Copiii nostrii in Mainile lui Dumnezeu

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

In primul rand eu nu te-am facut impertinenta, deci astept acelasi tratament de la tine. In al doilea rand permite-mi sa ma indoiesc de "dragostea crestina" si sa o aseman mai degraba cu fanatismul. Si, nu in ultimul rand, imi raspunzi la intrebare? Cum te pedepseste pe tine Dumnezeu? Ca vad ca ocolesti foarte elegant raspunsul...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Asa cum remarcasem si mai inainte (cu alte cuvinte, desigur :-)), discutiile astea de pe forumul credintei, sunt ca tava aia, nelipsita de la ceremonia de taitu' motzului la cupil .
Pe tava e un tel. mobil, e un ruj, e o carte, e un creion, e un osutadeeuro , un polonic, s.a.m.d.
Cupilu' alege ce vrea el.

Asa si unia pe acilea .
Daca lor li se incalzeste sufletul cand vorbesc despre un Dumnezeu care ne indeamna la brutalitate, ei despre asta vorbesc.
Daca lor li se incalzeste sufletul si simt ca plutesc de fericire, cand vorbesc despre Dumnezeul care "incearca" cu nenorociri oamenii placuti Lui, despre asta vorbesc (niciodata nu am inteles de ce Dumnezeu, care are pre-stiinta tuturor chestiilor, are nevoie de 'incercari' ale oamenilor...).
Fiecare are dreptul la placerile lui.
Despre experiente minunate cu Dumnezeu, despre Dumnezeul Bun care a facut aia si aia (tot in Biblie aflam si de astea), despre cum un vecin, care isi batea copiii si nevasta si dormea in santz, a cunoscut pe Dumnezeu si a devenit un om minunat, nu se zice nimic. De ce? Iote d-aia! Stie ei de ce... .

Xenocid, cu toate ca incerci tu, cumva , sa nu lasi pe nimenea neciupit in randuletul ala pe care il scrii :-)), ramai un preferat al meu .
Ti-as mai zice-o si p-aia cu 'te prefer multor crestini', da' nu vreau sa ma lungesc :-))))))).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Lasa mai Denizel, este un om credincios ce-si mai altoieste copiii din cand in cand, ce rau e in asta?
Si apoi bataia e rupta din rai, tu n-ai auzit pana acum? Intrebarea mea este: in rai voi primi bataie? Ca atunci nu vreau acolo, mersi...

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Ingrid S
Intrebarea mea este: in rai voi primi bataie? Ca atunci nu vreau acolo, mersi...

Ingrid S si Diana

Ingrid, of, draga de tine...!

Profit de intrebarea lui Ingrid, pentru a face acuma, repede-repede pana nu se trezeste domnu' acsintetina, un raport de activitate .

acsintetina, doresti sa faci lucrare, da? Doresti sa-L faci cunoscut oamenilor pe Dumnezeu, da?
Hai sa-ti arat care e stadiul lucrarii tale, dupa cateva zile de activitate.
- Ai 1 (una)!!!! persoana care e de acord cu ideile tale. Acea persoana e irina.c. si am inteles ca va cunoasteti de pe alte forumuri.
- Ai nspe persoane revoltate (credincioase si necredincioase).
nspe persoane care se revolta sa afle ca Dumnezeu este o bruta, care indeamna la violenta si dresaj cu nuiaua, asa cum tu Il prezinti si asa cum Il intelegi tu.

Esti multumit de rezultate?
Crezi ca e in regula ca, in urma lucrarii tale, sa vina o persoana (Ingrid) despre care habar n-am daca e sau nu credincioasa, si sa spuna ca daca asa e si in Rai, atunci ea nu mai vrea acolo?
Ti se pare buna strategia pe care ai adoptat-o?
Mergi in continuare tot asa?
Daca vezi ca propovaduirea lui Dumnezeu, via nuia, nu este potrivita, ce faci? Vei starui pe ideea asta stramba si ne-la-locul-ei?

Sa-ti spun un secret: daca vei starui, asaaa, ca sa ai subiect de conversatie la unison cu irina.c., las-o balta. N-ai nici o sansa sa mergi mai departe!!! .
Irina, tu poti sa starui!

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Stiti ce ma sperie pe mine?
Ca oamenii astia,care considera ca bataia e dorinta lui Dumnezeu,merg la biserica,se roaga,stiu pasaje din biblie pe dinafara,etc etc.Adica,vazut asa,pe dinafara,ai zice ´´mama,ce oameni buni,credinciosi,interesati de cele sfinte,studiosi.!!!´´

Cum oare,intreb si io ca prostu,poti sa crezi in invataturile lui IIsus,poti sa intorci si obrazul celalalt,si in acelasi timp sa-ti batii proprii copii,invocand disciplina????

Cum poti sa te contrazici in halul asta?IIsus a fost bland,ingaduitor,iubea copii ´´lasati copii sa vina la mine´´...
Daca credem in IIsus,in bunatatea lui,cum naiba sa mai credem si in popa ,arhiepiscopul si ´´preasfintitul´´ care ne ´´traduc´´ Biblia spunand ca Dumnezeu vrea sa ne altoim copii???

Acest fapt in vad ca pe un flagel aparut pe capul Bisericii,care tine neaparat sa invoce pedepse si frica.Imi pare rau,dar eu am impresia ca din ce in ca mai multi crestini asculta de biserica si nu de invataturile lui IIsus.Care,din pacate,sunt muuult diferite de ce spune vreun arhiepiscop ´´cu harul interpretarilor´´

Ma rog,nu e un caz singular in istorie,acesti preoti care fac de rusine credinta crestina.

ladyJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by denizelIrina, tu poti sa starui!

n-am de ce, nu simt nevoia sa conving pe careva ca am dreptate in vreo privinta Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by acsintetina

quote:

????????!!!!!!dar acolo de drepturile copilului a auzit cineva?asta nu este educatie ...este dresaj prin teroare! daca ar veni cineva la noi adultii cu nuiaua pentru a ne determina sa facem sau sa nu facem ceva , am apela la politie ? eu da!!!
dana

S-a auzit aici despre drepturile copilului! Nu-ti fa probleme!
Legea este foarte aspra si este autoritate peste cetateni.
Personal am avut parte de disciplinarea Tatalui meu din ceruri. Am stiut in acele momente ca ma iubeste si-o face spre binele meu, spre sfintirea mea si asemanarea mea cu Domnul Iisus!
Deasemenea oare care din noi nu am avut parte de disciplinarea parinteasca si nu am murit, ba de cele mai multe ori ne-a facut bine!

iti bati copii PENTRU CA POTI!!! pentru a te razbuna pe parintii tai care de asemenea te-au batut asa cum chiar tu o spui si sunt convinsa ca nu te-a ajutat pozit6iv cu nimic .iti place privirea de maxima umilinta din ochii lor atunci cand parintele care se presupune ca ar trebui sa-i ocroteasca ii chinuie??!! este aceeiasi privire de animal haituit ,a cainelui batut de stapan si care legat fiind nu se poate apara! ai vazut cum baga coada intre picioare si te priveste umil?asa simt si copii tai cand tu parinte ,ii lovesti pentru ca te ascunzi in spatele bibliei pentru a-ti satisface ...sadismul!din moment ce exista legi care interzic drepturile animalelor cum de inca nu ai fost pedepsit pentru ceea ce faci si ai tupeul sa-i spui educatie .revin la intrebarea mea: daca eu acum as veni la tine( crede-ma ca acum as face-o!) cu o nuia pentru a te convinge asa cum vreau eu sa crezi ce vreau eu si sa faci cum vreau eu ,ai sta sa fii lovit ? eu te invat de bine ,( ca nu ai dreptul sa-ti bati copii) ,deci conform bibliei in in spatele careia te ascunzi am dreptul sa te bat!!! si daca acolo exista protectia copilului ...tu de ce mai ai inca ...drepturi asupra lor??si mai sustii si ca ce faci tu este bine ! ai avut vreodata minima curiozitate sa stai de vorba cu ei( fara nuia in mana) si sa-i intrebi ce cred ei despre asta?

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by elyda,deci conform bibliei in in spatele careia te ascunzi am dreptul sa te bat!!!
dana

n-ai dreptul, ca nu esti mama lui Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ladyJ

Stiti ce ma sperie pe mine?
Ca oamenii astia,care considera ca bataia e dorinta lui Dumnezeu,merg la biserica,se roaga,stiu pasaje din biblie pe dinafara,etc etc.Adica,vazut asa,pe dinafara,ai zice ´´mama,ce oameni buni,credinciosi,interesati de cele sfinte,studiosi.!!!´´

Cum oare,intreb si io ca prostu,poti sa crezi in invataturile lui IIsus,poti sa intorci si obrazul celalalt,si in acelasi timp sa-ti batii proprii copii,invocand disciplina????

Cum poti sa te contrazici in halul asta?IIsus a fost bland,ingaduitor,iubea copii ´´lasati copii sa vina la mine´´...
Daca credem in IIsus,in bunatatea lui,cum naiba sa mai credem si in popa ,arhiepiscopul si ´´preasfintitul´´ care ne ´´traduc´´ Biblia spunand ca Dumnezeu vrea sa ne altoim copii???
Acest fapt in vad ca pe un flagel aparut pe capul Bisericii,care tine neaparat sa invoce pedepse si frica.Imi pare rau,dar eu am impresia ca din ce in ca mai multi crestini asculta de biserica si nu de invataturile lui IIsus.Care,din pacate,sunt muuult diferite de ce spune vreun arhiepiscop ´´cu harul interpretarilor´´

Ma rog,nu e un caz singular in istorie,acesti preoti care fac de rusine credinta crestina.

ladyJ

pai tocmai asta este:ca sa faci o fapta buna ...iti trebuie bunatate,deci ca sa faci o fapta rea ...iti trebuie ceva dupa care sa te ascunzi si sa arunci toata vina ,sa nu fi tu vinovat ci ...altul! dar ca sa-ti bati copii cu nuiaua si apoi sa spui ca asa te-a invatat dumnezeu sa-i inveti ce e bine si ce nu...mi se pare exagerat. asta este doar o placere de a-i chinui care nu are legatura nici cu credinta ,nici cu sentimentele parintesti! are legatura doar cu problemele tale pe care in loc sa ti le recunosti si rezolvi ,te canalizezi pe a-ti chinui proprii copii. credinta iti spune sa-ti iubesti semenii ca pe tine insuti dar sa-ti bati copii???credinta cui??

dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina.c.

quote:
Originally posted by elyda,deci conform bibliei in in spatele careia te ascunzi am dreptul sa te bat!!!
dana

n-ai dreptul, ca nu esti mama lui

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

n-as avea dreptul nici daca as fi mama lui! (desi a reusit sa trezeasca in mine instincte animalice!! )exista si alte moduri de a-ti face copilul sa inteleaga ce este bine si ce nu.refuz sa cred ca in ziua de azi mai exista persoane care cred ca educatia se face cu bataie .copiii nostrii pot vorbi si pot auzi ,pot intelege! trebuie ca noi sa stim sa ne facem intelesi ,mai greu este cu cei care au in minte deja un anumit tip de comportament,ca nu mai reusesti sa-i faci sa inteleaga ca gresesc!

dana

Mergi la inceput