FIV 147
Raspunsuri - Pagina 14
ella28 spune:
Pisix bafta la punctie, sa gasesti niste Kinderi plini de surprize placute!!!
Ladyxe iti ti pumnii la ET , sa se prinda si sa stea acolo 9 luni![]()
Anca bafta la eco maine, sa fie bine, sa incepi stimularea!
Eu am fost azi la eco, Z14 de Diphereline, eram la ciclu....am facut ecografia si acum asteptam sa treaca rusii Carpatii ca sa pot incepe stimularea. Adica o incep miercuri. Cu 3 Menogoane si 1 Diphereline.
Ce sa va spun de Giuly, poate va e dor, e un vis!!
Azi tocmai ma injectam cu Diphereline in baia de langa cabinet cand am auzit vocea lu' tante Getix care ma striga duios si am iesit ca un taifun! Ea i-a zis lu' profu' ca eram la pipi. Si profu' ma intreba de zor daca am avut timp sa fac...era sa ma buseasca rasul. Eu ma injectam fratilor, imi faceam datoria!!
L-am intrebat daca imi da voie sa beau ceai de cretisoara si sa iau minerale, a zis ok. Nu voi lua Maca , mi-e frica sa nu aiba reactii ciudate in corpul meu. Mai ales ca endometrul meu era azi de 13 si la cam toate ecografiile a fost peste 11.
Ce m-am intins
...........
Anca Wish spune:
Embrionii de mai putin de 6 celule, au vreo sansa? Nu sunt prea mici? 
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
KoraPop spune:
Anca, Pussi a reusit cu doi embrioni unul de 4 celule si unul de 8 celule si dupa cum stii are doua gemene.Si cred ca ar mai fi exemple.
P.S. Totusi cu cat sunt mai mari cu atat sansele cresc,de aceea blastocistul are cele mai mari sanse....depinde de norocul fiecareia,adica de DD!
Kora
CARPE DIEM!
Anca Wish spune:
Mersi, Kora. E incurajator!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
KoraPop spune:
Fetelor ati vazut ca a deschis o fata un subiect "inhibina B"?Se face aceasta analiza si in Bucuresti ,ea chiar azi a facut-o,costa 3 milioane lei vechi si se face in a treia zi de CM.Dureaza cca 3 saptamani pana soseste rezultatul ( analiza se trimite in Germania).Nu am scris numele laboratorului pt ca fata care a deschis subiectul prefera sa i se trimita PM,ca sa nu faca reclama,eu insa as considera ca e o informatie utila de pus pe prima pagina....
Kora
CARPE DIEM!
pisix spune:
iana_mari - JOI ???!!! Fetelor nu inteleg de unde aveti atata sange in voi, sincer ...Pana joi mai sunt ...4 zile, stii, nu !!!!!???
Kora - te rog ...am luat-o razna ...dar mai imi spui o data (in mare, ca imi amintesc) ce e cu inhibina asta ?....
Fetelor, la simptome hiperstimulare zice dureri abdominale ... asta se refera la dureri de stomac sau mai spre ...abdomenul inferior ?
Eu imi simt destul de acut ovarele, cel putin stangul se vede ca e foarte ocupat dar mi-e sa nu fie vreun semnal pe care nu stiu eu sa-l interpretez
In general ma simt foarte bine, nu am greturi sau ameteli sau alte alea
Sunt pe vaaal ( Maine -punctia!) 
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
pisix spune:
ella28 - esti mortala, Giuly din descriereile tale suna intr-adevar foarte ...exotic
Cum de ai endometru asa bun ? Cu ceai de cretisoara ?
Fetelor am ramas cu o dilema: endometrul creste si dupa punctie, sau numai pana la 'ovulatie' ?
Sunt pe vaaal ( Marti -punctia!) 
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
KoraPop spune:
Pisix analiza inhibina B iti arata rezerva ovariana,e mai relevanta decat FSH-ul dupa care ne ghidam pana acum;la productia ta grozava de foliculi nu iti bate capul cu aceasta analiza;endometrul cred ca creste si dupa punctie,dar la mine de exemplu nu mi-a masurat la ET endometrul nici prima ,nici a doua oara deoarece se facea doar eco abdominal si nu avea cum asa ca habar nu am cat l-am avut la ET
Kora
CARPE DIEM!