Copiii nostrii in Mainile lui Dumnezeu

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by acsintetina

quote:
Originally posted by Criss75
Ce??? A facut acsintetina asa ceva?
Pai nu mai am ce sa comentez.
N-am vrut neaparat sa ma angajez intr-un dialog cu el, eram doar curioasa cum ar trebui (in opinia lui) sa arate o femeie crestina, evlavioasa si smerita. Cu ce sa se imbrace ca sa-i fie pe lac lui Dumnezeu.

Criss si Alex

Nu va faceti probleme, nu a fost nimic insultator acolo, ci doar adevarul. De multe ori Adevarul doare si omul care nu primeste mustrarea te va ocara si nu va lua aminte:
PROV 9: 7 Celce mustra pe un batjocoritor isi trage dispret, si celce cauta sa indrepte pe cel rau se alege cu ocara.

Biblia ne spune asta si prin reactiile altora la mustrare vedem ca Scriptura este adevarata si se implineste sub ochii nostrii!

He-eeei!!!! Moderatooo-riiiiiiii!!!!!!
E vorba de PM-u' lu' acsintetina catre mine .

Stiti ce cred ca am sa fac? Am sa trimit fiecarui moderator de pe DC o poza cu mine :-)) Ca sa vaza ei, moderatorii, cu ce 'scorpie' se confrunta alde acsinte....
Da' ce ma fac? Daca o sa vedeti ce dulce sunt, o sa dati dupa aia, de dragul meu, prea multe avertismente :-)))))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acsintetina spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

sunt de acord ca acsintetina pune gresit problema si nu stie sa exprime in mod fericit niste lucruri, dar va rog frumos nu va bateti joc de Sfanta Scriptura!nu acsinte a spus ca femeia trebuie sa fie cuviincioasa, modesta, si sa fie atragatoare prin frumusetea sufletului- Dumnezeu ne cere asta.

Criss, Sfanta Scriptura nu precizeaza cat de lunga sa fie fusta sau ce bijuterii sa-si puna, ci asta ramane sa hotarasca fiecare in constiinta lui, tinand cont si de alte invataturi ale Scripturii- sa nu fi o ispita pentru altii, sa placi in primul rand lui Dumnezeu si apoi oamenilor, etc..

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

Se pare ca din prisosul inimii vorbeste gura. Biblia are dreptate!
Niciodata nu voi crede ca am pus gresit problema disciplinarii copilului. De fapt si dumneata ai afirmat intr-un mesaj ca Biserica si Dumnezeu are dreptate, numai ca "nuiaua" trebuie folosita in cazuri exceptionale. Ceea ce, de altfel, impartasesc si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Offtopic:
Denizel, multumesc, chiar mi se parea foarte mult, o sa incerc sa imi fac o programare, ca vin in doua saptamani in Bucuresti.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elyda
problema nu este ceea ce spune domnul (cu toate ca uneori...e prea mult) CI CUM SPUNE. ESTE VORBA DE MODUL CUM ITI SUSTII CREDINTA SI SA VEZI CUM ESTE PRIMITA.este prea "agresiv" te face sa te retragi ,sa te sperii devine o doctrina,

Da! Principiile lui Dumnezeu trebuie sa devina doctrina, mod de viata, sa ajunga practice in viata omului. Pentru aceasta ne-a lasat si Dumnezeu Scriptura. Si pe vremea Domnului Isus, pentru unii vorbirea Lui a fost prea "tare" si L-au parasit!
Imi pare rau de reactiile mele la atacurile lui Denizel, intradevar au fost reactii facute la suparare. Imi pare rau si ma rog lui Dumnezeu sa lucreze la partea aceasta din viata mea.
Curios este insa ca nimeni nu reactioneaza la atacurile acestei persoane la adresa mea, nimeni nu vede faptul ca ea doreste cu tot dinadinsul ca eu sa dispar de aici si face tot cei sta in putinta ca sa obtina acest lucru! (Binenteles in afara de Irina si inca o persoana, au avut curajul sa sesizeze comportamentul respectiv).

quote:
sustine anumite lucruri desi vede ca asta provoaca dispute ,dar nu stie cand sa se opreasca ,incearca sa bage celorlati fortat pe gat pildele pe care le crede el importante si nu accepta sa spui"NU SUNT DE ACORD".O DISCUTIE CIVILIZATA CRED CA ESTE ACEEA IN CARE ACCEPTI SI CA ALTII POT AVEA PARERI SI IN CAZUL NOSTRU ALTA CREDINTA.

Am acceptat si accept ca si altii au pareri! Intotdeauna am precizat ca fiecare este liber sa aleaga ce vrea si sa traiasca cum doreste pe acest pamant! Mi-am spus parerea mea vizavi de Sfanta Scriptura, de parerea lui Dumnezeu. Am precizat mereu ca sistemul de valori al lui Dumnezeu necesita renuntare la noi insine si totodata inversunare! Este greu sa renunti la principiile tale de viata in favoarea altor principii! Nu pot sa zic ca ceea ce spune Dumnezeu nu este adevarat doar ca sa multumesc pe cineva. Pot spune insa: asta spune Dumnezeu si fiecare este liber sa traiasca cum doreste!

quote:
ne cuiva sa accepte ceva in care crezi tu...este total deplasat ,iar a sustine ca dumnezeu spune sa-ti bati copii pentru a-i discilina ...este deja prea mult.contrar a ceea ce sustine ca este are un comportament total ...opus .

S-a discutat acest subiect si a fost epuizat. Nuiaua pe care Dumnezeu o recomanda,este in cazuri exceptionale, dupa ce ai epuizat orice alta metoda.
Cine doreste sa ia aminte la recomandarea lui Dumnezeu este bine, cine nu,la fel!

quote:
supusa este cea de la el de acasa si daca ea este de acord cu asta este alegerea ei ,aici este alta situatie si neobisnuit fiind ca doamnele sa aiba pareri si mai ales pareri contrarii a inceput sa jigneasca!

Vreau sa vad o singura jignire la subiectul despre femeia supusa!

quote:

s-ar cere explicatii si pentru asta probabil ar arunca vina tot pe dumnezeu ca trebuiesc supuse.uita domnul ca noi nu ne ghidam dupa aceeasi "scriptura" si nu poti cere altora sa te aprobe neconditionat. dupa ce a jignit-o urat ,ca la marginea mahalalei pe DENIZEL,apare si cireasa de pe tort ...PM-ul trimis lui Denizel!!! ceva mai urat n-am auzit ,sa-ti permiti sa-i trimiti unei femei mesaje jignitoare ,desi sustii ca esti un om credincios si care respecta semenii, nu o cunosti ,nu stii nimic despre ea dar ii trimiti P.M.!

Fiti sigura ca jignitor in mesajul trimis de mine a fost doar adevarul.Nu i-am adresat injurii sau cuvinte care sa ma fi descalificat ca si crestin. La sfarsit i-am si spus ca ma rog pentru ea si familia ei.
Cat despre faptul ca nu doresti sa te ghidezi dupa Scriptura, aveti toata libertatea sa va ghidati dupa orice doriti in viata. Dumnezeu ne-a lasat Scriptura ca si un sistem de valori, traind dupa acest sistem suntem fericiti si credinciosi Lui. Daca nu doriti asta El nici nu va obliga!

Mergi la inceput

quote:
Adevarata "podoaba" este omul ascuns al inimii, omul nou, nascut din Dumnezeu.
ABIA ACUM AM GASIT CEVA CU CARE POT SPUNE CA SUNT DE ACORD ,MI-E TEAMA NUMAI CA NOI 2 INTERPRETAM ACEASTA TOTAL DIFERIT

dana

Slava lui Dumnezeu, ca mai cadem si de acord!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by acsintetina

quote:

problema nu este ceea ce spune domnul (cu toate ca uneori...e prea mult) CI CUM SPUNE. ESTE VORBA DE MODUL CUM ITI SUSTII CREDINTA SI SA VEZI CUM ESTE PRIMITA.este prea "agresiv" te face sa te retragi ,sa te sperii devine o doctrina,

Da! Principiile lui Dumnezeu trebuie sa devina doctrina, mod de viata, sa ajunga practice in viata omului. Pentru aceasta ne-a lasat si Dumnezeu Scriptura. Si pe vremea Domnului Isus, pentru unii vorbirea Lui a fost prea "tare" si L-au parasit!
Imi pare rau de reactiile mele la atacurile lui Denizel, intradevar au fost reactii facute la suparare. Imi pare rau si ma rog lui Dumnezeu sa lucreze la partea aceasta din viata mea.
Curios este insa ca nimeni nu reactioneaza la atacurile acestei persoane la adresa mea, nimeni nu vede faptul ca ea doreste cu tot dinadinsul ca eu sa dispar de aici si face tot cei sta in putinta ca sa obtina acest lucru! (Binenteles in afara de Irina si inca o persoana, au avut curajul sa sesizeze comportamentul respectiv).

quote:
sustine anumite lucruri desi vede ca asta provoaca dispute ,dar nu stie cand sa se opreasca ,incearca sa bage celorlati fortat pe gat pildele pe care le crede el importante si nu accepta sa spui"NU SUNT DE ACORD".O DISCUTIE CIVILIZATA CRED CA ESTE ACEEA IN CARE ACCEPTI SI CA ALTII POT AVEA PARERI SI IN CAZUL NOSTRU ALTA CREDINTA.

Am acceptat si accept ca si altii au pareri! Intotdeauna am precizat ca fiecare este liber sa aleaga ce vrea si sa traiasca cum doreste pe acest pamant! Mi-am spus parerea mea vizavi de Sfanta Scriptura, de parerea lui Dumnezeu. Am precizat mereu ca sistemul de valori al lui Dumnezeu necesita renuntare la noi insine si totodata inversunare! Este greu sa renunti la principiile tale de viata in favoarea altor principii! Nu pot sa zic ca ceea ce spune Dumnezeu nu este adevarat doar ca sa multumesc pe cineva. Pot spune insa: asta spune Dumnezeu si fiecare este liber sa traiasca cum doreste!

quote:
ne cuiva sa accepte ceva in care crezi tu...este total deplasat ,iar a sustine ca dumnezeu spune sa-ti bati copii pentru a-i discilina ...este deja prea mult.contrar a ceea ce sustine ca este are un comportament total ...opus .

S-a discutat acest subiect si a fost epuizat. Nuiaua pe care Dumnezeu o recomanda,este in cazuri exceptionale, dupa ce ai epuizat orice alta metoda.
Cine doreste sa ia aminte la recomandarea lui Dumnezeu este bine, cine nu,la fel!

quote:
supusa este cea de la el de acasa si daca ea este de acord cu asta este alegerea ei ,aici este alta situatie si neobisnuit fiind ca doamnele sa aiba pareri si mai ales pareri contrarii a inceput sa jigneasca!

Vreau sa vad o singura jignire la subiectul despre femeia supusa!

quote:
s-ar cere explicatii si pentru asta probabil ar arunca vina tot pe dumnezeu ca trebuiesc supuse.uita domnul ca noi nu ne ghidam dupa aceeasi "scriptura" si nu poti cere altora sa te aprobe neconditionat. dupa ce a jignit-o urat ,ca la marginea mahalalei pe DENIZEL,apare si cireasa de pe tort ...PM-ul trimis lui Denizel!!! ceva mai urat n-am auzit ,sa-ti permiti sa-i trimiti unei femei mesaje jignitoare ,desi sustii ca esti un om credincios si care respecta semenii, nu o cunosti ,nu stii nimic despre ea dar ii trimiti P.M.!

Fiti sigura ca jignitor in mesajul trimis de mine a fost doar adevarul.Nu i-am adresat injurii sau cuvinte care sa ma fi descalificat ca si crestin. La sfarsit i-am si spus ca ma rog pentru ea si familia ei.
Cat despre faptul ca nu doresti sa te ghidezi dupa Scriptura, aveti toata libertatea sa va ghidati dupa orice doriti in viata. Dumnezeu ne-a lasat Scriptura ca si un sistem de valori, traind dupa acest sistem suntem fericiti si credinciosi Lui. Daca nu doriti asta El nici nu va obliga!

[/quote]domnule acsintetina este evident ca noi avem credinte diferite.eu nu v-o impun pe a mea ,deci nu se face asta nici din partea dumneavoastra .nu ridicati la rang de lege ceea ce sustine credinta dv ,si acceptati ca mai sunt si alte religii in lume si nu aveti dreptul sa le negati . nu am vazut ca cineva care a postat aici sa puna biblia ,coranul sau orice asemanator in fata atunci cand sustinea ceva asa cum faceti dv.va asigur ca nu a deranjat credinta cat modul cum va sustinei ideile si nu acceptati sa fie combatute.acceptati ca nu toti credem in acelasi mod in dumnezeu sau nu avem aceleasi carti sfinte.cat priveste partea cu supunerea femeii,asta nu mai este valabila de cateva sute de ani si nu inteles sub nici o forma care sunt ,motivele pentru care o femeie ar trebui sa fie supusa sotului sau!eu nu sunt o femeie supusa si dupa cate ati observat nici celelalte doamne nu va sustin ideea,desi ati reactionat atunci cand s-au revoltat.dar sotul trebuie sa fie supus sotiei ,ca asa parca s-ar mai echilibra balanta.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
MAT 10: 22 Veti fi uriti de toti, din pricina Numelui Meu; dar cine va rabda pina la sfirsit, va fi mintuit.
1PET 4: 14 Daca sinteti batjocoriti pentru Numele lui Hristos, ferice de voi! Fiindca Duhul slavei, Duhul lui Dumnezeu, Se odihneste peste voi.
LUCA 6: 22 Ferice de voi, cind oamenii va vor uri, va vor izgoni dintre ei, va vor ocari, si vor lepada numele vostru ca ceva rau, din pricina Fiului omului! LUCA 6: 23 Bucurati-va in ziua aceea, si saltati de veselie; pentruca rasplata voastra este mare in cer; caci tot asa faceau parintii lor cu proorocii.

Deci, dupa cum vedeti toti cei care vor sa traiasca pentru Dumnezeu vor fi urati si ridiculizati:
2TIM 3: 12 De altfel, toti ceice voiesc sa traiasca cu evlavie in Hristos Isus, vor fi prigoniti.

Nimic nou sub soare!

Te hranesti cu iluzii...Nimeni, dar nimeni nu ia in ras Biblia sau pe Dumnezeu, ci doar PE TINE!!! Oamenii rad de ceea ce ai reusit tu sa faci din credinta...de felul obtuz in care interpretezi Bibila, nu de Isus!Te hranesti cu iluzia ca asa trebuie sa fie, trebuie ca oamenii sa rada de tine...si asta iti este suficient pentru a nu observa ca nu ai deloc, dar DELOC simtul ridicolului. Care nu are nici o legatura cu credinta!!!

Am vazut si eu mesajul pe care i l-ai trimis lui Denizel, si da, ESTE jignitor, plin de insulte MISOGINE!!!

Iar pozele...hmmm, intelg ca erai cu pluta, aaaaa, scuze, cu cortul in padure, dar heeeei, omori animale???

Denizel, ntzzz, ntzzz, sunt dezamagita! Da' ce-au, maica, pantofii mov?

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

quote:
Celce mustra pe un batjocoritor isi trage dispret, si celce cauta sa indrepte pe cel rau se alege cu ocara.

Ai inteles gresit "cauta sa indrepte"! Nu cu bataia se indreapta!!!!

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

quote:
Veti fi uriti de toti, din pricina Numelui Meu; dar cine va rabda pina la sfirsit, va fi mintuit.

Daca cineva vrea sa pleci de aici, o face doar pentru ca AI O ABORDARE GRESITAAAAA!
CREDINTA IN DUMNEZEU NU SE BAGA PE GAT CU FORTA, CUM FACI TU!!! NOI, TOTI CEI CARE VORBIM AICI CU TINE, CREDEM IN DUMNEZEU. AI AUZIT? CREDEM IN DUMNEZEU!!!

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

quote:

domnule acsintetina este evident ca noi avem credinte diferite.eu nu v-o impun pe a mea ,deci nu se face asta nici din partea dumneavoastra .nu ridicati la rang de lege ceea ce sustine credinta dv ,si acceptati ca mai sunt si alte religii in lume si nu aveti dreptul sa le negati . nu am vazut ca cineva care a postat aici sa puna biblia ,coranul sau orice asemanator in fata atunci cand sustinea ceva asa cum faceti dv.va asigur ca nu a deranjat credinta cat modul cum va sustinei ideile si nu acceptati sa fie combatute.acceptati ca nu toti credem in acelasi mod in dumnezeu sau nu avem aceleasi carti sfinte.cat priveste partea cu supunerea femeii,asta nu mai este valabila de cateva sute de ani si nu inteles sub nici o forma care sunt ,motivele pentru care o femeie ar trebui sa fie supusa sotului sau!eu nu sunt o femeie supusa si dupa cate ati observat nici celelalte doamne nu va sustin ideea,desi ati reactionat atunci cand s-au revoltat.dar sotul trebuie sa fie supus sotiei ,ca asa parca s-ar mai echilibra balanta.

dana

Nu am impus la nimeni credinta sau Scriptura, doar am facut trimitere la ele.
Consider ca suntem pe un topic care se numeste "Sufletul credintei", deci cred ca si credinta mea poate fi expusa la acest topic.
Nu oblig pe nimeni sa accepte crestinismul sau principiile crestine, nici Dumnezeul Scripturii nu cere asta. Prin expunerea de fata doar prezint inaintea dumneavoastra un sistem de valori crestin, prezentat de Scriptura, cine doreste sa faca intocmai este bine, cine nu, este libertatea de alegere a fiecaruia!
Ca unii considera supunerea femeii veche, este treaba lor. Biserica din care fac parte considera supunerea femeii, podoaba femeii, asa cum dealtfel ne spune Scriptura despre femeile credincioase.
Deci, uitati ca mai exista oameni care inca mai cred in Scriptura si in valorile expuse de Ea.
Binenteles ca nimeni nu este obligat sa-si insuseasca acest sistem de valori, libertatea de alegere este particularitate a fiintei noastre, pusa de Dumnezeu in noi!
Sotul trebuie sa fie supus lui Dumnezeu, Capul barbatului este Hristos Domnul. Supunerea este ca si autoritate stabilita de Dumnezeu si nu ca sefie.
Barbatul nu este seful femeii, ci este autoritate peste femeie, aceasta implica anumite responsabilitati atat spirituale cat si de ordin material si organizatoric.
Intr-o familie crestina nu se pune problema sefiei, deoarece cei doi sunt una, inaintea lui Dumnezeu si barbatul si femeia au aceeasi valoare. Domnul Iisus a murit pentru orice om de pe fata pamantului, indiferent de sex sau rasa. In familia crestina se pune problema de autoritate si responsabilitati!

Mergi la inceput