Copiii nostrii in Mainile lui Dumnezeu

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Rad, RAD in hohote de pretantiile tale cu privire la comportamentul femeii.
Si te rog, nu vorbi tu de atacuri la persoana... ca nu ti-am zis ca virulenta ta vine din frustrare sexuala data de constrangerile postului. OK?

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:
Originally posted by diana21

quote:
Off-topic: si mie imi plac cei cu botul ascutit, dar m-am gandit ca Denizelu se ia dupa ultima moda..

Ingrid, da' sotu' tau ce zice?

Dialoguri strumfesti

Sotzul meu este un om aspru si drept. Ma pedepseste de fiecare data cand imi scot cerceii din urechi si port altceva decat tanga. Drept urmare, sunt cea mai supusa sotie.
Edit: daca indraznesc sa spal vasele, iau si bataie...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Denizelule, am vazut o rochie superba in vitrina de la "alb si negru" de pe Victoriei.
Dar femeie, nu sminti banii din casa pe desertaciuni!

Mergi la inceput

Ingrid ... acum imi dau seama de ce a venit al meu cu o sacosa plina de lucruri dracesti de la Etam Lingerie! Vrea sa-mi piarda sufletul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Ingrid, ceeeee? Tanga? Vai, tie, suflet pierdut....

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:
Originally posted by J G

Ingrid ... acum imi dau seama de ce a venit al meu cu o sacosa plina de lucruri dracesti de la Etam Lingerie! Vrea sa-mi piarda sufletul!!

Jani, ai grija! Caci sufletul este cea mai de pretz podoaba a unei femei. Lasa lenjeria si mantuieste-te cat mai ai timp!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Io zic ca incep sa ma mantuiesc pe la 60 de ani cand imi voi fi pierdut sex-appealul.
Dar bine mai Ingrid, tu vorbesti? Mi-aduc aminte de la alt topic ca esti o femeie care ai niste avantaje speciale... multiple. Tu ce te faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
Dar bine mai Ingrid, tu vorbesti? Mi-aduc aminte de la alt topic ca esti o femeie care ai niste avantaje speciale... multiple. Tu ce te faci?

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

[quote]Originally posted by acsintetina

De exemplu, in unele Biserici sunt discutii in legatura cu imbracamintea femeii, acoperitoarea, ectc.
Unii au ajuns la extrema ca poti intra in Biserica cum vrei, altii la extrema ca acoperitoarea sa acopere atata din cap sau rochia sa treaca atata peste genunchi.
Amandoua sunt extreme, reprezinta moralitati stabilite de oameni. Cuvantul lui Dumnezeu insa, este foarte simplu:
1PET 3: 3 Podoaba voastra sa nu fie podoaba de afara, care sta in impletitura parului, in purtarea de scule de aur sau in imbracarea hainelor,
1PET 3: 4 ci sa fie omul ascuns al inimii, in curatia neperitoare a unui duh blind si linistit, care este de mare pret inaintea lui Dumnezeu.
1PET 3: 5 Astfel se impodobeau odinioara sfintele femei, cari nadajduiau in Dumnezeu, si erau supuse barbatilor lor;
1PET 3: 6 ca Sara, care asculta pe Avraam, si-l numea ,,domnul ei``. Fiicele ei v'ati facut voi, daca faceti binele fara sa va temeti de ceva.
Intotdeauna o femeie a lui Dumnezeu va stii cum sa se imbrace, cum sa fie smerita, supusa, blanda si linistita. Daca o femeie va fi plina de Duhul lui Dumnezeu, atunci acest lucru va fi vizibil si-n exterior: in imbracaminte, manifestari, comportament.
[purple][/quote[red]]DENIZEL& CO...ati bagat la cap???fara par impletit,SCULE de aur,rochia sa fie cat mai lunga,sa ai neaparat ACOPERITOARE !!!TU NU INTELEGI CA PODOABA FEMEII NU TREBUIE SA FIE AFARA??!!cum vrei tu sa devii o femeie sfanta cu rochie galbena si pantofi mov???!!!!! SI TE ROG SA-L PUI PE "DOMNUL TAU" SA-TI CAUTE ..."SUFLETUL ASCUNS"SI IN TIMPUL ASTA SA FI "SUPUS ,BLANDA ...SI SMERITA!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by elyda

[quote]Originally posted by acsintetina

De exemplu, in unele Biserici sunt discutii in legatura cu imbracamintea femeii, acoperitoarea, ectc.
Unii au ajuns la extrema ca poti intra in Biserica cum vrei, altii la extrema ca acoperitoarea sa acopere atata din cap sau rochia sa treaca atata peste genunchi.
Amandoua sunt extreme, reprezinta moralitati stabilite de oameni. Cuvantul lui Dumnezeu insa, este foarte simplu:
1PET 3: 3 Podoaba voastra sa nu fie podoaba de afara, care sta in impletitura parului, in purtarea de scule de aur sau in imbracarea hainelor,
1PET 3: 4 ci sa fie omul ascuns al inimii, in curatia neperitoare a unui duh blind si linistit, care este de mare pret inaintea lui Dumnezeu.
1PET 3: 5 Astfel se impodobeau odinioara sfintele femei, cari nadajduiau in Dumnezeu, si erau supuse barbatilor lor;
1PET 3: 6 ca Sara, care asculta pe Avraam, si-l numea ,,domnul ei``. Fiicele ei v'ati facut voi, daca faceti binele fara sa va temeti de ceva.
Intotdeauna o femeie a lui Dumnezeu va stii cum sa se imbrace, cum sa fie smerita, supusa, blanda si linistita. Daca o femeie va fi plina de Duhul lui Dumnezeu, atunci acest lucru va fi vizibil si-n exterior: in imbracaminte, manifestari, comportament.
[purple][/quote[red]]DENIZEL& CO...ati bagat la cap???fara par impletit,SCULE de aur,rochia sa fie cat mai lunga,sa ai neaparat ACOPERITOARE !!!TU NU INTELEGI CA PODOABA FEMEII NU TREBUIE SA FIE AFARA??!!cum vrei tu sa devii o femeie sfanta cu rochie galbena si pantofi mov???!!!!! SI TE ROG SA-L PUI PE "DOMNUL TAU" SA-TI CAUTE ..."SUFLETUL ASCUNS"SI IN TIMPUL ASTA SA FI "SUPUS ,BLANDA ...SI SMERITA!!

dana

Mai, mai ce rele suntem.

Criss si Alex

Mergi la inceput