linistita, sa nu ridici, sari, sau mai stiu eu ce efort
stiu ca acum asteptarea e cea mai grea, chiar daca nu vrem sperantele incoltesc incet incet in sufletul nostru si parca nu mai avem rabdare pana la data testului
a apropo eu mai am de indurar 7 zile pana la test am facut IAD joia trecuta asa ca pe 13-14 am sa fac testul, daca-l fac, sau o sa astept sa mi vine, dar mai greu ca iau utrogestan sau mai vedem ca mai e pana atunci
moni nici eu nu am raspunsul la ? cu gigei, dar cred ca la FIV pretul isi spune cuvantul si merita efortul (a se citi ca vor face un efort sa aduca sperma congelata)
iuca
cum te pregatesti de sarbatori, cred ca iti e pe de o parte greu , dar pe dealta esti mai linistita ca nu esti in febra asteptarilor
multi pupici tuturor
pt dma