FIV 147

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

FETELOR

Va multumesc din suflet pentru sustinere si nu aveti idee cat am suferit ca n-am putut intra pe net sa va povestesc ce am facut la punctie , dar aseara am ajuns tarziu acasa si azi mi-am mai pus din treburi la punct ca cele doua saptamani sa nu am nici o grija .
Ieri am intrat la punctie prima, la ora 7.30.Eram hotarata sa fac anestezie partiala, ca de fiecare data asa am facut si a fost ok(Avalon,dar intrand in sala Dr. mi_a zis ca anestezistul este intr-o operatie si vom face , daca vreau cu anestezie locala, adica doar un sprei local.
Am facut punctia doar cu anestezie locala si nu am simtit aproape nimic, doar niste mici intepaturi in zona ovarelor, dar suportabile.In schimb dupa vreo jumatate de ora de la punctie a inceput sa ma doara burta. Nu m-a tinut mult durerea ca am luat un supozitor.
In fine nu asta e important, ca prin cate dureri fizice am trecut toate , ce mai conta una, si poate ultima.Au rezultat 11 ovocite, contrar analizelor mele, adica FSH-ul care ma pusese pe jar cu valoarea de 24,15,pana si dr zicea ca s-ar putea sa nu am nici un ovocit la valoarea asta.
Astazi am sunat si am 10 embrionasi, aveam 11, dar unul din ei s-a fertilizat cu 2 spermatozoizi si mi s-a spus ca ar fi eroare genetica si nu-l vor lua in calcul.
Maine sun din nou si vad cate celule au si cand merg la ET.

Va multumesc la toate fara exceptie pt sustinere , nu va mai enumar.
Pisix Se apropie ziua ET, incearca sa te detasezi de toate gandurile si sa fii cat mai relaxata, conteaza f mult psihicul.Mult succes, stai f bine si tu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Bravo, Puiramy! Super-rezultat, 10 embrionasi, vei avea si de congelat! Ma bucur mult pentru tine si sa dea Domnul sa reusesti!

Zouzou, da, asa este, daca embrionii vor evolua bine mi se transfera unul sau doi in ziua 3 (la 72 ore) si un blastocist la 5 zile (adica peste inca 48 ore). Am inteles ca statistic, unul din 6 embrioni care au ajuns in ziua 3 vor rezista si vor evolua corect la stadiul de blastocist. Deci daca nu ai cel putin 6 embrioni bine divizati in ziua 3, nu este indicat sa ii mai lasi in mediul de cultura de laborator, trebuie introdusi in mediul lor natural, adica in uter , unde au mult mai multe sanse sa evolueze mai departe. Multumesc mult pentru incurajari, sa ai si tu parte de reusita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

DARIELA
AVALON iubita ma bucur ca totul a decurs bine si esti multumita,abia astept vestile de maine
MIHAELEPUIRAMYLARAANTOSIT
DANYALOMANUMANUDREAMCRISTAL
PISIXLADYXEIANA_MARIHELENY
TELIELLABOOANCA WISH
RUBIAXRYSYAZOUZOUAVALON
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

Avalon Ma rog la D-zeu sa reusesti, si sa treci cat mai repede la Odisee.Suntem in aceeasi perioada. Iti voi tine pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

bravooo puiramy...super productiee...tine-o tot asa si va fi super de bine
aurel-cris

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Va invit la un nou capitol norocos AICI

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

Mergi la inceput