FIV 147

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Dariela imi pare atat de rau ... nici nu stiu ce sa spun !! iti doresc putere sa treci peste momentul asta !

Pisix nu am mai citit de mult dar cred ca esti pe ultima suta de metrii asa ca iti tin pumnii stransi !

De mine nu va mai spun nimic nou, am fost din nou amanata pentru ca pe 9 nu vine profesorul in tara, asa ca voi face punctia in 16 si ET pe 18 decembrie. Dupa calculele mele ar trebui sa fac testul pe 1 ianuarie 2008 (asta daca am rabdare sa il fac in Z14) .. simpatic, nu ? Poate e un semn.. Zouzou deci tot cu roz sa ma faci si mai departe te rog frumos

Va tin pumnii la toate ca stiu ca aveti mare nevoie de asta !

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor, va multumesc pt toate gandurile bune !!!
Am avut o zi grea dar ...s-a terminat. Din pacate la sotul meu s-au gasit f greu spermatozoizi dar ...s-au gasit.
Spre sa fie viabili si sa se indragosteasca de cele 12 ovocite ale mele. Peste cateva ore se va face ICSI si abia astept sa vina maine sa vad ce a iesit.
Avalon cred ca e chiar acum in punctie, din pacate am intarziat-o si pe ea cu problema noastra.
puiramy -asteptam vesti de la tine
Dariela imi pare foarte rau ...dar vorba ta, e un semn ca se poate si ai pt ce lupta

Sunt pe vaaal

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

xrysya- bravo, bine ca ai scapat. Ti-a spus cati embrioni /ovocite ai avut ?
Kora -endometru 8.5 . Dr a zis sa nu-mi fac griji, e suficiet sa se prinda bb, acum ar fi inutil sa mai iau orice, el nu mai creste ci doar se ingroasa

Sunt pe vaaal

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Pussilinafelicitari si sa te bucuri toata viata de tustele tale dragi...Dumnezeu sa va binecuvinteze!
pisixendometrul tau e foarte bun...vei vedea ce culcus isi vor pregatii puiutii tai acolo...
succes fetelor pe mai departe...

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

DarielaCuraj...si plan de bataie pt. viitor!
pisixai scapat!! Sa se iubeasca bine pisineii peste noapte!
Avalon, puiramy-voi ati scapat?
dream-am inima cat un puricel mic...dar nu ma dau batuta! lupt pana la capat!Joi am eco...dar deja vad un albus imeeens ...de zici ca maine ovulez!! ooops! si m-a intepat si OS care se pare ca a intrat in functie dupa multa vreme!Da' numa maine nu-i poimaine!Si ma lamuresc ce si cum!
kitta-tu ce mai zici? eu cred ca ratez histeroscopia- la pariu!
va pup
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

pussi sa-ti traiasca printesele.
Pissix sa auzim numai vesti bune.
Avalon? Puiramy cum a fost la punctie?
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Dany stai linistita cu "albusul" si la mine e la fel si inca de la inceput. Dr a zis ca e normal si ca asa trebuie sa fie. Ar fi semn rau sa nu fie... Estofemul este de vina. bafta multa joi! Iti tin pumnii

Pisix recolta e buna! sa ramana toti!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Pisule,chiar ca ai avut o zi grea....bine totusi ca,in final,s-au gasit cativa gigei si ma rog pentru tine sa fie puternici si sa fertilizeze toate outzele.Multa,multa bafta!!!

Avalon,Puiramy: sper ca a fost bine! Sa aveti embrionasi frumosi!

Luck: multumesc pentru gandurile tale,te pupic dulce!

Iana_Mari: te-ai descurcat atunci cu gonalul? Ai o rabdare de fier daca nu faci inca nici un test...eu faceam sigur...

Flori, Dariela: Curaj si inainte!!! Nu va lasati,trebuie sa reusiti!

Pussi: sa va traiasca fetitzele! sa fie sanatoase si sa va bucure toata viata!

Mie nici acum nu mi-a venit CM ,desi au trecut 75 zile de la acel diphe de 3.75.Macar e bine ca de vreo 2 saptamani nu mai am bufeuri.
Daca pana sambata nu-mi vine,trebuie sa merg iar la eco,la C-ta.Abia vad si cum mai stau cu chistul(acum 2 saptamani scazuse de la 5 cm la 3.78 cm,datorita tincturilor naturiste).
FIV-ul nu voi mai avea timp sa-l fac anul acesta,asa ca am vb.cu dr. pt. ianuarie-februarie.Sper sa am mai multa bafta atunci.

toate fetele si multa bafta celor care sunt in plin tratament si rezultate pozitive celor care vor face testul.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor inimoase, va multumesc din suflet pentru sustinere: Cristinici, Danyalo, Pisix, Dream1971, KoraPop, AncaWish, miki-miki, Felicia, Luck, Kitta, Marrina, Moniland, Ladyxe, nusy, iana_mari !

DARIELA, imi pare tare rau pentru rezultat...

Iana_mari, testul de sange hotaraste, tu stii cate fete au avut pete inainte de test si erau gravide?

Pussi, sa-ti traiasca fetitele si sa fie sanatoase, iar tu sa te refaci repede!

Eu sunt foarte multumita pana acum, am avut 8 ovocite si maine voi afla cate s-au fecundat, sperma a fost buna si 90% nu va fi nevoie de ICSI. Sunt foarte bucuroasa ca am vorbit cu Doamna Doctor si e posbil sa facem un transfer vineri cu unul sau 2 embrioni si duminica cu un blastocist, asta numai daca vor evolua bine pana atunci...
Am ramas placut impresionata de clinica, de echipa de FIV, de conditiile de acolo si de felul in care s-a desfasurat totul, si cand spun toate astea credeti-ma ca sunt tare cusurgioaica... Ma simt excelent dupa punctie, nu am nici macar o jena iar anestezia a fost impecabila.

Xrysya, Ladyxe si Puiramy, va doresc ca totul sa mearga excelent si sa aveti un rezultat pozitiv, in ultima vreme nu prea au fost vesti bune si poate ca perioada urmatoare va fi benefica si pentru noi!

Cristinici, orice laborator da si valorile normale pentru analiza progesteronului pt fiecare perioada a ciclului, pe buletinul meu de analiza de la Medsana vad ca scrie valori normale pt faza luteala 3,28-38,63 ng/ml (valoarea mea era 28) iar pe buletinul de analiza de la Medicover scrie 5.3-86 nmol/L (valoarea mea era 53). Depinde de unitatea de masura, dar pt ziua 3-4 dupa ET trebuie sa se situeze undeva in interval ca sa nu mai fie nevoie de progesteron injectabil. Daca valoarea e scazuta, sub interval sau spre limita inferioara, atunci trebuie supliment progesteronic.

Miki, tot ce stiu despre inhibina B - stiu ce relevanta are ea la femei, si anume ca o valoare cat mai mare e buna, pe cand o valoare mica indica rezerva ovariana pe sfarsite sau in scadere... inhibina B evouleaza invers proportional cu FSH-ul (care cu cat e mai mare cu atat de mai mica rezerva)... Inhibina B da informatii de mai multa acuratete despre rezerva ovariana decat FSH-ul, dar... din pacate daca rezultatul este nedorit nu se poate face nimic. Sau, in strainatate vad ca folosesc pentru aceste cazuri de rezultat slab la stimulare- corticosteroizii, pentru ca ovocitele pot fi slabe calitativ din cauza anticorpilor antibodies... analiza care detecteaza acesti anticorpi antimullerieni insa nu se poate face la noi in prezent.
Despre relevanta Inhibinei B la barbati, o sa cercetez...

Moniland, inteleg ca nu ai avut rezultatul asteptat. Nu fii trista, te rog, punct si de la capat. Citeste te rog povestea lui Virgo, eu o stiam de pe alt forum si mi s-a parut extrem de interesanta.

Pisix, stai linistita ca punctia mea a fost in grafic, am avut timp sa ma instalez in rezerva, sa ma schimb... Hai fii increzatoare ca si pana acum, va fi bine, vei vedea! Te pupic si tin pumnii in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Avalon semne bune incercarea are...ceea ce ti-am urat mai demult sa pasesti cu dreptul este super valabil...bravooo sa o ti-i tot asa...citind ce ai scris,am descoperit pentru prima data ca se pot face doua et-uri..deci vineri la 72 ore faci cu doi embrionasi,iar duminica vei face cu blastocist??sper ca am intels bine,sau sint nauca de cap...in orice caz mi se pare super ideea...iti doresc pe mai departe sa iasa totul asa cum iti doresti tu

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

Mergi la inceput