Copiii nostrii in Mainile lui Dumnezeu
Raspunsuri - Pagina 33
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Ingrid Squote:
Originally posted by Criss75quote:
Originally posted by denizelquote:
Originally posted by Criss75quote:
Originally posted by acsintetina
Se mai poate spune Criss, ca moralitatea stabilitra de oameni, nu este tot una cu moaralitatea stabilita de Dumnezeu.
Oamenii pot sa coboare sau sa urce standarde, niciodata standardele omului nu vor fi conforme sau nu vor putea egala standardelor stabilite de Dumnezeu.
De exemplu, in unele Biserici sunt discutii in legatura cu imbracamintea femeii, acoperitoarea, ectc.
Unii au ajuns la extrema ca poti intra in Biserica cum vrei, altii la extrema ca acoperitoarea sa acopere atata din cap sau rochia sa treaca atata peste genunchi.
Amandoua sunt extreme, reprezinta moralitati stabilite de oameni. Cuvantul lui Dumnezeu insa, este foarte simplu:
1PET 3: 3 Podoaba voastra sa nu fie podoaba de afara, care sta in impletitura parului, in purtarea de scule de aur sau in imbracarea hainelor,
1PET 3: 4 ci sa fie omul ascuns al inimii, in curatia neperitoare a unui duh blind si linistit, care este de mare pret inaintea lui Dumnezeu.
1PET 3: 5 Astfel se impodobeau odinioara sfintele femei, cari nadajduiau in Dumnezeu, si erau supuse barbatilor lor;
1PET 3: 6 ca Sara, care asculta pe Avraam, si-l numea ,,domnul ei``. Fiicele ei v'ati facut voi, daca faceti binele fara sa va temeti de ceva.
Intotdeauna o femeie a lui Dumnezeu va stii cum sa se imbrace, cum sa fie smerita, supusa, blanda si linistita. Daca o femeie va fi plina de Duhul lui Dumnezeu, atunci acest lucru va fi vizibil si-n exterior: in imbracaminte, manifestari, comportament.
Cum vezi tu o femeie smerita supusa si blanda? Si cum o vezi imbracata? Cat mai simplu si fara machiaj?
Eu asta am inteles din versetele subliniate de tine, imbracata simplu, evident nu in tendinte si fara accesorii, bijuterii, etc.
Si crezi ca acest lucru reflecta credinta in Dumnezeu?
Criss si Alex
Criss, Criss si iar Criss!...:-)
Pe cine ai gasit si tu sa intrebi?
Din cate stiu eu, acs. nu e singurul barbat crestin de pe forum.
Chiar are importanta pentru noi parerea lui acs. despre cum ar trebui sa fie o femeie?
Pariem ca ceilalti barbati de pe forum nu trimit PM-uri insultatoare femeilor?
Te angajezi intr-un dialog despre femei, cu un barbat care nu are curajul sa spuna de fatza cu toata lumea ce are de spus?
Vorba Dianei: plutim in deriva .
Hai sa va arat o reclama faina, despre barbati adevarati . Cine nu-i ca asta din reclama, sa ne lase in pace :
http://www.youtube.com/watch?v=ROoR0frBT-M
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Ce??? A facut acsintetina asa ceva?
Pai nu mai am ce sa comentez.
N-am vrut neaparat sa ma angajez intr-un dialog cu el, eram doar curioasa cum ar trebui (in opinia lui) sa arate o femeie crestina, evlavioasa si smerita. Cu ce sa se imbrace ca sa-i fie pe lac lui Dumnezeu.
Criss si Alex
Cu o panza de sac...parul strans cuviincios sub batic, fara "scule" de aur (apropo, eu n-am scule de aur, poate sotzul ), deci, o infatisare de femeie smerita.
A, si sa nu uitam ca "lumina femeii harnice nu se stinge noaptea"...bre, dar plateste Acsintetina o factura de curent...sotzul meu e mai zgarcit, el imi stinge lumina la culcare...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Criss si Alex
Ingrid S spune:
quote:
Originally posted by diana21
JG, poate numa' daca sta imbracata. Eu zic sa-i dam o aspirina
Dialoguri strumfesti
Pai mai stau si imbracata...cu tanga! Depinde de dispozitie...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
lilianasoare spune:
Fetelor, sunteti ceva de groaza
Practic de vreo trei zile tehnici de relaxare special sa mai pot intra la subektu' lu' domnu' Acsinte, si ce-mi vad ochii? Pai asa mai zic si eu discutie
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by lilianasoare
Fetelor, sunteti ceva de groaza
Practic de vreo trei zile tehnici de relaxare special sa mai pot intra la subektu' lu' domnu' Acsinte, si ce-mi vad ochii? Pai asa mai zic si eu discutie
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
Pai ne mai distram si noi, pacatoasele, ca am ramas singure, Acsintetina s-a suparat, si-a facut valiza si a plecat. Nu prea mai are ce sa discute cu niste "capre" pacatoase, care nu se compara cu "oile" blande si supuse.
Criss si Alex
diana21 spune:
quote:
Pai ne mai distram si noi, pacatoasele, ca am ramas singure, Acsintetina s-a suparat, si-a facut valiza si a plecat. Nu prea mai are ce sa discute cu niste "capre" pacatoase, care nu se compara cu "oile" blande si supuse.
Aici iti dau dreptate, n-am incotro...oile nu-s ca caprele. Astea-s indaratnice rau
Dialoguri strumfesti
miereamara spune:
Asa...hai ca am revenit, ca acilea la America de abia se facu dimineata...despre ce discutam...pantofii..Denizel eu daca as avea rochie uni (adica o singura culoare), as indrazni (si nu stiu cat o sa ma pedepseasca Dumnezeu pt asta, deci...as indrazni sa imi iau niste pantofi cu model (maro, eventual cu niste striatii galbene, etc). Si stii ce ar mai merge la rochia aia? O palarie din aia cu boruri mari, am eu o poza in al doilea album,cel de pe flickr.
Asa, lamuriram treaba...ce voiam sa va intreb, cat mai costa o plomba in Ro? Ca eu nu am aici asigurare dentara si ma batea gandul sa imi fac vro doi dinti noi in Ro, dar mi-a zis o cunostinta de niste preturi de-am cazut in fund (ceva de genu doua plombe- 5 milioane), i-am zis ca nu le vreau din aur, da' cred ca nu a inteles bine.
Voi ce mai ziceti fetelor?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
irina.c. spune:
sunt de acord ca acsintetina pune gresit problema si nu stie sa exprime in mod fericit niste lucruri, dar va rog frumos nu va bateti joc de Sfanta Scriptura!nu acsinte a spus ca femeia trebuie sa fie cuviincioasa, modesta, si sa fie atragatoare prin frumusetea sufletului- Dumnezeu ne cere asta.Criss, Sfanta Scriptura nu precizeaza cat de lunga sa fie fusta sau ce bijuterii sa-si puna, ci asta ramane sa hotarasca fiecare in constiinta lui, tinand cont si de alte invataturi ale Scripturii- sa nu fi o ispita pentru altii, sa placi in primul rand lui Dumnezeu si apoi oamenilor, etc.. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
denizel spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
sunt de acord ca acsintetina pune gresit problema si nu stie sa exprime in mod fericit niste lucruri, dar va rog frumos nu va bateti joc de Sfanta Scriptura!nu acsinte a spus ca femeia trebuie sa fie cuviincioasa, modesta, si sa fie atragatoare prin frumusetea sufletului- Dumnezeu ne cere asta.
Irina, si? Nu ti se pare normala reactia fetelor?
Cum credeai ca o sa fie primite cuvantarile lui acsinte?
Navaleste furios pe forum, cu Biblia intr-o mana si joarda in alta si, fara sa fie solicitat, ne baga pe gat parerile lui aberante despre Dumnezeu care pedepeseste si despre noi, parintii, care trebuie sa producem durere copiilor nostri, inca de la varste fragede .
Asta fuse discursul lui despre corectie si disciplinare .
A urmat apoi monologul despre cum trebuie sa fie o femeie.
Prezentat de cine?
Prezentat de acsinte care a reusit in mai putin de o saptamana de stat pe forum, sa primeasca avertisment rosu pentru atacuri repetate la persoana (a, nu era persoana! Era o femeie ).
Asa ca eu nu atentionez fetele ca, saracele, nu mai inteleg nimic din Scriptura.
Nu este vina lor!
Este vina lui acsinte, o persoana care nu are habar ce-i cu Dumnezeu si ce-i cu principiile biblice si principiile divine.
Atata timp cat un personaj ca el bantuie pe forumuri, facand Biblia de rusine, nu pot decat sa plec ochii si sa-mi fie jena cand spun fetelor ca, si eu iubesc Biblia aia pe care acsinte o flutura razbunator pe deasupra lor...
Totusi...Biblia mea nu e Biblia lui acsinte si Dumnezeul meu, nu e dumnezeul lui acsinte.
acsintetina spune:
quote:
Originally posted by Criss75
Cum vezi tu o femeie smerita supusa si blanda? Si cum o vezi imbracata? Cat mai simplu si fara machiaj?
Eu asta am inteles din versetele subliniate de tine, imbracata simplu, evident nu in tendinte si fara accesorii, bijuterii, etc.
Si crezi ca acest lucru reflecta credinta in Dumnezeu?
Criss si Alex
Acest lucru reflecta modestie, adevaratele valori erau subliniate in text!Adica:
"sa fie omul ascuns al inimii, in curatia neperitoare a unui duh blind si linistit, care este de mare pret inaintea lui Dumnezeu."
"...cari nadajduiau in Dumnezeu, si erau supuse barbatilor lor;..."
Ceea ce vrea sa spuna Dumnezeu prin apostolul Petru este ca interiorul da adevarata valoare a unei femei, adica omul nou nascut dupa Chipul Celui de Sus, omul ascuns al inimii, bland smerit, cu nadejdea in Dumnezeu si supus autoritatii (barbatului) puse de Dumnezeu peste fiinta aceea.
Partea de afara va arata modest daca partea dinauntru va fi dupa voia lui Dumnezeu!
acsintetina spune:
quote:
Originally posted by J G
Rad, RAD in hohote de pretantiile tale cu privire la comportamentul femeii.
Si te rog, nu vorbi tu de atacuri la persoana... ca nu ti-am zis ca virulenta ta vine din frustrare sexuala data de constrangerile postului. OK?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Nu, nu sunt pretentiile mele, sunt pretentiile lui Dumnezeu! Cine vrea sa asculte asculta, cine nu, nu!
Dumnezeu nu obliga, ci spune:
MAT 16: 24 Atunci Isus a zis ucenicilor Sai: ,,Daca voieste cineva sa vina dupa Mine, sa se lepede de sine, sa-si ia crucea, si sa Ma urmeze.
Ca sa-L urmezi pe Isus, trebuie sa renunti la principiile tale si sa adopti principiile lui Dumnezeu de viata sau sa aliniezi principiile tale de viata la principiile stabilite de Dumnezeu!