Copiii nostrii in Mainile lui Dumnezeu
Raspunsuri - Pagina 32
Ingrid S spune:
quote:
Originally posted by J G
Io zic ca incep sa ma mantuiesc pe la 60 de ani cand imi voi fi pierdut sex-appealul.
Dar bine mai Ingrid, tu vorbesti? Mi-aduc aminte de la alt topic ca esti o femeie care ai niste avantaje speciale... multiple. Tu ce te faci?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Aoleu ca ma deconspirasi! Pai bine mai Jani, pt ca sunt asa o femeie supusa si evlavioasa, de-aia am io avantajele alea...Io zic sa devii ca mine, vezi cate castigi?
Si apoi, daca asta e voia sotzului si Stapanului meu Preaiubit, sa-mi dea asa neste "avantaje"...pot io sa fiu impotriva lui?
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
J G spune:
Eu zic ca o femeie smerita isi infraneaza asemenea trairi!!
Fetelor, credeti ca am reusit? A plecat?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
elyda spune:
NE URMARESTE DIN UMBRA SI SA VEDETI VOI CAND NE ARUNCA PESTE CAPETELE PACATOASE(CU UN SINGUR NEURON CARE MOARE DE PLICTISEALA SI SINGURATATE) CU O PLOAIE DE CITATE...NU O SA VA MAI REVENITI!!!UITATI SI DE ROCHII SI DE PANTOFI SI ALTE ...ALEA!!!RELELOR!!!
dana
diana21 spune:
Elyda, stai linistita, e la "educatia copiilor" si la inca trei subiecte deodata, ma intreb cum face fata...oare da copy-paste la discursuri?
Edit ca am vrut sa zic ca situatia e sub control
Dialoguri strumfesti
denizel spune:
quote:
Originally posted by Criss75quote:
Originally posted by acsintetina
Se mai poate spune Criss, ca moralitatea stabilitra de oameni, nu este tot una cu moaralitatea stabilita de Dumnezeu.
Oamenii pot sa coboare sau sa urce standarde, niciodata standardele omului nu vor fi conforme sau nu vor putea egala standardelor stabilite de Dumnezeu.
De exemplu, in unele Biserici sunt discutii in legatura cu imbracamintea femeii, acoperitoarea, ectc.
Unii au ajuns la extrema ca poti intra in Biserica cum vrei, altii la extrema ca acoperitoarea sa acopere atata din cap sau rochia sa treaca atata peste genunchi.
Amandoua sunt extreme, reprezinta moralitati stabilite de oameni. Cuvantul lui Dumnezeu insa, este foarte simplu:
1PET 3: 3 Podoaba voastra sa nu fie podoaba de afara, care sta in impletitura parului, in purtarea de scule de aur sau in imbracarea hainelor,
1PET 3: 4 ci sa fie omul ascuns al inimii, in curatia neperitoare a unui duh blind si linistit, care este de mare pret inaintea lui Dumnezeu.
1PET 3: 5 Astfel se impodobeau odinioara sfintele femei, cari nadajduiau in Dumnezeu, si erau supuse barbatilor lor;
1PET 3: 6 ca Sara, care asculta pe Avraam, si-l numea ,,domnul ei``. Fiicele ei v'ati facut voi, daca faceti binele fara sa va temeti de ceva.
Intotdeauna o femeie a lui Dumnezeu va stii cum sa se imbrace, cum sa fie smerita, supusa, blanda si linistita. Daca o femeie va fi plina de Duhul lui Dumnezeu, atunci acest lucru va fi vizibil si-n exterior: in imbracaminte, manifestari, comportament.
Cum vezi tu o femeie smerita supusa si blanda? Si cum o vezi imbracata? Cat mai simplu si fara machiaj?
Eu asta am inteles din versetele subliniate de tine, imbracata simplu, evident nu in tendinte si fara accesorii, bijuterii, etc.
Si crezi ca acest lucru reflecta credinta in Dumnezeu?
Criss si Alex
Criss, Criss si iar Criss!...:-)
Pe cine ai gasit si tu sa intrebi?
Din cate stiu eu, acs. nu e singurul barbat crestin de pe forum.
Chiar are importanta pentru noi parerea lui acs. despre cum ar trebui sa fie o femeie?
Pariem ca ceilalti barbati de pe forum nu trimit PM-uri insultatoare femeilor?
Te angajezi intr-un dialog despre femei, cu un barbat care nu are curajul sa spuna de fatza cu toata lumea ce are de spus?
Vorba Dianei: plutim in deriva .
Hai sa va arat o reclama faina, despre barbati adevarati . Cine nu-i ca asta din reclama, sa ne lase in pace :
http://www.youtube.com/watch?v=ROoR0frBT-M
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
denizel spune:
quote:
Originally posted by diana21
Elyda, stai linistita, e la "educatia copiilor" si la inca trei subiecte deodata, ma intreb cum face fata...oare da copy-paste la discursuri?
Edit ca am vrut sa zic ca situatia e sub control
Dialoguri strumfesti
Da, a stricat subiectul atat de special al lui Arhistefy :-(((.
Pur si simplu a navalit acolo, peste ea.
Ce scria biata Arhistefy si ce scrie asta....
Avand in vedere faptul ca nimeni nu citeste polologhiile lui, cand isi va termina copy-paste-uitul, o va lua de la capat. Iar si iar si iar!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
elyda spune:
quote:
Originally posted by elyda
[quote]Originally posted by acsintetina
De exemplu, in unele Biserici sunt discutii in legatura cu imbracamintea femeii, acoperitoarea, ectc.
Unii au ajuns la extrema ca poti intra in Biserica cum vrei, altii la extrema ca acoperitoarea sa acopere atata din cap sau rochia sa treaca atata peste genunchi.
Amandoua sunt extreme, reprezinta moralitati stabilite de oameni. Cuvantul lui Dumnezeu insa, este foarte simplu:
1PET 3: 3 Podoaba voastra sa nu fie podoaba de afara, care sta in impletitura parului, in purtarea de scule de aur sau in imbracarea hainelor,
1PET 3: 4 ci sa fie omul ascuns al inimii, in curatia neperitoare a unui duh blind si linistit, care este de mare pret inaintea lui Dumnezeu.
1PET 3: 5 Astfel se impodobeau odinioara sfintele femei, cari nadajduiau in Dumnezeu, si erau supuse barbatilor lor;
1PET 3: 6 ca Sara, care asculta pe Avraam, si-l numea ,,domnul ei``. Fiicele ei v'ati facut voi, daca faceti binele fara sa va temeti de ceva.
Intotdeauna o femeie a lui Dumnezeu va stii cum sa se imbrace, cum sa fie smerita, supusa, blanda si linistita. Daca o femeie va fi plina de Duhul lui Dumnezeu, atunci acest lucru va fi vizibil si-n exterior: in imbracaminte, manifestari, comportament.
[purple][/quote[red]]DENIZEL& CO...ati bagat la cap???fara par impletit,SCULE de aur,rochia sa fie cat mai lunga,sa ai neaparat ACOPERITOARE !!!TU NU INTELEGI CA PODOABA FEMEII NU TREBUIE SA FIE AFARA??!!cum vrei tu sa devii o femeie sfanta cu rochie galbena si pantofi mov???!!!!! SI TE ROG SA-L PUI PE "DOMNUL TAU" SA-TI CAUTE ..."SUFLETUL ASCUNS"SI IN TIMPUL ASTA SA FI "SUPUS ,BLANDA ...SI SMERITA!!
dana
dana
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by denizelquote:
Se mai poate spune Criss, ca moralitatea stabilitra de oameni, nu este tot una cu moaralitatea stabilita de Dumnezeu.
Oamenii pot sa coboare sau sa urce standarde, niciodata standardele omului nu vor fi conforme sau nu vor putea egala standardelor stabilite de Dumnezeu.
Cum vezi tu o femeie smerita supusa si blanda? Si cum o vezi imbracata? Cat mai simplu si fara machiaj?
Eu asta am inteles din versetele subliniate de tine, imbracata simplu, evident nu in tendinte si fara accesorii, bijuterii, etc.
Criss si Alex
Chiar are importanta pentru noi parerea lui acs. despre cum ar trebui sa fie o femeie?
Te angajezi intr-un dialog despre femei, cu un barbat care nu are curajul sa spuna de fatza cu toata lumea ce are de spus?
Hai sa va arat o reclama faina, despre barbati adevarati . Cine nu-i ca asta din reclama, sa ne lase in pace :
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Ce??? A facut acsintetina asa ceva?
Pai nu mai am ce sa comentez.
N-am vrut neaparat sa ma angajez intr-un dialog cu el, eram doar curioasa cum ar trebui (in opinia lui) sa arate o femeie crestina, evlavioasa si smerita. Cu ce sa se imbrace ca sa-i fie pe lac lui Dumnezeu.
Criss si Alex
Ingrid S spune:
quote:
Originally posted by denizelquote:
Criss si Alex
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Ce??? A facut acsintetina asa ceva?
Pai nu mai am ce sa comentez.
N-am vrut neaparat sa ma angajez intr-un dialog cu el, eram doar curioasa cum ar trebui (in opinia lui) sa arate o femeie crestina, evlavioasa si smerita. Cu ce sa se imbrace ca sa-i fie pe lac lui Dumnezeu.
Criss si Alex
Cu o panza de sac...parul strans cuviincios sub batic, fara "scule" de aur (apropo, eu n-am scule de aur, poate sotzul ), deci, o infatisare de femeie smerita.
A, si sa nu uitam ca "lumina femeii harnice nu se stinge noaptea"...bre, dar plateste Acsintetina o factura de curent...sotzul meu e mai zgarcit, el imi stinge lumina la culcare...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo