FIV 147

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, eu ma injectez in continuare, azi sunt in ziua 6 de stimulare, dar, de vreo 3 zile, locul unde mi-a fost facut o injectzie este foarte dureros shi tare!!! Ce sa fac in situatzia asta? Of, Doamne, sper sa nu o dau in altele acum. Vineri (Z10 de stimulare), merg la echo shi probabil vom stabili shi punctzia.
Pisix: pupici shi bafta multa la embrioni frumoshi shi lipicioshi.
Dariela: ashtept o valoare mare, mare.
Kora: sa te ajute DD in tot ce ai de gand. Poate anul viitor va fi cel norocos.
Zouzou: multzumim pentru rabdarea ta de a avea grija de noi capitole, de listutze reactualizate etc.
Va pup pe toate!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Pisix pana acum nu am baut ceai de cretisoara. Nu se bea in perioada de inhibare. Endometrul meu se pare ca e ok si natural. Voi incepe sa beau ceai de cretisoara de miercuri, de cand incep si stimularea. Eu stiu ca se poate bea pana la aflarea rezultatului, ajuta si la implantare.
Cat despre endometrul tau, stai linistita ca va creste si intre punctie si ET si va fi bine! Da' stiu ca ai productie serioasa acolo, nu gluma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Pisix cand vei fi in locul meu o sa te vad eu pe tine,asa cum zicea si Kora parca ai vrea sa prelungesti agania sau extazul.
Astazi am fost in oras sa ma tund si am vrut sa-mi iau test de la farmacie,dar parca ceva m-a oprit sa n-o fac .
Am ramas surprinsa astazi ,la masa de pranz ,sotul meu mi-a spus ca daca nu se prinde cand putem face urmatorul fiv.Mi-a prins foarte bine la psihic.
O sa vad maine daca am mai mult curaj.Au mai ramas 3 zile.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Am intrat si eu sa vad ce mai faceti si vad ca aveti activitate nu gluma...Sper ca toate care sunteti acum in focuri sa reusiti.

Dariela ma tot uit dupa vestile alea bune. Sper sa vina fiindca tare avem nevoie de ele...

Pisix nu te mai gandi la hiperstimulare si la alte minuni. Gandeste-te ca in cateva zile o sa ai bebei la purtator si care vor ramane la mami 9 luni si nu au nevoie de stress suplimentar. Mult success maine

Iana_Mari mai e putin pana la vestea cea mare. O astepatam

Ladyxe sa fie cu noroc!

Antosit am incercat sa citesc din urma. Jos palaria! Ori te-ai documentat ori la loc comanda...Sper sa fie de data asta lozul castigator si pentru tine. Il meriti pe deplin.

Danyalo, Anca, Mihaele, Puiramy, Heleny mult scuccess tuturor. daca am omis pe cineva. A fost involuntar dar oricum va doresc la toate fara exceptie numai si numai bine.

Un cuvintel si despre mine acum fiindca am prins un licar de speranta din nou. Vineri au vrut sa-mi anuleze ET datorita unei mici sangerari. Dupa insistente mari am reusit sa ma vada doctorul azi. Endometrul are 11.9 dar a aparut un mic chist/polip (nici doctorul nu a stiut exact ce este) care a produs sangerarea. Acum m-au sunat si mi-au zis ca analizele de sange au fost ok asa ca incercam un tranfer vineri dimineata. Sper sa reziste cei trei embrionasi la dezghet +PGD. Off stressul este ingrozitor de mare...

Va pe toate fara exceptie.

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor cu riscul sa fiu off toppic vreau sa va intreb daca are cineva nevoie de un vaccin antigripal,ca eu am unul in plus,sotul meu nu vrea nici cum sa il faca,el este adeptul naturistelor,adica fructe,legume etc.Daca vrea cineva , sa imi dea un PM.Acest vaccin nu se face in sarcina dupa cate stiu,deci intreb acum fetele care inca nu au inceput tratamentul pt FIV.

dream bafta multa!Dr. tau a zis ca e ok si daca ai un polip?Ti l-a vazut la eco sau cum l-a depistat?Iti tin pumnii stransi!Meriti sa fii mamica,eu iti stiu povestea...
Dariela nu ne mai tine pe jar,ai facut bhcg?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Kora multumesc mult! . La eco s-a vazut acel polip. Doctorul mi-a zis ca nu stie exact ce este si cum de a aparut fiindca marti nu era. Avea in jur de 4.5 mm iar parerea doctorului a fost ca nu ar trebui sa influenteze in nici un fel sarcina...Vom vedea ce-o mai fi. Oricum nu e usor cum nu e usor pentru nici una dintre noi.

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

iana_mari - mmm...am ceva dubii dar ai dreptate, pana nu esti acolo nu stii cum vei reactiona, oricum, eu sunt convinsa ca in Z10 imi voi baga un test, acuma doar sa nu pice duminica, asa ar fi singura sansa ...
Noroc cu barbatii nostri, ei ne scot din starile noastre, si ...pana la urma ...asa si trebuie sa ne gandim mereu la viitor
ella28 - Iti dai seama ca ma duc sa caut ceai cand plec de aici, nu ? ....
dream1971- stai linistita ca eu sunt supeeeer bine dpdv psihic dar am zis sa nu ignor riscurile asa ca mai intreb si eu; dar da, sunt foarte increzatoare ca voi fi mamica ...
Pai haide, imi zici mie sa nu ma stresez si o faci tu ?... Nu te ingrjora, nimic nu e asa dramatic cum pare la prima vedere. Inca o data ... uneori e suficient sa crezi in sansa ta ...
cristal1995 - pai sper ca marea iubire sa fie fulgeratoare (la ICSI nici n-ar avea de ce sa fie altfel) si aia mici sa fie lipiciosi foooc
Kora - a-haaaa, mi-am amintit acum, stiam ca e ceva care voiam sa fac si eu dar vorba ta acum nu-mi mai trebuie
Uite am fost iar la Gynera sa-mi las dosarul si am aflat asa:
- ca merg foarte bine transferurile de blastocisti, ca deja au facut suficiente si ca daca e de unde, il recomanda cu toata caldura
- ca deja au reusite cu blastocisti, nu mi-a zis cate pt ca oricum nu e relevant, atata timp cat nu stii la cate incercari se raporteaza
Deci sunt foarte increzatoare iti dai seama !

Sunt pe vaaal ( Maine -punctia!)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Puiramy, Avlon, Pisix - Doamne ajuta! Sa veniti cu vesti bune!
Kora - Vine el si CM-ul! Pana atunci ai de la mine o !
AncaWish - Sa ai maine o zi buna si calma!
Cristal - Maseaza locul dupa injectare si daca ai rabdare foloseste o compresa cu gheata
Dream - Sigur puiutii tai vor rezista!
Danyalo - Te astept cu vesti bune joi de la eco !
Iana-mari- Lasa teste la locul lor in farmacie! Gandeste-te ca puiutii tai sunt bine acolo. Sa ai joi parte de cea mai frumoasa zi!
Ladyexe - Pentru puiuti lipiciosci!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Kitta - Esti o fata extraordinara! Cat despre logoreea ta pe mine m-a ajutat foarte mult!
Referitor la analiza de progesteron ceea ce m-a nemultumit pe mine la Giulesti este faptul ca nu s-a amintit de ea nici macar in treacat. Mi se pare corect ca dr. sa ne dea aceasta informatie si eventual, chiar daca seamana a reclama, sa fim si indrumate catre un laborator care o poate face in timp util. Pana la urma nu toata lumea locuieste in Bucuresti, ca sa cunoasca clinicile/spitalele care fac diverse investigatii.Eu am aceeasi nemultumire si fata de progesteronul injectabil - chiar daca nu se comercializeaza in Romania (de ce oare?) mi se pare corect sa fim informate de el. Dar asta este sistemul si nu cred ca se va schimba ceva prea curand, asa ca n-avem decat sa ne documentam singure.

Eu o sa plec maine dimineta spre Bucuresti pentru o noua analiza beta hcg Sper sa ma intorc cu o valoare corespunzatoare!
Nu stiu ce este cu mine, deocamdata sunt extrem de calma si linitita. Sotul meu ma intreaba unde e nevasta-sa cea nervoasa si agitata? Nu stiu ce sa-i raspund! Cumva sunt sigura ca piticotul meu e acolo si se dezvolta in ritmul sau!
Va multumesc tuturor pentru gandurile voastre!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Avalon ,Kitta cine stie care e intervalul de valori pt progesteron in ziua ET.
Avalon dupa cum vezi inca ma documentez si voi incepe in februarie, un nou FIV si sa speram ca ultimul.Deocamdata ma mai lupt cu dentistul.
fetelor haideti cu vesti bune .
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput