FIV 147

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Salutare dragele mele
Intru fuguta sa va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ca imi dati sperante.

Un pt Anca, imi pare rau cu nu ne-am cunoscut "fata in fata".

Am citit asa putin, vad ca Anca va tinut la curent, prea multe nu ar mai fi de spus, doar ca situatie ramane delicata, la ultima eco aveam endo d 7,7 si nu cred ca a crescut prea mult, iar estradiolul era cam micut o mie si ceva.

Din aceasta cauza,Kora, iau cate 6/zi cicloproginova, 3 utrogestant, una aplicatie de crinone, elevit si incerc sa iau si medrolul.
Pt moment nu voi face progesteronul inj. dar peste 4 zile merg sa-mi fac analiza la progesteron si apoi vedem cum o sa continui.
Kora, daca punctia a fost vineri la prima ora si azi, luni, am facut ET, nu inseamna ca au trecut 3 zile?

In legatura cu embrionul cu fragmentatii, mi s-a spus ca aceste fragmentatii tind sa se divida si sa ajunga morula, ati auzit asa ceva, pt mine fragmentatii= nefolositor, iar acum va vine sa credeti ca-mi pun cel mai mult baza in el?

Acum va las, destul pt azi cu pozitia sezut, sper sa pot intra cat mai curand

Bafta tuturor celor aflate in focuri si
ladyxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Avalon,pisix,puiramy
BAFTA maine la punctie si sa veniti cu cele mai bune vesti !!!!!!!!
ladyxe
FELICITARI pt puiutii tai si sa dea DD sa ramana alaturi de tine 9 luni de zile.
dariela
te asteptam maine cu vesti bune.
zouzou

am scos majoretele pt voi fetele mele dragi si doresc din suflet ca ele sa va aduca noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Dariela, am niste emotii pentru tine...Sper sa fi crescut valoarea muuuult.

Ladyxe, si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut. Abia la 19:30 am reusit sa plec de la serviciu.

Eu maine la 7:30 bag o eco. Nu mi-a trecut inca ciclu, dar sper sa nu fie nicio problema.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

cristinici - cel mai 'corect' e sa-ti faci dozarea in Z3 de la ET
Bafta tuturor fetelor, sper sa citesc maine seara si sa gasesc numai vesti bune
zouzou - tu ce mai zici ?
ladyxe- poate ti se pare prea babeste dar eu am inceput sa beau ceai de cretisoara care cica ar mai creste endometrul...In fond, nu mai avem nimic de pierdut.
Mare atentie la progesteron, daca ai estradiolul mic inseamna ca e posibil sa fie si progesteronul la fel, asa ca bravo tie, sa nu ratezi testul din Z3 (adica peste 4 zile)
Bafta, iti doresc sa se prinda !!!

Sunt pe vaaal ( Maine -punctia!)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ladyxe ma bucur ca totul a iesit bine pana la urma,cu mari emotii...eu intelesesem ca ai facut punctia sambata de aceea am crezut ca ti i-a pus la 48 de ore.Si eu la ultima eco am avut endometrul 7 si am luat 3 cycloprogynova ( ma intreb daca datorita nereusitei mele ti-a dat tie acum 6 sa iei?),dar poate pana la ET a mai crescut si la mine si la tine,nu avem de unde stii.Bafta multa in continuare,semana tare mult povestile noastre,sper ca finalul sa difere.
Dariela bafta si tin pumnii pt bhcg cat mai mare!Doamne ajuta!
Pisix te-am visat azi noapte,nu mai stiu ce am visat,dar sigur despre tine era vorba.Parca erai bruneta sau satena cu parul prins in codita ( probabil areti cu totul altfel,dar visele sunt vise) si m-am trezit cu numele de "Pisix" pe buze,nostim,nu?Vestile cu blastocistii sunt foarte bune!Bafta azi la punctie,te asteptam cu vesti super bune!
Avalon si la tine ma gandesc cu pumnii stransi,bafta la punctie si sa ne scrii vestile cele mai bune!
puiramy bafta multa si tie la punctie!!!!
Zouzoule cred ca deja ai bebeicii la purtator!Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Kora draga - trebuia sa fim chit ...si tu m-ai bantuit cat asteptam (si noi pe langa tine) rezultatul la bhcg asa ca ...era normal sa ma visezi, nu ?
Eu azi sunt super ok, nu am deloc emotii (curios, plangeam in fiecare dimineata cand citeam ca una din voi intra la punctie)si m-am riscat cu jumatate de ceai de cretisoara (desi nu prea ar trebui sa mai beau nimic...)
Fetelor, si eu am avut la ultima eco endometrul 8, si nu mi-a dat sa iau nimic, oare sa nu iau si eu niste cycloprogynova ?
Dupa punctie, evident ...

Va pup pe toate fetele care azi au o zi importanta, dar si pe restul, evident

Sunt pe vaaal (AZI -punctia!)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Pisix eu zic sa o intrebi pe dr. Dracea de cycloprogynova,vezi ca numai pastilele albe se iau,pe cele maron le arunci.Cred ca ar fi bine sa iei,de ce nu?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Azi am o zi proasta. Sunt suparata pe viata.

Sper sa aveti voi o zi buna si cu multe reusite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Avalon, Pisix, Puiramy, bafta multa, multa! Ma gandesc la voi, tin pumnii sa aveti cat ami multe ovocite de calitate!
Dariela, multe fete au zis ca aveau o stare sufleteasca asemanatoare cu a ta inainte sau atunci cand au aflat ca sunt viitoare mamici, sper sa vii cu vesti super bune!
Ladyxe, de acum... odihna, relaxare, stii tu!
Ancuta, gata, ai primit ok pt stimulare?
Ella 72, sper ca te-ai linistit.. eu chiar nu stiam ce sa-ti zic despre CM, la mine dureaza max 3 zile asa a fost si inainte asa e si dupa FIV.. Bafta multa in continuare!
O zi buna tuturor!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna fetelor, va pe toate. Nu am mai intrat de mult aici dar azi intru sa le spun lui Pisix si Avalon ca sunt alaturi de ele si ca-mi doresc din tot sufletul sa fie OK.
Hai Pisoi

Hai Avalon

Miki

Mergi la inceput