mamici fericite cu mai multi copilasi (4)
Raspunsuri - Pagina 9
marimar spune:
piatra lunii, serios ??? wow, ma bucur pt tine !! banuiesc ca vreti baietel, dupa 2 fetite: nu uita trick-ul, saminta se pune exact in ziua ovulatiei !! nu inainte si nu dupa !!
Succes !
mira, inca nu impachetam
mai avem timp, ne bucuram de soare si vara insa , din plin !!
miha , mai povesteste de copilasii tai si cum te descurci si mai ales cum se inteleg ei, baietii !!
adita, felicitari pt micul umblaret !! Ai copil mare de-acum !
eliana, multumim mult !
Ce face Elena? Dar Andrei si Mihai ???

pe toata lumea
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Laura XXX spune:
marimar
te felicit si eu, e super cat de tare va bucurati pt. bebelus. Sa fie intr-un ceas bun! 
Nu ma stiti dar intru in fiecare seara, sunt alaturi de voi si puiuti.
hannen, iti tin pumnii, si eu am trei si tot asa fara nici o ruda prin zona, decat babysitter din cand in cand. cred ca acolo e si mai greu deci
si din partea mea, pentru curaj si modestie. Sigur veti trece si peste pb. cu inas cu bine!
Laura cu gemenei (2 ani si un pic) si
7 ani
AJUTOR SI RUGACIUNE PT. CRISA www.crisa.ro
marimar spune:
Laura multumesc !
Spune-ne datele copilasilor tai sa-i punem pe listuta !
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
katik spune:
fetelor, multumesc mult pt aprecieri!
marimar, rochita am cumparat-o, eu din pacate sunt antitalent la capitolul croit/cusut![]()
diana, lasa ca va imbracati si voi sigur la anul! sa aveti atunci goana dupa costumatie
. cum stati cu mucii?
hannen, cum se simte puiutza inas? a mai aparut ceva simptom?
elyanne spune:
La multi ani Andreilor si Andreelor! 
Adina (marimar) suntem bine toti... tac'su racit... si mi-e teama ca o luam de la capat... Au fost raciti de atunci intr-una... au tinut-o asa o luna jumate... rosu in gat toti trei, iar rosu in gat Mihai si Elena iar Andrei a facut si la plamani, apoi Andrei otita, si iar Andrei si Mihai conjunctivita...
Imi venea sa fug in lumeeeeeee...
Laura piticii tai sunt mai mari ca ai mie... si io tot mandra mai mare si doi baieti gemeni dupa 
Dar difernta dintre ai mei este de 2 ani si 4 luni...
katik cautam, cautam... deocamndata repedem poeziile... Am "amenintat-o" ca daca nu invata poeziile nu ii iau rochita si nici mosul nu-i da cadou...
Asa ca pana nu invata, nu mergem la cumparaturi... e atat de hoata, de mica... daca ii iau rochita la revede re invatat...
hannen sa nu fie dintii sau otita... Eu am patit-o cu otita... era marait, urla noaptea... si eu ii dadeam calgel pe gingii... ca si dintii stateau sa iasa... Degeaba... Pana la urma am fost cu el la dr. ca nu se calma decat cu nurofen... Si era vb de otita... eu n-aveam cum sa-mi dau seama.
Cel mai bine fugi la dr. sa fii sigura ca n-are nimic.
Poze de ieri, din parc, cu ursuletii!
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
addiana spune:
la multi ani tuturor celor care sarbatoresc azi!
kati parca e ceva mai bine cu mucisorii, sunt fericita ca nu au aparut si alte simptome...ma asteptam la tuse, dar ce bine ca nu!
cat depre costumatie..stiu cum e sa umbli de nebuna prin oras. la sfarsit de an (in vara) a fost greieras, si pana la urma am fost la croitoria de la teatru si i-am facut costumasul design propriu
asta asa ca sa ma laud!![]()
hannen cum mai e inas?
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
marimar spune:
Elyanne, La multi ani pentru Andrei !!
Felicitari si La Multi Ani tuturor Andreelor si Andreilor !!!
-------
gabi25 spune:
MARIMAR felicitari si sarcina usoara.
HANNEN sa stii ca Rares al meu facea la fel, avea unele zile in care ma capia....statea doar cu tzatza in gura si daca miscam de langa el ziceai ca il taie. Nu exista nici un motiv real, pus si simplu asa avea el chef......erau zile in care eu traiam cu aer....nu faceam nimic.
KATI am vazut fulgusorul tau scump
....dulce tare. Rares e bradut la serbare, anul trecut a fost unul din piticii Albei ca Zapada.
Pupicei la restul fetelor si copilasilor scumpi.
La noi ninge asa frumos, am sa scot copii la o balaceala in zapada.
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze
Sabina spune:
Buna feteleor, imi dau seama ca trebuie sa intru si eu in club, pt ca de fapt am trei copii, nudoar 2:)
baiatu cel mare are 20 de ani, aproape 21 , da e si el al meu,. nu? chiar daca nu ma asculta nici picat cu ceara![]()
Vorbiti de raceli etc:
noi deocamdata am rezolvat aspectul asta tinand Galagia acasa..merge de 2 ori pe sapt ola lectria de pian si atat, in rest imi mananca si urcehile. Dar Ghoerghe e inca [rea micut, nici 3 luni n-are, si n-am avut chef sa faca si el gradinita la varsta asta.
cat despre organizarea casei...br.....la mijne se pravalesc toate, efectoiv nu mai stiu unde sa le pun.
hannen, un sfat de la tine? ce si cum sa fac? problema e un sot care e strangator nevoie mare, ceva de groaza.
va pup si sanatate bolnaviorilor, hannen, nu ne lasa in ceata cu inas.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo