Inseminare (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

andriuschca, mai ai 10 zile sa te faci bine. sper ca nu cauti motive sa amani.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

ce fac fetele?

nu mai avem nicio veste buna la orizont?

cine mai trebuia sa vina cu vesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

la fel sunt si eu andre!!!!!de cand vreau sa fac bebe(4 ani)sut racita mai mereu,inainte nu aveam nimic si eram imbracatasexi balamuc si nu pateam nimic!iau urinal si mi-a dat dr azitromicina poate imi trece!imi ziceam in perioada asta de nestimulari poate ramandar acum trebuie sa tratez racelile!m-am saturat!
sanatate.te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

andriusha-cred ca ar fi bine sa bei lichide calde si sa-ti pui seara macar cate un supozitor antiinflamator de care vrei tu nu are de ce sa-ti faca rau pt inseminare..macar 5 zile ....indometacin, diclofenac, etc ce vrei tu.ceai cu lamaiei sa te fereasca de raceala..ca sa se prinda bebelica mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Buna fetelor,

Am lipsit cateva zile dar recuperez.
MIRUNA, schimba si la mine, te rog, a fost a 6-a IA nereusita (dubla de data asta). Luna asta fac pauza, asa mi s-a recomandat. Pauza la stimulare, si cred ca vom incerca inseminare pe ovulatie naturala, caci doctorul mi-a dat o crema cu care sa ma ung pe brate, si m-a chemat la eco, sa vedem ce productie avem fara medicamente. Poate iese asa, desi dupa atatea esecuri...nu mmai sper nimic, poate doar un pic, undeva in subconstient...In rest, nu am nici o noutate. Astept.
Va pup si va tin pumnii in continuare si poate primim si noi ceva frumos de Craciun....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

seara buna! cam slaba miscarea azi! nimic nou, doar ne pregatim de doctor iar, nu?

multam pt "tratamentele" prescrise, fetelor, asa o sa fac desi vad ca m-a mai lasat, dar o sa pun supozitoare ca nu-mi strica.
lara, nici mie nu-mi lipseste urinalul din dulap, apropo, tu cate iei pe zi cand ai probleme? am inteles ca e naturist, deci trb. luat mult timp ca sa avem rezultate.
luci, sa traiti am inteles! nu o sa caut motive! imi place stilul tau, esti foarte directa si hotarata! hotarare care mie imi lipseste cu desavarsire, deh, o fi si zodia de vina.
euphoria, imi pare rau pt atatea nereusite. oare va fi vreodata soare si la noi?
monty tu ce mai zici?
azi am intrat pe la odisee, la mamicile cele mai proaspete...
va pe toate si o seara buna sa aveti!

edit: la "Generale" e un subiect "Cunoasteti harta lumii?", cu o fetita (dulce-dulce) de 2 ani, care stie foarte bine toate tarile lumii unde se afla pe glob, o cheama Lilly si e grozava! ne-am uitat impreuna, eu si sotul, cand m-am intors spre el avea un zambet atat de trist .... ce n-as da sa avem si noi asa o fetita .... atat de desteapta si frumoasa .... mergeti sa o vedeti pe Lilly!!!!

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Andriuschca, eu si pentru gasirea partenerului potrivit am luptat HOTARATA ani multi. Momentan am problema banilor si o oarecare stare de stres/agitatie cu care nu prea vreau sa intru in proceduri, dar vom vedea. Tu si Ugaena aveti o parere foarte buna despre persoana mea. Ce zodie esti? Balanta?
Pentru cistite- cu efect rapid de calmare a simptomelor- URICOL- este un praf egiptean parca- este dezinfectant, antiinflamator, antispastic NATURAL.
Dar Ugaena ce-o mai fi facand?

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

ce faceti fetelor, ce-i tacerea asta? ce puneti la cale?
luci, toate am luptat sa ne gasim "perechea potrivita" si de atat luptat, i-am gasit pe cei cu cei mai prapaditi!
bineinteles ca glumesc, dar imi dau seama ca exista in toate o lege a compensatiei. acum multi ani am iubit foarte tare pe cineva, cu care nu a fost sa fie, vroia sa mai "copilareasca". si totusi am ramas de 2 ori. nici azi nu-mi iert ca am fost neatenta si am lasat lucrurile sa ajunga acolo, si daca totusi au ajuns, regret ca nu le-am lasat asa ....
acum ne iubim foarte tare eu si sotul, suntem fericiti impreuna, dar ... lipseste ceva .... copilul.
iaca ca v-am facut confesiuni!
si nu sunt balanta ( (a fost un compliment), sunt racusor-
va pupicesc!

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

andriushca nimeni nu ar tr sa te judece pentru ce faci sau ai facut cu atat mai putin tu
nu trebuie sa ai regrete, in viata fiecareia dintre noi au fost la un moment dat situatii grele dificile
nu stiu care dintre noi nu ar fi reactionat la fel sau mai rau
cand nu e sa fie nu e si gata independent de noi
acum nu mai sunt asa disperata ca vreu un copil (de fapt sunt dar incerc sa ma gandesc ca daca nu se intampla e pt un motiv anume), nu tr sa grabim sau sa fortam lucrurile, toate au un rost anume
am o prietena care are un baiat de 19 ani si ieri a aflat ca are tumora agresiva la sold, si nimeni nu mai ii da nicio sansa, asta da lovitura, nu stie incotro s-o apuce
sau sunt fete care pierd sarcina
asa ca cred ca e mai usor sa nu fie decat sa fie si sa ti se ia
poate mai tarziu e randul nostru
asa ca ce sa facem asteptam si ajutam un pic acolo unde se poate
ce sa faci la mine sotul nu poate, acum doar nu o sa ma duc cu altcineva, tr sa fac tratament si proceduri
la fel si voi nu renuntati dar nu va invinovatiti pt trecut
si e ok ca ti-ai deschis inima nu te judeca nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna fetelor!
ZAFIRA, ce ai facut cu inseminarea? da si tu un semn si spune ce i facut. Multa sanatate si sa auzim de bb.
GINAMARIA, tu ce faci, nu mai dai nici un semn; poate ca sunte ti ocupate cu serviciul, eu una sunt in concediu medical ca asa vrea bb.
Va pup p toate si astept vesti de la voi
TUCHI1236 SAPT.+4 zile de la CM

Mergi la inceput