Copiii nostrii in Mainile lui Dumnezeu

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:
Originally posted by denizel

quote:
Originally posted by Ingrid S
Intrebarea mea este: in rai voi primi bataie? Ca atunci nu vreau acolo, mersi...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Ingrid, of, draga de tine...!

Profit de intrebarea lui Ingrid, pentru a face acuma, repede-repede pana nu se trezeste domnu' acsintetina, un raport de activitate .

acsintetina, doresti sa faci lucrare, da? Doresti sa-L faci cunoscut oamenilor pe Dumnezeu, da?
Hai sa-ti arat care e stadiul lucrarii tale, dupa cateva zile de activitate.
- Ai 1 (una)!!!! persoana care e de acord cu ideile tale. Acea persoana e irina.c. si am inteles ca va cunoasteti de pe alte forumuri.
- Ai nspe persoane revoltate (credincioase si necredincioase).
nspe persoane care se revolta sa afle ca Dumnezeu este o bruta, care indeamna la violenta si dresaj cu nuiaua, asa cum tu Il prezinti si asa cum Il intelegi tu.

Esti multumit de rezultate?
Crezi ca e in regula ca, in urma lucrarii tale, sa vina o persoana (Ingrid) despre care habar n-am daca e sau nu credincioasa, si sa spuna ca daca asa e si in Rai, atunci ea nu mai vrea acolo?
Ti se pare buna strategia pe care ai adoptat-o?
Mergi in continuare tot asa?
Daca vezi ca propovaduirea lui Dumnezeu, via nuia, nu este potrivita, ce faci? Vei starui pe ideea asta stramba si ne-la-locul-ei?

Sa-ti spun un secret: daca vei starui, asaaa, ca sa ai subiect de conversatie la unison cu irina.c., las-o balta. N-ai nici o sansa sa mergi mai departe!!! .
Irina, tu poti sa starui!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Denizel, eu credeam ca ai inteles ca era o gluma , totusi iti multumesc pt bunele intentii! Eu mi-am precizat demult credinta, sunt ortodoxa si ma duc pe la biserica, mai rar de cand am copil, dar ma duc. Am fost si cu ea, dar am stat un sfert de ora, vreau sa nu o fortez, ci s-o apropii de Dumnezeu, mai ales cand va pricepe. NU sunt de acord, plange copilul, se plictiseste, tu stai si il tii acolo volens-nolens...
Iar nu sunt de acord cu anumite interpretari ale Bibliei, am spus-o si o repet, Biblia este o carte scrisa acum 2000 de ani, invataturile ei sunt conforme cu acele timpuri, mai ales in privinta educatiei copiilor. Nu cred ca bebelusii nebotezati vor ajunge in iad, nu cred ca nuiaua este cea mai potrivita forma de educatie, nu cred intr-un Dumnezeu razbunator si sadic.
Cred in rai si cred si in iad, dar nu le vad ca in Dante. Si mai cred ca exista multi fanatici pe pamant, iar unul dintre ei este si d-l Acsintetina.
Si cam atat.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
asta este doar o placere de a-i chinui care nu are legatura nici cu credinta ,nici cu sentimentele parintesti! are legatura doar cu problemele tale pe care in loc sa ti le recunosti si rezolvi ,te canalizezi pe a-ti chinui proprii copii. credinta iti spune sa-ti iubesti semenii ca pe tine insuti dar sa-ti bati copii???credinta cui??

Ei, mai Elyda, si tu...
Nu stii cat de complexa e fiinta umana?
La serviciu, cel mai bun angajat, acasa, motanel mic si rau, la fotbal, 'baai, da' chiar astepti sa-ti vina mingea aia sub nas?', etc, etc, etc

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
mai greu este cu cei care au in minte deja un anumit tip de comportament,ca nu mai reusesti sa-i faci sa inteleaga ca gresesc!dana

corect Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Si, si mai corect, nu e suficient sa fii minoritar (intr-o discutie, intr-o comunitate, nu conteaza unde) ca sa fii sigur ca ai dreptate :-))
Hai, Irina, ma contrazici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

n-am rabdarea si nici nu ma tin nervii sa ma duc prea in urma sa mai citesc! sotia are parte de acelasi tratament daca "nu-i da ascultare"?ca l-as intreba pe dumnealui dar vad ca s-a speriat ca-l altoiesc cu nuiaua!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

quote:
Originally posted by acsintetina

quote:
Originally posted by Emmy
Este strigator la CER - DUMNEZU nu vede? este el de acord cu acest principiu? Tie ti-ar place se fi corectata cu nuiaua cind gresesti cite ceva?
Afla draguta ca nimic nu inlocuieste o buna comunicare cu copilul daca vrei sa faci din el un viitor cetatean sanatos si echilibrat. Sintem in secolul 21. Hei trezitiva!!

Dumnezeu vede si este de acord cu principiul acesta, El la poruncit!
Daca esti in secolul XXI, asta nu inseamna ca Dumnezeu ar fi demodat sau inexistent! Acelasi lucru as putea sa-ti spun si eu: Trezeste-te, Dumnezeu este viu!

Iti dau un sfat. Inchide biblia si computerul, si asculta-ti inima (daca ai) pentru ati creste si educa copii. Si Dumnezeu te va ierta daca cumva intr-o zi copilasii tai nu vor fi pedepsiti IN NUMELE CREDINTEI tale. Tu fara Biblie, nu poti judeca ce este bine si nu? Esti la fel de periculons ca unul ce se drogheaza, daca nu chiar mai mult. Viata si viitorul copilasilor tai est in joc. Ti-ai pous intrebarea ce vor devenii ei cind vor fi adulti: calugari si maicute, nui asa? Daca nu vor fugi de la tine la adolescenta. Eu cred ca societatea de aparare ŕ copiilor trebuie pusa pe cazul tau.
Mi se rupe inima cind ma gindesc la mutrisoare triste si inspaiminatate cind intra tata pe usa. Of Doamne lumineaza-l!!

AH si mai un lucru. Tu esti pedepsit cu nuiaua cind gresesti? Sau tu nu gresesti niciodata!OROARE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

dl. acsintetina ce nu inteleg eu este: de ce te rusinezi cu biserica in numele careia vorbesti si iti educi copiii?
Eu sunt crestina Ortodoxa si in Biserica unde ma rog, preotul nostru nu vorbeste ca tine.
daca nu ti-e rusine cu biserica in care te rogi de ce nu o recunosti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

quote:
Originally posted by denizel

Si m-a invatat pe mine cineva (persoana importanta, nu spui cine ) ca, uneori, armonia e mai importanta decat adevarul.

Denizel, oricine ar fi zis asta, nu pare sa fie crestin

daca Adevarul exista, atunci El e mai important decat orice...armonie nu exista in afara Lui, decat iluzia armoniei, parerea armoniei

iar daca nu exista, atunci totul e nimic...adevar poate sa fie orice minciuna...si invers

Mergi la inceput

quote:

Ingrid, of, draga de tine...!
[Quote]Denizel
Profit de intrebarea lui Ingrid, pentru a face acuma, repede-repede pana nu se trezeste domnu' acsintetina, un raport de activitate .

acsintetina, doresti sa faci lucrare, da? Doresti sa-L faci cunoscut oamenilor pe Dumnezeu, da?
Hai sa-ti arat care e stadiul lucrarii tale, dupa cateva zile de activitate.
- Ai 1 (una)!!!! persoana care e de acord cu ideile tale. Acea persoana e irina.c. si am inteles ca va cunoasteti de pe alte forumuri.
- Ai nspe persoane revoltate (credincioase si necredincioase).
nspe persoane care se revolta sa afle ca Dumnezeu este o bruta, care indeamna la violenta si dresaj cu nuiaua, asa cum tu Il prezinti si asa cum Il intelegi tu.

Esti multumit de rezultate?
Crezi ca e in regula ca, in urma lucrarii tale, sa vina o persoana (Ingrid) despre care habar n-am daca e sau nu credincioasa, si sa spuna ca daca asa e si in Rai, atunci ea nu mai vrea acolo?
Ti se pare buna strategia pe care ai adoptat-o?
Mergi in continuare tot asa?
Daca vezi ca propovaduirea lui Dumnezeu, via nuia, nu este potrivita, ce faci? Vei starui pe ideea asta stramba si ne-la-locul-ei?

Sa-ti spun un secret: daca vei starui, asaaa, ca sa ai subiect de conversatie la unison cu irina.c., las-o balta. N-ai nici o sansa sa mergi mai departe!!! .
Irina, tu poti sa starui!

Denizel

Mergi la inceput

quote:

Si m-a invatat pe mine cineva (persoana importanta, nu spui cine ) ca, uneori, armonia e mai importanta decat adevarul.
[quote]fedoina
Denizel, oricine ar fi zis asta, nu pare sa fie crestin
daca Adevarul exista, atunci El e mai important decat orice...armonie nu exista in afara Lui, decat iluzia armoniei, parerea armoniei
iar daca nu exista, atunci totul e nimic...adevar poate sa fie orice minciuna...si invers

fdoina pai cum separi tu pe Dumnezeu de armonie; DUMNEZEU ESTE ARMONIE!
ma indoiesc de faptul ca tu gandesti crestineste.

Mergi la inceput