FIV 147

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Dariela !

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Dariela, imi pare asa de rau....
cuvintele sunt de prisos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Pussi sa-ti traiasca minunile si sa fiti sanatosi si fericiti toata viata!

E asa ciudat, pe o fata o feliciti de bucuria ei, pe alta o sustii in supararea ei...Sa ne ajute Dumnezeu sa facem fata si bucuriilor dar, mai ales, necazurilor!

Moniland nu stiu ce as putea sa-ti spun! Sunt sigura ca poti sa duci si mai mult de atat, e revoltator, stiu, dar daca nu iti revii, iti faci si mai mult rau! Asta e, azi esti suparata pe viata, ok: revolta-te, striga impotriva ei si a nedreptatilor ei!
Striga-i cu toata forta ca ti-ai fi dorit-o un pic mai normala si ai fi avut o singura dorinta: sa faci un copil cu mai putine sacrificii si mult mai putina durere in suflet!
Dar maine vei fi ok si o vei lua de la capat. Sunt convinsa de asta!

Pisix am inima cat un puricel, iti tin pumnii pe toate fronturile!

Va pup pe toate!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dariela imi pare nespus de rau ,sunt alaturi de tine!
Ladyxe ti-a aratat embrionasii pe monitor?Mie prima data da,a doua oara nu ,nu stiu de ce si atunci am uitat sa intreb,doar atat stiu ca a trimis cateterul la microscop la Matei ( dupa ce mi i-a pus) si dupa putin timp a venit o asistenta si a spus ca totul e ok,asa a fost si la tine?Tu TREBUIE sa reusesti,nu se poate altfel!Am zis!

Avalon,Pisix,Puiramy veniti fetelor cu vesti bune!!!!

PUSSI TE FELICIT SI AICI!SA VA TRAIASCA PRINTESELE SI SA VA ADUCA NUMAI FERICIRE TOATA VIATA!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Offf Dariela sunt fara cuvinte. Imi pare tare rau. Nu uita ca orice cadere e un nou inceput si intr-o zi vom invinge. Fii tare si lupta pentru sansa ta.

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Danyalo si mie mi-e teama sa nu fie o problema acel polip. Nu am insa incotro si am decis sa merg pe mana doctorului si sa incerc sa gandesc pozitiv. Adevarul este ca mi-e teama dar sper ca stie el ce face. Tu in ce stadiu esti? Dupa vestea Darielei de azi noi am mai ramas acum... Trebuie sa spargem gheata!

Flori tu cum mai esti?

Pisix, Avalon nu ne dati si noua nici o veste? Stam cu pumnii stransi sa fie totul bine.

Iana poate fi si semn de sarcina. Lasa stressul si gandeste pozitiv. Mai e putin si ne parasesti ca sa te duci la [gravid]-ute

Ladyxe stai cumintica si ai grija de puisori. Au nevoie de toata dragostea ta ca sa creasca.

Anca mult success!

Kora, Moni, Zouzou (pe unde esti?)

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Pussi sa fii fericita impreuna cu printesele tale
Dreeam1971 multumesc,dar nu pot sa stau linistita
Dariela.......nu stiu ce sa-ti ,zic sa ai putere sa mergi mai departe

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Dariela

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Dariela iti tin pumnii sa treci peste moment, sa ai puterea sa privesti spre viitor cu speranta!
Iana iti tin pumnii, adu-ne te rog si o veste buna!
Pisix m-am gandit la tine, m-am rugat sa fie bine, te astept cu vesti bune.
Anca bafta la stimulare, am vazut ca ai eco pe 28, eu pe 29, offff din nou nu ne intalnim! Ziceai ca ai stari ciudate de la Diphereline. Nervi, agitatie etc. Eu am niste dureri de cap f mari, nu ma pot concentra. Cred ca nu suntem singurele "victime"....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

si eu am avut punctia azi la 9,dar nam vazut nimic.cum mau pus pe masa am dormit,si ma mai trezit dr cand a terminat.ma trezit ca sa ma duca in camera.mia zis ca totul e bine si vineri embriotransferul.si mia dat inca 4 feluri de antibiotice.acum astept vineri:)

http://www.slide.com/r/fwzwcNH24j8yJ8vbKCcVKv8iPRZb41FB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original

Mergi la inceput