Copiii nostrii in Mainile lui Dumnezeu

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acsintetina spune:

quote:
Originally posted by J G

Io zic ca incep sa ma mantuiesc pe la 60 de ani cand imi voi fi pierdut sex-appealul.
Dar bine mai Ingrid, tu vorbesti? Mi-aduc aminte de la alt topic ca esti o femeie care ai niste avantaje speciale... multiple. Tu ce te faci?

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Oare cine dintre noi poate spune cu siguranta ca va ajunge 60 de ani, nu putem fi siguri pe ziua de maine.
Biblia spune ca astazi este ziua mantuirii, nu maine!
EVR 3: 7 Deaceea, cum zice Duhul Sfint: ,,Astazi, daca auziti glasul Lui,
EVR 3: 8 nu va impietriti inimile, ca in ziua razvratirii, ca in ziua ispitirii in pustie,
EVR 3: 9 unde parintii vostri M'au ispitit, si M'au pus la incercare, si au vazut lucrarile Mele patruzeci de ani!

Pentru mantuire nu trebuie amanata vremea! Amanarea il poate duce pe om in iad. Dumnezeu doreste ca oamenii sa-si dea inima Lui, sa traiasca conform principiilor Lui si intr-o zi sa fie cu El in Cer pentru vesnicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Mai fetelor eu nu intrasem la subiectu' asta din respect pentru cei credinciosi in Dumnezeu.
Dupa ce am intrat si am postat in alt subiect de la "sufletul credintei " am fost tare curioasa ce se discuta la subiectele D.lui
acsintetinavroiam sa vad cum se dialogheaza intre credinciosi . Si m-am dus pe la pag.28 sa citesc postarile mai noi , m-am cracanat de ras , am sculat si copilul din somn, pai sa va fie rusine d-nelor ca ati boicotat subiectu' omului.

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

sunt de acord ca acsintetina pune gresit problema si nu stie sa exprime in mod fericit niste lucruri, dar va rog frumos nu va bateti joc de Sfanta Scriptura!nu acsinte a spus ca femeia trebuie sa fie cuviincioasa, modesta, si sa fie atragatoare prin frumusetea sufletului- Dumnezeu ne cere asta.

Criss, Sfanta Scriptura nu precizeaza cat de lunga sa fie fusta sau ce bijuterii sa-si puna, ci asta ramane sa hotarasca fiecare in constiinta lui, tinand cont si de alte invataturi ale Scripturii- sa nu fi o ispita pentru altii, sa placi in primul rand lui Dumnezeu si apoi oamenilor, etc..

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

problema nu este ceea ce spune domnul (cu toate ca uneori...e prea mult) CI CUM SPUNE. ESTE VORBA DE MODUL CUM ITI SUSTII CREDINTA SI SA VEZI CUM ESTE PRIMITA.este prea "agresiv" te face sa te retragi ,sa te sperii devine o doctrina,sustine anumite lucruri desi vede ca asta provoaca dispute ,dar nu stie cand sa se opreasca ,incearca sa bage celorlati fortat pe gat pildele pe care le crede el importante si nu accepta sa spui"NU SUNT DE ACORD".O DISCUTIE CIVILIZATA CRED CA ESTE ACEEA IN CARE ACCEPTI SI CA ALTII POT AVEA PARERI SI IN CAZUL NOSTRU ALTA CREDINTA. a impune cuiva sa accepte ceva in care crezi tu...este total deplasat ,iar a sustine ca dumnezeu spune sa-ti bati copii pentru a-i discilina ...este deja prea mult.contrar a ceea ce sustine ca este are un comportament total ...opus . femeia supusa este cea de la el de acasa si daca ea este de acord cu asta este alegerea ei ,aici este alta situatie si neobisnuit fiind ca doamnele sa aiba pareri si mai ales pareri contrarii a inceput sa jigneasca! daca i s-ar cere explicatii si pentru asta probabil ar arunca vina tot pe dumnezeu ca trebuiesc supuse.uita domnul ca noi nu ne ghidam dupa aceeasi "scriptura" si nu poti cere altora sa te aprobe neconditionat. dupa ce a jignit-o urat ,ca la marginea mahalalei pe DENIZEL,apare si cireasa de pe tort ...PM-ul trimis lui Denizel!!! ceva mai urat n-am auzit ,sa-ti permiti sa-i trimiti unei femei mesaje jignitoare ,desi sustii ca esti un om credincios si care respecta semenii, nu o cunosti ,nu stii nimic despre ea dar ii trimiti P.M.! mi se pare o mare prefacatorie sa sustii ca esti cineva dar sa te comporti exact opusul a ceea ce sustii.daca nu vorbeste in pilde ,jigneste sau povesteste pildele ,impune reguli si pareri si nu accepta ...nesupunerea.CEEA CE A URMAT ESTE CONSECINTA FAPTELOR SALE SI FIE CA VREA SAU NU ,NIMENI NU-L MAI IA IN SERIOS,PENTRU CA A DOVEDIT CA NU PREA ARE LEGATURA CU CREDINTA DECAT PUR DECLARATIV!

dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elyda
[purple][/quote[red]]DENIZEL& CO...ati bagat la cap???fara par impletit,SCULE de aur,rochia sa fie cat mai lunga,sa ai neaparat ACOPERITOARE !!!TU NU INTELEGI CA PODOABA FEMEII NU TREBUIE SA FIE AFARA??!!cum vrei tu sa devii o femeie sfanta cu rochie galbena si pantofi mov???!!!!! SI TE ROG SA-L PUI PE "DOMNUL TAU" SA-TI CAUTE ..."SUFLETUL ASCUNS"SI IN TIMPUL ASTA SA FI "SUPUS ,BLANDA ...SI SMERITA!!

dana

Cine rade de Dumnezeu, rade de el insusi, Dumnezeu nu se lasa batjocorit.
Nu ti-am spus niciunde sa nu-ti pui aur pe tine, nici Dumnezeu nu-ti spune asta. Ceea ce-ti spune Dumnezeu, este ca aceste haine si exteriorul tau, nu trebuie sa fie podoaba ta, telul tau in viata, sa nu-ti pui inima in ele. Adevarata "podoaba" este omul ascuns al inimii, omul nou, nascut din Dumnezeu. Daca interiorul tau este schimbat si daca principiile lui Dumnezeu, Dumnezeu insusi este ceea de care tie legata inima, atunci sigur si aspectul tau exterior va arata oamenilor din jur modestie, seriozitate, sfintenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Sincer mai bine atee decat trilu'lilu' ca dl.acsintetina. Eu cred ca face parte dintr-o secta ceva ca prea cu of le zice.
S-a bagat si el aci' pe forum poate gaseste ceva sa corupa.

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by acsintetina

quote:
Originally posted by elyda
[purple][/quote]DENIZEL& CO...ati bagat la cap???fara par impletit,SCULE de aur,rochia sa fie cat mai lunga,sa ai neaparat ACOPERITOARE !!!TU NU INTELEGI CA PODOABA FEMEII NU TREBUIE SA FIE AFARA??!!cum vrei tu sa devii o femeie sfanta cu rochie galbena si pantofi mov???!!!!! SI TE ROG SA-L PUI PE "DOMNUL TAU" SA-TI CAUTE ..."SUFLETUL ASCUNS"SI IN TIMPUL ASTA SA FI "SUPUS ,BLANDA ...SI SMERITA!!

dana

Cine rade de Dumnezeu, rade de el insusi, Dumnezeu nu se lasa batjocorit.
Nu ti-am spus niciunde sa nu-ti pui aur pe tine, nici Dumnezeu nu-ti spune asta. Ceea ce-ti spune Dumnezeu, este ca aceste haine si exteriorul tau, nu trebuie sa fie podoaba ta, telul tau in viata, sa nu-ti pui inima in ele. Adevarata "podoaba" este omul ascuns al inimii, omul nou, nascut din Dumnezeu. Daca interiorul tau este schimbat si daca principiile lui Dumnezeu, Dumnezeu insusi este ceea de care tie legata inima, atunci sigur si aspectul tau exterior va arata oamenilor din jur modestie, seriozitate, sfintenie.

[red]ABIA ACUM AM GASIT CEVA CU CARE POT SPUNE CA SUNT DE ACORD ,MI-E TEAMA NUMAI CA NOI 2 INTERPRETAM ACEASTA TOTAL DIFERIT .

dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by J G

Eu zic ca o femeie smerita isi infraneaza asemenea trairi!!

Fetelor, credeti ca am reusit? A plecat?

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Nu cred ca sunteti proprietara acestui forum. Stiu ca atitudinea aceasta care ridiculizeaza si batjocoreste imi este adresata in mod direct. De ce? Fiindca principiile unora nu se potrivesc cu principiile lui Dumnezeu. De fapt eram in garda dinainte ca se va intampla asta.
MAT 10: 22 Veti fi uriti de toti, din pricina Numelui Meu; dar cine va rabda pina la sfirsit, va fi mintuit.
1PET 4: 14 Daca sinteti batjocoriti pentru Numele lui Hristos, ferice de voi! Fiindca Duhul slavei, Duhul lui Dumnezeu, Se odihneste peste voi.
LUCA 6: 22 Ferice de voi, cind oamenii va vor uri, va vor izgoni dintre ei, va vor ocari, si vor lepada numele vostru ca ceva rau, din pricina Fiului omului!
LUCA 6: 23 Bucurati-va in ziua aceea, si saltati de veselie; pentruca rasplata voastra este mare in cer; caci tot asa faceau parintii lor cu proorocii.

Deci, dupa cum vedeti toti cei care vor sa traiasca pentru Dumnezeu vor fi urati si ridiculizati:
2TIM 3: 12 De altfel, toti ceice voiesc sa traiasca cu evlavie in Hristos Isus, vor fi prigoniti.

Nimic nou sub soare!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Criss75
Ce??? A facut acsintetina asa ceva?
Pai nu mai am ce sa comentez.
N-am vrut neaparat sa ma angajez intr-un dialog cu el, eram doar curioasa cum ar trebui (in opinia lui) sa arate o femeie crestina, evlavioasa si smerita. Cu ce sa se imbrace ca sa-i fie pe lac lui Dumnezeu.

Criss si Alex

Nu va faceti probleme, nu a fost nimic insultator acolo, ci doar adevarul. De multe ori Adevarul doare si omul care nu primeste mustrarea te va ocara si nu va lua aminte:
PROV 9: 7 Celce mustra pe un batjocoritor isi trage dispret, si celce cauta sa indrepte pe cel rau se alege cu ocara.

Biblia ne spune asta si prin reactiile altora la mustrare vedem ca Scriptura este adevarata si se implineste sub ochii nostrii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
. Daca interiorul tau este schimbat si daca principiile lui Dumnezeu, Dumnezeu insusi este ceea de care tie legata inima, atunci sigur si aspectul tau exterior va arata oamenilor din jur modestie, seriozitate, sfintenie.

ha! Ha! ha!
Aspectul exterior, ca aspectul exterior. Asta e usor de construit.
Ce te faci insa cand iti iese la iveala interiorul ala nu prea atragator?

Ia, acsintetina, te rog frumos, da-te oleaca la o parte, ca ai intrerupt discutia dintre noi, fetele.
Lasa ca le explic io ce-i cu barbatul "pus de Dumnezeu peste ea, ca s-o stapaneasca" .
Sunt chestii destul de subtile si profunde si, te asigur, o sa le inteleaga mult mai bine de la mine.
Si, cand iesi de aici, treci in fuga si pe la geocities si scoate-ti, frate, de acolo pozele alea cu pusca-n brate . Sa cad pe jos cand am vazut pe acsinte-crestinu', tras in poza cu puscociu' .

Deci, Miericico, nu, nu te costa 5 milioane o plomba.
Uite, la Medsana, una dintre clinicile considerate scumpe din Bucuresti, cea mai scumpa plomba, cu compomer fotopolimerizabil, pt. o cavitate profunda, este 100 ron, adica 1 milion.

Vezi www.medsana.ro/medsana_cotroceni.php?cat_id=2&serv_id=54" target="_blank">aici si alte tarife.

A, da! Neaparat sa te duci la dr. Dana Timofte! Nu am intalnit pana acum doctorita mai draguta si mai amabila ca ea. In plus, e si foarte priceputa! :-)

Acuma, ca mi-ati zis de rochie galbena si pantofi mov...hm...nu mai vreau rochie galbena :-))))
Vreau rochie mov si pantofi galbeni .
Nu ma vad defel in pantofi mov. In pantofi galbeni insa,...miaaam!!!
Deci , reluam! Unde gasesc io rochie mov pentru botez?
Da' pantofi galbeni?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Criss75

Pai ne mai distram si noi, pacatoasele, ca am ramas singure, Acsintetina s-a suparat, si-a facut valiza si a plecat. Nu prea mai are ce sa discute cu niste "capre" pacatoase, care nu se compara cu "oile" blande si supuse.

Criss si Alex

Am inteles ca esti crestina, oare Dumnezeu se bucura de modul in care rad unii de Cuvantul Sau?
Nu am facut pe nimeni "capre pacatoase". Scriptura insa ne spune ca la sfarsit Dumnezeu va desparti pe oameni asa cum un pastor desparte oile de capre. Intre oaie si capra este o diferenta mare, aceasta diferenta se va vedea in vremea sfarsitului, la Judecata. Acolo cei care au trait pentru Dumnezeu vor fi vesnic cu El, cel care L-au ignorat si batjocorit, isi vor lua partea lor de mostenire, impreuna cu cel care l-au avut ca pastor o viata.

Mergi la inceput