Fetele din America (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pai la voi da, dar la noi chiar nu e nevoie. Doar ca poate mai mergem si noi in calatorii si dc. costa sub 200 poate merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pai asta incerc sa-l iau sub 200, poate juma, altfel nici eu n-as da,

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Happy Thanksgiving!
Am vorbit acum cu al meu care mi-a povestit ca a trecut azi pe la 5 dupa-masa pe langa un BestBuy si erau corturi in fata usii. Oamenii asteptau cuminti ca cica maine deschid la 5am, dar de la 3am se apuca sa imparta bilete primilor sositi, ca nu pot intra toti. Nu stiu de ce dar asta mi-aduce aminte de anii 90 si de oamenii care dormeau in fata ambasadelor europene in Bucuresti ca se faceau liste peste liste, de cu noapte, care se mai schimbau in miez de noapte, si inc-o data la rasaritul soarelui.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Invers Andrada, nu va spun ce descoperire mare am facut noi!
Anyway, cum faci sa ai discutia despre sex? Ca n-as fi crezut ca-i necesara la opt ani! Adica... ce-i spunem? Daca are cineva experienta asta please share. Of... sint trista.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Ramona, nu stiu sa te ajut - dar imi amintesc ca am mai vazut subiecte pe forum despre cum sa povestesti copiilor despre sex la diverse varste si aveau sugestii interesante (din pacate nu le-am retinut). Voiam insa sa-ti spun sa nu te intristezi, eu mi-am convocat parintii la discutie despre cum (exact) se fac copiii cand aveam zece ani, si de fapt auzisem cum se fac pe la vreo sapte-opt (si asta era acum douazeci de ani!) la o discutie in spatele blocului, dar n-am crezut, am zis ca vorbeste prostii vecina de la 7 (la zece ani am crezut , dar nu mi-am pierdut inocenta, am continuat sa copilaresc mult si bine fara sa ma gandesc prea mult la subiectul sex - doar ca eram si eu curioasa; dupa ce mi-au satisfacut ai mei curiozitatea (foarte rusinati saracii, imi aduc si acum aminte dar le sunt recunoscatoare ca n-au dat-o intoarsa), mi-am vazut de ale copilariei in continuare).

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc Lai. M-am linistit oarecum. Desi prietena lui i-a aratat "dovada" pe internet.
Sint debusolata rau, credeam ca mai avem cale lunga pina la discutia cu pricina. Chiar nu m-am documentat deloc in privinta asta, dar e clar ca acum nu putem amina. Trebuie sa incercam sa reparam ce s-o mai putea.
Nici n-am stiut cum sa reactionez. Acum incerc sa-mi incropesc o povestioara in minte si apoi sa gasesc momentul potrivit.
Ce sa ma supar pe el? Sint suparata pe mine ca "I didn't see it coming". Imi faceam probleme de pistoale, piscina, safety in general. Nu m-am gindit ca o fetita de nici 6 ani stie atitea. Culmea e ca aveam o stare de neliniste cind mergea acolo, din pacate am ignorat feelingul asta.
Acum nu stiu nici cum sa abordez problema cu mama fetitei. Sintem vecini, destul de apropiati - ne vizitam, ne ajutam. Nu-mi vine sa mai las copilul vreodata acolo!
Astazi Alexandru mi-a facut un "recipe holder". A turnat gips intr-o cana si apoi a infipt doua furculite de plastic. Intre dintii furculitei pot prinde recipe cards. Of, asta e Alexandru al meu - nu vreau sa se schimbe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Dar mai exact ce au facut de te-ai ingrijorat si te-ai necajit in halul asta? Au vorbit despre sex si fetita i-a aratat ceva nasol pe net????

Eu pana la urma mi-am luat un GPS cu 200$, Germin, cu text to voice. Ala de la circuit city. Si mi-am mai luat si un asiprator hoover care cica face de toate, spala podeaua, aspira si spala si mocheta. doar ca nu gateste :)). Azi ma duc mai incolo sa ridic GPS-ul de la filiala circuit city, aspiratorul vine prin posta. Cred ca am innebunit, am cheltuit 500$. Gata cu cadourile pe anul asta, nasol ca n-avem surpriza. Si eu voiam sa imi iau haine de la chicos de fapt si cand colo mi-am luat aspirator

Mergi la inceput

El a cautat ieri pe internet "naked girls". Cum n-a mai fost interesat pina acum, mi-am dat seama ca i se trage de undeva...
Mi-a spus ca i-a aratat fetita asta pe internet. Habar nu am exact ce au vazut, dar la un simplu search iti da tot felul de grozavii.
Habar n-am ce s-o mai fi intimplat, atit mi-a spus.
Acum mi-e groaza sa nu-l mai cheme la joaca, nu stiu cum sa "handle" situatia, dar nu vreau ca ei doi sa se mai joace impreuna.

Sotul meu a fost la Walmart si ne-am ales cu un 42" TV cu $799 si Garmin cu $129. Eu tot n-am blender...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Vezi daca nu mergeti la library decat ptr story tme?!
De anul trecut am inceput (usor) sa studiem carti despre sex ptr varsta ei (8ani).
Pe pc nu are acces singura si nici la prieteni cand merge nu acceseaza net ul. Mamicile lor sunt ca si mine (computere mai tarzior ca i timp si ptr ele o gramada!!!)

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Nu stiu de unde ai tras concluzia ca nu mergem la library decit pentry story time. Am fost cu Alexandru alaltaieri...
In rest indraznesc sa spun ca atunci cind copilul nu e cu tine nu poti fi sigura 100% de ce se intimpla.
Eu chiar caut idei constructive. Multumesc anyway!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ptr ca numai de story time scriai...imprumuta o carte si lasa l sa citeasca si spune i ca l ajuti unde i nevoie.
Mergeti la raftul cu carti ce abordeaza problema asta. Sunt ptr multe varste.
Eu stiu sigur ca Raluca nu umbla pe net pe unde merge. Mamici din RO, grijulii ca si noi. Altfel nu merge...

p.s. nu stiu de ce ti s a parut ca ideea ce ti am dat o nu i constructiva. M ai luat asa...
Asta este.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput