Fetele din America (95)
Raspunsuri - Pagina 12
sinzi_ana spune:
Mie imi e teama sa merg la magazine cand sunt sale-uri...am constatat ca te alegi cu atat de multe chestii doar pt ca sunt on sale care nu iti trebuie (pe langa cele care iti trebuie bineinteles) incat de fapt ajungi sa chleuti mai mult decat daca le luai la pretz intreg![]()
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Zice Tom-tomul numele strazilor?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Zice! Sint si unele care nu spun? Unde zici ca e in sale? Poate ne mai luam unul.
Noi am mincat deja - rapid! Asta din cauza ca nu ne-a placut. Nu sintem amatori de curcan de felul nostru, dar eu zic sa nu va luati de la Whole Foods. Comestibil si atit. Alexandru, ameicanul nostru - a fost incintat! In schimb am gasit ieri o supa organica de butternut (la Kroger, facuta de ei), era in clearance cu $2 si deci n-am avut de ales, a trebuit s-o iau! Asta a fost foarte buna. Cind sa arunc containerul am vazut ca e foarte bun, si microwaveable - deci l-am spalat si e bun pentru storage!
Pofta buna celor care nu v-ati infruptat inca din curcan - la anul fac si eu ca nu poate fi mai rau decit ce am papat acum!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Oana C
Circuit City si Best Buy au inceput citeva reduceri azi!!! Printre care si GPS.
Circuit City are online un TomTom One 3rd Edition, foarte bun, la 129$, iar Best Buy are Tom Tom One la 119$ chiar acum.
Oana siEva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac
La Best Buy s-au terminat. La Circuit City inca mai au, dar mie imi face cu ochiul Mio ala de $99. Numai ca e la magazin si nu vreau sa ma calc in picioare cu nimeni. Ma mai gindesc.
Andrada spune:
poate tom tomul ultimul tip, ca ala one nu zice, n-are text to speech, numa citeva au,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
staples il are pe al meu,
A
sinzi_ana spune:
Noi ne distram pe cinste!!!
David are un sleep-over cu prietena lui, Rebecca...si scot la perle una dupa alta!!!!
In lift, dupa ce am preluat-o, Rebecca ii spunea lui David ca si=a adus si pijamalele si-a pus si chiloteii pe ea!!! La care David cu un aer superior "mda...cred ca o sa dorm si eu fara tricou in noaptea asta"....
Apoi il aud pe David cantand la pian...el canta de zor si Rebecca dansa de zor!!!!
Acum i-am spus lui David sa isi schimbe tricoul ca e ud, si el ii spunea Rebeccai "vrei sa iti arat buricul meu??" si hop, s-a dezbracat de tot
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Andrada spune:
Barbatii astia, o mina le intinzi....
,
A
Ramona J spune:
Invers Andrada, nu va spun ce descoperire mare am facut noi!
Anyway, cum faci sa ai discutia despre sex? Ca n-as fi crezut ca-i necesara la opt ani! Adica... ce-i spunem? Daca are cineva experienta asta please share. Of... sint trista.
ruxij spune:
Acu' mi-ati facut chef sa cumparam si noi GPS (la ce ne-o trebui in sat aci), da' online vad ca nu reusesc.
Andrada spune:
io m-am decis la gps barbat si masina de cusut mama de craciun
V-am zis ca i-am luat nokia aia de aniversary (internet wireless tablet) am setat un network wireless acasa, si de atunci ne mai vedem la fata numai cind il incarca
.
GPS-ul ruxi, ptr stradute il iau mai mult, ca acolo e nebunia, si poate mergem si noi in road-tripuri mai des,
A

Eva (29 iunie 2005)