Fetele din America (95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Fetele anul asta m-am hotarit sa ma lansez in black friday (dupa ce am vazut deschiderea anul trecut la walmart pe iutiub), am nevoie de un gps ptr sot si e aproape 75% off.
Daca nu mai apar pe site sa stiti ca mi-ati fost dragi ( apartin de JFK Hospital )
A

PS incerc intii online

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Happy Thanksgiving!

Andrada, acelasi gind ma bate si pe mine. Am vazut tot felul de chestii ieftine, chiar am nevoie de unele. Dar nu cred ca ma incumet... Incerc online.
Succes, vreau si eu GPS. Unde zici ca e, la Walmart?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Happy Thanksgiving si de la mine!

Cand se incepe shoppingul online? la 1 am vineri? ca sa merg la cumparaturi nu ma incumet, e omor curat!
Bafta la shopping!

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

happy turkey day!

si pe noi ne bate gandul de cumparaturi de black friday, dar de shoppinguit online, ca avem musafiri. altfel, cred ca m-as fi incumetat si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Happy Thanksgiving!!!

Best Buy o sa aiba GPS la reduceri f mari. Noi avem TomTom One si e f bun. O sa fie la Best Buy cu 119$. Mai au si citeva Garmin bune. De obicei, Best Buy are f multe electronice on sale si online.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc, cred ca imi incerc norocul online.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

De la ce ora incepe shopping-ul online?

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Circuit City si Best Buy au inceput citeva reduceri azi!!! Printre care si GPS.
Circuit City are online un TomTom One 3rd Edition, foarte bun, la 129$, iar Best Buy are Tom Tom One la 119$ chiar acum.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Desi nu am fost pe aici de mult timp, m-am gandit sa intru sa va urez Happy Turkey Day!!! Sa va iasa curcanul (sau orice pregatiti pentru cina) de nota 10.
Sanzi, Mirela sper ca ati petrecut bine in parc. Din "nefericire" pentru mine, ai mei m-au procopsit cu un curcan de vreo 10kg, asa ca, ce sa fac?! L-am aranjat cum am putut si l-am expediat in cuptor. Acum, sa vedem ce-o iesi, caci am folosit o compilatie de retete gasite online.
Sa aveti un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Zice Tom-tomul numele strazilor?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput